dumn כנסו

הייתי חייבת לשתף אותכם!

חחח אני עכשיו רואה אותו בכוכב נולד..! חמודדדדדדדי

k k1

New member
מי זה בכלל?!

אני מכירה את הראל סקעת אבל אותו לא.. בעע שונאת כוכב נולד!! אבל אוריאללללללללל שאלתיאללללללללל
-גם קול מהמם! וגם הוא בעצמו מהמם! חח אבל מה זה השם הזה שדפקו לו?!? ואני ואחים שלי החלטנו שצריך להעיף לשירלי לילו הזאת כאפה לפרצוף כי היא מחייכת יותר מדי וזה מעצבן! וגם שהשם שלה דומה לשרלילה(טוב את זה רק אני אמרתי חח)

../images/Emo2.gif

בושה! את לא יודעת מי זה הראל? קרין פגעת בי עד עומק נשמתי
יאק אוריאל שאלתיאל אני בכלל לא אוהבת אותו! ודווקא את שירלי לילו אני הכי אוהבת מהבנות... בכיתי מהשיר שלה לך איתה.. תשמעי אותו אחד הטובים.. היא אולי מעצבנת אבל זמרת טובה.. וכן אנשים מסכנים אלה שבאו לכוכב נולד אחד יותר מידי אל אחת יותר מידי לי.. מה יהיה? אם כבר צריך לתת כאפה למישי זה לסשה אני שונאת אותה.. חח אני לא ישגע אותך יותר מידי

k k1

New member
יש 2 הראלים

אני מכירה רק אחד מהם.. סשה סתם מעפנה..לא הבנתי מה ההתלהבות.. "וכן אנשים מסכנים אלה שבאו לכוכב נולד אחד יותר מידי אל אחת יותר מידי לי.. מה יהיה?"-מה? לא הבנתיייייי ואתתתתתתתת לאאאאאא משגעתתתתתתת אותייייייייייי!!!!!!

התכוונתי להראל מויאל..

אחד יותר מידי אל הכוונה אוריאל שאלתיאל הרבה אל הבנת? אחת שירלי לילו הרבה לי.. חחח קרין הקליטה הקליטה.. חחחחחח כל פעם שאת אומרת לי את זה את מזכירה לי תמשפים של הילה החרמניםם.. חח "את משגעת אותי במובן השני" חיחי

k k1

New member
חחחח כן הקליטה הקליטה....

עוד לא התרגלת
חחחחחחח כן גם לי זה מזכיר את הילה החרמוניידה(טחח מאיפה הקרצת את המילה הזאת?!)

k k1

New member
אני יודעת שאת אומרת את זה ממזמן

פשוט בחיים לא שמעתי ת'מילה הזאת בחיים חוץ ממך..!

k k1

New member
אם אני יהיה מורה

אני יהיה טובה..לא ייתן שיעורי בית וכאלה חחח חחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי לך! אין את הולכת להיות מורה בגללי.! וכדי להוציא את זה עכשיו לכי תצעקי על אח שלך קצת חחחחחח סתם...הוא גדול מדי בעע זה לא שווה.

מה לא תתיני שיעורי בית?!?!?!?!?

אני הייתי מפציצה אותם! מה כיף להיות מורה אם את לא רעה?!? איזה אח שלי לא בבית.. אני יצעק על אח של חברה שלי הוא פה עכשיו <אחח כפרעליוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו עליו אני לא צועקת!>

k k1

New member
יא רעההההה

(ואל תגידי לי רעה וגאה!) למה להתעלל בהם?! תראי כמה את סובלת עכשיו מהמורות שלך! ובן כמה אח של חברה שלך???

..............

כי צריך להחזיר להם מה שעשו לנו! חחח סתם סתם אני לא יציק להם יותר מידי רק קצת.. אה הוא עוד מעט בן 5 הוא כבר לא פה... הילד הכי יפההההההה שקיים ואני לא אומרת סתם הוא הילד הכי יפה שראיתי

k k1

New member
אין דבר כזה שכחתי!../images/Emo88.gif

אהה ודידי,מוקדש לך,
את אותי שופטת בלי סיבה הייתי כעיוור בגלל האהבה את עליי כועסת בלי בושה מה עשתה לי הפרידה.. גו גו גו גו זה הצל ושראל בלה בלה בלה שימאמל(מה לעזעזל הם אומרים פה~?~??! זה מה שהבנתי חח) אף פעם לא הבנו עד כמה זה כואב..
חיחי מה שדיברנו הזכיר לי ת'שיר הזה..!

חחח כן גם אני לא הבנתי מה הם

אומרים שם.. ואת מתכוונת למה שיברנו במסרים.. לא?

למעלה