Dreyck!!!!

HYPeR iNSoMNia

New member
Dreyck!!!!

נכון שהוא הבנאדם הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?? אני לפחות חושבת שכן

NiKi†a

New member
חחחח...וואי זה היה מצחיק../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

מממ...זה יפה שאת חושבת ככה...יש פה עוד ילדות כאלו...תוכלי לדבר איתן. את חדשה? פשוט לא הייתי פה הרבה זמן אבל עכשיו תיקנו לי את המחשב...|מחשב|
אז..ברוכה הבאה (אם את חדשה...וגם אם לא
)

B i z z y D

New member
אמ.

ברוכה הבאה. אל תשפטי אותי-אבל אני מאוד מקווה שאת לא מעריצה את סאם בגלל איך שהם נראים [או איך שדריק נראה] אלא איך שהמוזיקה שלהם נראית ונשמעת. ואל תטעי-אני בת.

HYPeR iNSoMNia

New member
היי

קודם כל, אני לא שופטת אותך בכלל, ותודה רבה :) דבר שני, אני לא אוהבת את סאם 41 בגלל איך שהם נראים, אלא בגלל המוזיקה שלהם, שאני חושבת שהיא מצויינת..

B i z z y D

New member
יופי

רק חסר לי שיהיה פה מישהו שמעריץ אותם בגלל [או בעיקר] המראה...

cvd

New member
ללא נושא יא קרציות!

*זאת הודעה לא ממש קשורה לשאר ההודעות שרשמתם פה אלה בעיקר לנושא המרכזי והראשוני (דיי נדבקי מהמורה ללשון!) של ההודעה... על ביזי אתם יודעים... אומנם יש לו אף מוזר והוא גוץ אבל הוא ממש ממש ממש ממש ממש חמוד. לדעתי האחרים בלהקה סובלים קצת מקיפוח בגלל שכל תשומת הלב מרוכזת סביבו כי הוא, לעומת קון, מדבר (אני חושבת שכבר אמרתי את זה באחת ההודעות). סטיבו מקבל תשומת לב עוד איכשהו, אבל דייב... רחמים עליו. לפחות לטובת סטיבו ודייב אפשר להגיד שיש להם חוש הומור לא רע (בהחלט!). אבל אני דיי שונאת הודעות מהסוג שכתבת ואני מקווה שלא יהיו עוד הודעות כאלה כדי שהפורום הזה לא יראה כמו פורום אחר שאני מכירה: נושאי ההודעות: -ביזי די!!!~~ - לאב!דריק -איי לאב קון -דריק -איי וואנט טו פאק סטיבו -קון -דייב וכו´ וכו´ אז בכל מקרה אני מלאה בחומר גם כן דריק אז עם תרצי משהו ספציפי, במיוחד ראיונות ותמונות את יכולה לשאול אותי. גם כן אין לי בעיה למצוא דברים כאלה באינטרנט. אני אשפית החיפוש בגוגל. אה ואני חולקת עלייך. דריק לא יפה! פייס איט.... אבל הוא ממש חמוד וזה הרבה יותר חשוב. אני שונאת דוגמנים!!!! סליחה, כי כשקראתי שוב את ההודעה שמתי לב שאני נשמעת ממש כבדה, אבל מה אני יעשה אני בדיכי
. אה! יש לי רעיון מבריק. אולי נקים קבוצת תמיכה לאלה שאוהבים את דריק ורוצים להיגמל: " שלום אני סיון ואני מכורה" כולם: "שלום סיון גם אנחנו אוהבים אותך!" צ´או! סיוי

B i z z y D

New member
למה לתקוף?

נכון הפורום וגם הלהקה לא נבנו בגלל פרצופים יפים [אממממ.....] ובאמת באמת שזה לא משנה איך דריק נראה! ולא קון ולא דייב ולא סטיבו מצידי? שיראו כמו קקה עם תולעים בתוך תפוח חצי אכול שדרסה אותו משאית של תנובה. איי רייס מיי קייס.

למעלה