DUDSTER

DUDSTER

ראיתי את התיק שקנית ב"למטייל" ואני רוצה גם כזה (איזה קנאי אני
) תגיד אחי איפה יש "למטייל" באזור חיפה? ואיפה יש ריקושט באזור של חיפה-קריות ככה?

dudster

New member
חחחחחחחחח

"למטייל" יש בקניון לב המפרץ בחיפה הצפונית. "ריקושט" יש בגראנד קניון (קומה ג´ ליד האוכל), ובקניון חיפה ליד הבאולינג.

ReiKo

New member
הזה שמקבלים בבק"ום לא טוב ?!

תתקשר לכלבוטק !!!

הוא התכוון לצ´ימידאן

הצ´ימידן של צה"ל הוא על הפנים..אני מעדיף לקנות את זה שיש במטייל. ד"א תודה דודסטר שאמרת לי איפה זה...עכשיו רק אם תוכל להגיד לי איפה קנית חולצות ב10 שקל זה בכלל יהיה מצויין

dudster

New member
אוקיי

חולצות וגרביים בעשרה שקלים בכיכר מאירוהף בקרית אליעזר (ממש ליד האיצטדיון) יש חנות בגדים שניקראת "מרכז הפצות שי", קיצר כנס לשם, תשאל איפה הגופיות הלבנות הקצרות, יפנו אותך. יש להם גם גרביים בעשרה שקלים לזוג (בריקושט זה 20 ויותר)

תודה DUDE ../images/Emo13.gif

אני ילך לשי הפצות הזה מתישהו ורייקו אח שלי אם אתה רוצה אז תשתמש בצ´ימידן שאתה מקבל זה פשוט העדפה אישית שלי אני מעדיף לקנות..אבל יש הרבה שמשתמשים בצ´ימידאן שהם קיבלו

ReiKo

New member
ומה ההבדלים?!

ומה השימושים ?! אני שואל כי אני באמת לא יודע........ \: יאא איך הזמן רץ .....

יש קצת הבדלים,זה לא רציני

מה השימושים? זה כמו תיק...רק יותר נוח. והצ´ימידן שאני רוצה לקנות הוא 90 ליטר ויש בו מקום לשים את מה שאתה רוצה והוא גם נוח ודי זול.

ReiKo

New member
צ´ימי מה ??????!!!!!!!!!!!

איך אתה יודע שהוא לא טוב ??! ואם אני קונה- אז אני לא חייב להשתמש בצ´ימידן הזה ?! אבל אם אני גם תמע ....ורוצה לנצל.....אז אפשר גם וגם ?! לשמור למזכרת למשל ? סעמק ! מה זה טיול שנתי פה ?!?!?? לא יכולים לעשות קנייה מרוכזת לכולם וזהו ? :( אוף איתם חושבים זה צבא פה.......

למעלה