DVDים של סטארגייט

Chelnak

New member
DVDים של סטארגייט

אני מתכננת כבר הרבה זמן לקנות את הDVDים (המקוריים) של סטארגייט. רציתי לדעת אם למישהו כאן יש את הDVDים המקוריים מאזור 1, ואם כן - מה דעתו עליהם? יש להם כתוביות באנגלית? אפשר לצפות בהם בדיוידי ביתי גם אם הם מאזור 1?

Raist

New member
רוב מכשירי הDVD בארץ

הם מולטיזון. כלומר יכולים לקרוא מכל האיזורים

deathcaster

New member
בניגוד לחברי בהודעה מעלי

לא כל המכשירי DVD בארץ הם מאיזור אחד , את יכולה להביט במדריך של המכשיר שלך ולאום אם יש לו את אופציית המולטיסיסטם שמאפשרת לו לשדר באיזור 1 , אם אין לך את המדריך , אני בטוח שבאתר החברה תמצאי נתונים על המפרט הטכני של המכשיר שלך ... במידה והוא אינו מותאם לאיזור 1 , יש 2 פתרונות : 1. לקנות מכשיר חדש ( היום זה ממש זול ) אבל אם כבר משקיעים על DVD PLAYER חדש , עדיף לשקול לקנות כבר DIVX PLAYER , הדור הבא ! 2. אם יש לך כונן DVD במחשב , הוא יכול ע"י תוכנה מתאימה לשדר איזה איזור שאת רוצה , ועם כרטיס מסך נורמלי וכבל מתאים שעולה בסביבות 25 ש"ח , את מחברת את המחשב לטלויזיה ונהנית מהצפייה ! מקווה שעזרתי

בניגוד לחברי ממעל

אני לא מרבה לכתוב פה (אוהב יותר לקרא תקראו לזה עצלן...) כל המכשירים שנכנסים לארצינו הקטנטונת הם MULTIZONE מכשירים שנקנו בחו"ל נשארים מוגדרים על האיזור שלהם (יהודים אנחנו לא נעשה מזה כסף?) כך שאני חולק על דעתך מאוד .... אגב בלי קשר ....... העונה השמינית לפי דעתי לא משהו ואתםמוזמנים לחלוק על דעתי

deathcaster

New member
בניגוד לניגוד לניגוד

כאן לדעתי יש עניין של הבנת הנקרא ידידתנו שאלה , האם המכשיר בביתי יוכל לקרוא DVD איזור 1 , ולכן ניתן להניח כי המכשיר בביתה איננו חדש והסיכוי גדול שהמכשיר שלה אינו מולטיסיסטם , אם היא הייתה אומרת : " הי קניתי מכשיר חדש , הוא קורא איזור 1 " ? הייתי עונה פשוט : " כן " לא ?

Chelnak

New member
המכשיר שבביתי אכן די ישן

ועכשיו ראיתי שמודבקת מאחוריו מדבקה שכתוב עליה "2". בכל מקרה, גם אם הוא לא יוכל לקרוא דיוידים מאזור 1 (על אף שאני מקווה שכן יוכל) - אצפה בהם במחשב... ושוב - תודה לכל המגיבים!

deathcaster

New member
I HATE TO SAY I TOLD YOU SO

BUT ........I TOLD YOU SO בפעם הבאה ששוללים אותי , צריך לדעת לקרוא טוב יותר
ול- Chelnak היקרה ...על לא דבר !

אז ככה.......!!!!

אין אף מכשיר בעלם שלא תודבק לו מדבקה מאיזה איזור הוא כל מקום בעולם נשאר עם האיזור שלו ... רק אנחנו (מה לעשות יהודים) פותחים את המכשיר למולטי זון דבר זה נעשה פה בארץ ע"י החדרת ג'וק למכשירים ישנים או לחלופין קוד טכנאי לפתיחת ה"מולטי-זון" אין אף מכשיר בעולם שתהייה לו מדבקה של מולטיזון וזה מטכנאי התקנות ואיש מכירות של קולנוע ביתי !!! יכול להיות גב' Chelnak היקרה שמכשירך הוא מולטיזון (יש ברשותי מכשיר בן 4 וחצי שנים שהוא מולטיזון) תנסי ... נזק לא יקרה מנסיון זה מקסימום הדיסק לא יעלה ..... אגב מה הדגם של מכשירך?

deathcaster

New member
אם כבר לתקוף חיפאית יקרה .....

אז תתקפי אותי על דבריי לא את גב' צ'ל- נאק ! ניתן להניח כי אם אותה גברת , ברשותה מכשיר ישן , ועליו מדבקה של איזור 2 , ואין לה מושג אם זה מולטי סיסטם , בטח ובטח שאין לה מושג בהחדרות ג'וקים למיניהם .......שוב זו הנחה בלבד , אך הגינוית ביותר לפי שאלותיה של הגברת עובדה נוספת : ג'וקים כאלו הים די יקרים ועדיף כבר לרכוש מכשיר מולטיסיסטם חדש מאשר לרכוש ג'וק , כך שזה איננו רעיון טוב...וישנם מכשירים המחייבים ג'וק ולא יעזור להם קוד טכנאי ...ודרך אגב לא הייתי צריך אישור של טכנאי התקנות לכתוב דברים אלו
המכשיר שברשותך שהוא בן 4.5 שנים , תני לי לנחש ...מחירו היה גבוה מאוד , נכון ? .....אני אהמר על מחיר של 3500 ש"ח בזמנו ? היום אותו מכשיר ויותר מתוחכם עולה 300 ש"ח , זול ביותר מ - 90% , מדהים לא ? לגבי העובדה שגב' צ'ל-נאק יכולה לנסות אם זה יעבוד ...ברור , אבל אני חושב שהיא כתבה זאת מקודם.... לגבי הדגם של המכשיר שלה ..כבר הצעתי לה לברר זאת דרך אתר החברה של המכשיר , אני בטוח שהיא הבינה . לא לקחת אותי יותר מדי ברצינות ....קצת שעמם לי
המממממ.....בת 26 חיפאית .....נשמע מעניין

Chelnak

New member
כשפתחתי את השרשור לא תארתי לעצמי

שהוא יגרור ויכוח סוער שכזה...
אז ככה, המכשיר שיש לי הוא מחברת ELTAX ונקנה בדיוטיפרי לפני 5-6 (אם אני זוכרת נכון) במחיר זול יחסית לזמנו. באתר שלהם לא הצלחתי למצוא מידע על הדגם הזה... (דרך אגב, מושג כללי על אזורי דיוידי דוקא יש לי, וגם מעולם לא חשבתי שלג'וקים שאתם מדברים עליהם יש מחושים...
). מאחר ועדין לא נמצא ברשותי דיסק דיוידי כלשהו מאזור 1, עדין לא בדקתי אם ניתן לצפות בו בדיוידי שלי. הכוונה של השאלה המקורית שלה היתה יותר על הדיוידים (הדיסקים) עצמם - אם שווה בכלל לקנות אותם. אני מקוה שאף-אחד לא לקח את השרשור הזה יותר מדי ללב...

deathcaster

New member
שטויות היה נחמד ...חוץ מזה ....

בזכות הנושא הזה אני יודע שיש חיפאית , בת 26 ועוד אוהבת סטארגייט

deathcaster היקר ....

א. אני בחור (זה שאנו זוג נשואים לא אומר שאין צד גברי בקשר) ב. אני מבין את הפליאה שלך לגבי בחורה בת 26 שאוהבת סטארגייט ג. לא לא לקחתי אותך ברצינות יתרה הכל ברוח טובה ... ד. תרגיע ומהר ... את ההתעניינות שלך בחיפאית בת26 זו אשתי....

deathcaster

New member
לאחד היקר

א. בד"כ שמישהי כותבת בלשון נקבה , זה אומר שהיא נקבה ב. בכרטיס האישי שלכם מופיע סמל של בחורה בחצאית , אני מניח שאינך סקוטי לכן זה מחזק את הנחתי כי היה מדובר בבחורה ג. גם אני לא לוקח ברצינות יתרה דברים שקוראים כאן וקורים כאן
ד. חבר ובעל זה לא קיר , ואני פטיש אוויר .....סתם סתם . אגב אם גם אתה וגם אשתך חובבי סטארגייט ואינכם נהנים מאיכויות האינטרנט המהיר וסגולות ההורדה שלו , אתה תמיד יכול להעזר בעבדך הנאמן , לגבי הפרקים של העונות האחרונות ....חינם אין כסף לשכניי הנחמדים

יווווווווווווו...

אני מודה שאני מפוצל אישיות אבל לכתוב בלשון נקבה מתי כתבתי ? החצאית היא באמת סקוטית (לא רואים את המשבצות?) ואנו מאוווווווווווווווווווד נהנים מסגולות הרב אינטר נט ומהירותו להביא את הגאולה שהתועבה השם יקום דמו ערוץ ראשון לא דואג לנו ... אגב..... תודה על ההצעה בכל אופן

למעלה