Dudes.

Walk Two Moons

New member
Dudes.

יש לכם תוכניות להערב? היום (ממש היום) משיק צח דרורי את האלבום "כיוון הרוח" בתיאטרון תמונע, והוא מארח את רד"ו, יעל קראוס ודניאלה ספקטור (ומאיה בלזיצמן!). השמועות אומרות שזו תהיה הופעה חד-פעמית. ובכלל, מתי לאחרונה הייתם בהופעה שהייתה בה קרן יער? http://www.moadonim.co.il/showparty.php?id=8628 (למה אני לא תל-אביבי, למה
)

SnapDragon

New member
אינעל...

מישהו אמר לי שזה נדחה ליולי! אעאעאע..! (= לעלוע גרוני מצוקתי) נו, רציתי ללכת לבכורה. עכשיו מי יבוא איתי ?

SnapDragon

New member
לאא, טעות !

איזה כיף לדעת לפניך משהו. ההופעה הנ"ל נדחתה ליולי (ה-12). ממקור ראשון
. וגם תמונע כרגע אישרו לי. אתה לא יודע איזה מרחץ דמים כמעט פתחת פה...(שיעול מוסווה: רשלנות מקצועית!) and once again, the day is saved thanks to...me ! הפאוורפאף הרביעית
.

Walk Two Moons

New member
הרשת מוצפת מקורות סותרים,

אבל כנראה שכדאי להאמין לתמונע. ובכן, קיבלתם ארכה עד ל-12.7. אה, ורשלנות מקצועית אמא שלך.

SnapDragon

New member
נסה: כדאי להאמין לצח בעצמו...

(הפתעתי אפילו את הנציג
) אה, ו -
.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

בחיי שהרגת אותי עכשיו, לא הבנתי איך הצלחתי לפספס את זה.... יאללה, נתראה ביולי

Walk Two Moons

New member
נצל"ש חשוב ../images/Emo26.gif רענון נהלים ../images/Emo88.gif

על אף הפקרות מסויימת בנושא שפשטה לאחרונה בפורומנו הקט, אני רוצה להזכיר שאין לפרסם שום קישור לוידאוים \ הקלטות מהופעות או מכל מקום אחר כל עוד זה לא רשמי וחוקי, ובכלל זה גם רמזים מסוג "חפשו באתר X, יש וידאוים מהופעה Y" (ואני חשבתי שסיימתי עם נעלמים לגלגול הקרוב
). זהו. סליחה, תעשו חיים.

שימו לב למה שקורה כאן

זה לא מוכתר כ
. אפשר ללמוד מזה משהו לגבי מהותו של הצח! ואני יכול גם סת להצטרף לעדר הזעם על אבישי והרשלנות המקצועית

אנחנו אוהבים לפרגן לחברים (של אביתר ../images/Emo3.gif)

במיוחד אם הם מוציאים אלבומים נפלאים שכאלה.

ואני אוהב עוגות!

זה לא אומר שזה לא יוכתר. אבישי, אתה מודה באשמה, מודה באשמה, מודה באש-מה? ו... רק שאלה קטנה... אל תצחקו עלי, אבל רק אני רואה
וחושב על
וויט?

Walk Two Moons

New member
האמת שלא.

יש דברים שאני לא טועה בהם. תאריכים, לעומת זאת...
אישית, אני רואה
וחושב על
(כלומר, על עוף), אבל זה בטח רק כי אני אוהב עוף. וכמובן שהייתי - איך אמרת - מכתיר את זה כ

למעלה