Duran Duran-Tel Aviv

Secular

New member
Duran Duran-Tel Aviv

יש שיר כזה?? בחיפוש אקראי בקאזאה נתקלתי בלפחות שני קבצי mp3 הנושאים את השם הזה? יש הסבר?

Ice machinE

New member
אכן יש חיה כזו ../images/Emo163.gif

מתוך האלבום הראשון שלהם (Duran Duran, 1981), הרצועה הנועלת את האלבום.

turrican

New member
אייס תשאיר כמה פירורים

לאחרים..סתאם.. המחסנית אצלך בטעינה וזה אחלה.. יפה שאתה עוזר כל כך מהר לאחרים. המשך כך.

Secular

New member
רגע,הם פריקים של ת"א??

אני יודע שאלפא ויל שרים על ירושלים,אבל ת"א-זה מפתיע! אז מה עומד מאחורי זה? הם היו בת"א ואהבו את העיר או מה?

turrican

New member
אהה.. זה לא ממש קשה

בסוף שנות ה-70 סיימון לה בון היה מתנדב באחד הקיבוצים (התאים האפורים שלי לא זוכרים באיזה קיבוץ בדיוק..אלפא בטוח ידע) והוא די אהב את הארץ וביקר בת"א וייתכן (לא סגור על כך) שהוא אף הלחין את הנעימה הזו בארץ .

Secular

New member
ושאר חברי הלהקה שותפים לביצוע בלבד?

ואגב,אם כבר מדברים על התנדבות בקיבוצים וכו'...מעניין אותי לדעת אם יש יהודים שהם חברים בלהקות הסינת'פופ הגדולות? סילחו לי על הבורות,פשוט אני "שמיניסט" מתחיל

Ice machinE

New member
אני יודע על המתופף של CC ../images/Emo163.gif

כלומר Culture Club - מועדון תרבות. שהוא היה יהודי (וחבר של בוי ג'ורג')

turrican

New member
כן החברים שותפים לביצוע

תראה לסיימון קצת קשה לנגן לבד..מה עוד שהוא הסולן\זמר של הלהקה ושהוא לא מנגן בכלים בלהקה. לגבי השאלה השניה זו התקלה אני מודה. חברי מינימל קומקפט יהודים. אתה מכיר את F.R.David מהשיר Words אז עבודת מחקר של Icemachine העלת את העובדה ששמו הוא : אלי פיטוסי (כן כן) אז כנראה שהוא גם יהודי.

Secular

New member
חחחחח...אלי פיטוסי../images/Emo13.gif

זה נשמע ישראלי יותר מאשר יהודי-גלותי, לפי השם אני כמעט בטוח שהוא גר תקופה מסוימת בארץ או נולד להורים ישראלים. בכל מקרה,טוב לדעת שאמני הסינתפופ הם פרו-ישראלים LOL!

greenzg

New member
אם רוצים לדייק בשם אז

הוא נולד בשם אלי רוברט פיטוסי (Elli Robert Fitoussi) בשנת 47 בטוניס...

Secular

New member
נשמע כמו יהודי שנולד...

למשפחה קולוניאליסטית צרפתית-יהודית.

troy1co1il

New member
sophya

sophya הוא הרכב דארק וייב ישראלי שזכה להפצה של הלייבל המכובד מטרופוליס אפשר למצוא אותם באתר של מטרופוליס http://www.metropolis-records.com/ TROY

למעלה