dreamerit בוקר טוב

dreamerit בוקר טוב

אני כותבת הודעה חדשה כי ההודעה כבר נמצאת למטה יש מנורה/ות בחדר? איפה הן ממקומות? דלת היציאה מהחדר, סגורה בד"כ או פעילה? אני חושבת, יש לי כמה רעיונות, מודה לך על הסבלנות יום נהדר אביבה

dreamerit

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

יש שתי מנורות בחדר - האחת מעל ההליכון, בין דלת הכניסה לדלת היציאה למרפסת. השניה - מעל המיטה. חשוב לציין ששתיהן אינן מספקות תאורה ישירה, הנורות מכוסות מלמטה על ידי זכוכית אטומה, כך שהאור בעצם מתפשט מלמעלה. אבל, יש שתי מנורות קריאה ליד כל אחד מצידי המיטה, שנראות כמו גליל שמתרחב, ופונות כלפי מטה. דלת הכניסה לחדר תמיד פתוחה. דלת היציאה למרפסת תמיד סגורה בחורף, אבל בקיץ כמעט תמיד פתוחה... רק צריכה לציין שמעבר לדלת היציאה למרפסת יש דלת רשת (נו, זו שחוסמת את היתושים), שתמיד סגורה . תודה על הכל ויום נפלא... העיקר שהשמש יצאה.

../images/Emo42.gif יום שמש..הלוואי

כמה דברים לגבי חדר השינה תאורה: כדאי לחלק את התאורה כך שתאיר את החדר ולא יהיה חשוך מנורות ליד המיטה, עדיף תהיינה כלפי מעלה, ולא למטה, זוכרת?... מנורה לא מומלץ שתהיה תלויה מעל למיטה. היא שולחת "חץ" אנרגטי בלילה בדיוק למקום בגוף שבו היא נמצאת... זה עלול לגרום לכאבים באזור זה נסי את תאורת daylight , זוהי תאורה שיש בה את כל ספקטרום הצבעים והיא יותר בריאה לנו לישון עם דלת סגורה בלילה גם אצל הילדים. הם ישנים כך הרבה יותר טוב רק צריך להתגבר על הפחד שלא נשמע אותם...
דלת היציאה לחצר, שתהיה סגורה תמיד. מעבר כזה יוצר בריחה של האנרגיה מהחדר, אנרגיה שחותכת את החדר. זו התחושה של "לישון במעבר" שספרת עליה לתלות וילון על דלת זו תמונה של זוג בחדר - לא של נשים. צבע אדום/בורדו - טוב תמונות של הילדים רצוי שתהיינה בחלל הבית ולא בחדר שינה הליכון ופקס, לא בחדר זה בצידי המראה, קישוט שמסמל זוג ליד הארון בכניסה, מנורה על רגל אחת עם אור כלפי מעלה בא לך לצבוע? גם את הארון? יום נהדר אביבה

dreamerit

New member
אביבה בוקר טוב

אני לא מבינה איך לחלק את התאורה בחדר יותר מכפי שהיא מחולקת... ואיך אוכל להאיר את החדר ללא המנורה שמעל המיטה... כזכור, המיטה היא מאוד מרכזית בחדר. דלת סגורה??? - אמא'לה... ממש לא יכולה לחשוב על זה. בתחושה שלי, זה כאילו לנתק את כולם אחד מהשני, אולי אפילו לבודד - זה עושה לי רע. אין דרך אחרת? דרך אגב, החדר של הילדים הוא ממ"ד, ואם אני סוגרת את הדלת שלהם, אז זה באמת כמו לכלוא אותם. באשר ליציאה למרפסת - בקיץ הדלת הפתוחה הזו משמשת כמקור אוורור נהדר, אבל הוילון תמיד נשאר שם סגור. האם זה יכול לשמש כפתרון? תמונות הילדים - לאן אפשר להעביר אותם? (מבחינת חדר בבית וכיוון). באשר לצבע - פתוחה להצעות - מה עולה בראשך? תודה ויום שמח

אמרלין

New member
הצעה

כמו שאביבה הציעה קודם. וילון . אנחנו תלינו בממ"ד, שהו חדר של נערה, וילון מבד יוטה עבה עם גדילים. הוא נותן "תחושת סגירה" לחלל החדר, ובכל זאת פתוח, ןמאפשר יציאה וכניסה נוחים ומהירים . גם בחדר שלנו שיש לו מין מבואה תליתי וילוון דומה, ארוך ועבה, שיוצר סגירה לחלל בצורה מרובעת ( מנתק המבואה ) ו"עושה לי" טוב בתחושה.

dreamerit

New member
אמרלין, הוילון הוא נהדר, אבל

בתנאי שהוא מבד שקוף/ חצי שקוף. האטימות שבבד היוטה, או הבדים האחרים, דווקא מותירה בי תחושה של חנק, מקום סגור (אולי אני קלסטרופובית?!?). אני אוהבת שנכנס הרבה אור לבית... ואם אתלה וילונות כאלה אטומים, הכל יחשיך עלי וידכא.

אמרלין

New member
אנחנו מדברים על דלת

תקני אותי. דיברנו על שנת לילה לא רגועה של ילדים. התשובה הייתה לסגור את הדלת ( +צבעים וכיוונים ). בשל תחושת הפחד ממקומות סגורים, היצעתי חלופה לדלת הממ"ד הכבדה בחדר , שגם היא אטומה וצבעה בדרך כלל לבן. החלופה היא וילון אטום, שייצור תחושת סגירת דלת,אך למעשה ישאיר אותה פתוחה גם לשמיעה. מעבר לכך הוילון אינו "מטאטא " את הריצפה ודוקא מתחתיו יש פס אור. אם את רוצה אור במשך היום, הזיזי את הוילון כמו שפותחים דלת. וכמובן פתחי את החלונות . ותלי וילון שקוף על החלונות. אין קשר בין הדברים. את השיטה הזו ליצור שינה רגועה גיליתי כשילדי היו קטים.היתה להם בחדר דלת הזזה מזכוכית.שסגירתה לא עזרה והם פשוט לא נתנו גם לנו לישון . תלינו מעל פתח הדלת מוט פשוט, ועליו תלינו ציפת פלנל בצבע תכלת ועליה עננים לבנים. (לא היה לנו כסף, וזה היה אילתור.) הילדים אהבו את הוילון המאולתר. ולא שמחו כשהחלפתי ב"וילון" אמיתי, ואח"כ בדלת אקורדיון. עד היום הם מדברים על הוילון בנוסטלגיה. חשיבות הוילון, דוקא בכך שהוא תוחם את החדר. שנת לילה טובה לכולכם.

dreamerit

New member
בוקר טוב אמרלין, ../images/Emo42.gif

בלבלנו שני עניינים שעליהם אביבה מנסה למצוא לי פתרונות - האחד באמת מדבר על חדר השינה של הילדים שלי, ועל רעיון הוילון האטום, אני רק יכולה לומר "וואו!!!"... נדמה לי שאאמץ אותו. אביבה, יש לך רעיון לצבעים? הנושא השני הוא חדר השינה שלי ושל בעלי אשר גם ממוקם בצדדים לא משהו, וגם קשה מאוד לשנות בו את הריהוט... מאתגר משהו. אם רק השמש היתה זורחת היום...

הנה הרבה שמש../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

חמודה, יש הבדל בין לעשות לבין לעשות כאילו... מבפאנג שואי מדובר במהות. לעשות בחוץ, בסביבה, זה עובד על הבפנים. סגירת הדלת מומלצת לכולם בלילה. מהות חדר השינה הוא לשינה ולאהבה! דלת פתוחה...זה לא ממש... חדר שהשינה הוא חדר שבו אנחנו "נטענים" מחדש בלילה. כל זרימה מבחוץ שאינה שייכת אלינו, בלילה לא תורמת.גם ככה כל היום יש השפעות מכל מיני סוגים, אז לפחות בלילה. נסי את זה. גם הילדים ישנו טוב יותר. אני מכירה את הפחד הזה, עד שניסיתי לא ידעתי... אחד הילדים שלי גם גר בממד.זה הילד שנולד "עצבן".דווקא המעבר לחדר זה, עם סגירת הדלת, הרגיע אותו... (אפשר להרגיש כלוא גם בלב שדה פורח, ההרגשה,זה ה"משהוא" שאנחנו מטפלים בו בפאנג שואי) תמונות ילדים אפשר להעביר למקום בבית שבו כולם יושבים ביחד. ליצור איזו פינה של "שושלת". סבא סבתא של אימא, של אבא, ההורים הדודים הילדים וכן הלאה. באשר לצבע ...אני צריכה עוד להתאפס הבוקר
אני חושבת על צבעים ש"ירימו" את ההרגשה ויחד עם זה יהיו חמימים ותשוקתיים. יש הצעות למישהו, מההרגשה שלו, הנסיון שלו? יום נהדר הרבה חופש בלב אביבה

raederle

New member
בקשר לתמונות וגם לדלת

אנחנו ישנים עם דלת פתוחה כדי שהחתולים יוכלו להסתובב חופשי בלילה, אין לנו ילדים או מישהו אחר שחי בבית, האם גם במקרה כזה סגירת הדלת קריטית? פשוט בפעם האחרונה שניסינו להשאיר את החתולים בחוץ זכינו בבוכטה של שתן על הפוך... ובקשר לתמונות, יש לנו כרגע בחדר שינה תמונה אחת של בעלי כתינוק ותמונה אחת שלי מלפני שנתיים, כל תמונה תלויה בצד "שלה" (כלומר התמונה של בעלי תלויה בצד שלו) בנוסף יש לנו תמונה שנשענת על תמונת "ונוס העולה מין המים" ועוד תמונה של פלג גוף עליון של אישה עירומה, האם כדאי לשנות את התמונות עם המעבר לבית החדש? ואם כן איזה תמונות רצויות בחדר השינה? ושאלה אחרונה (אני מלאת שאלות כרימון, זו פשוט כזו הזדמנות לעשות את הכל נכון במעבר דירה) יש לי אוסף של בובות כבשים וחשבתי לשים אותן על מדף ירוק בחדר השינה די צמוד לדלת הכניסה, זה אזור דרום מזרח, כלומר אזור של צבע ירוק, האם זה מתאים לחדר השינה? יש אולי מקום לציין שפעם היה לי שיער מתולתל ולכן חצי עולם מכנה אותי כבשה גם היום

../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif חתולים

לא בחדר שינה סגירת דלת איננה קריטית, רק רצויה. היא מאפשרת את הטענת האנרגיה בלילה שלכם בצורה טובה יותר החתולים ישנים אתכם במיטה? (זאת חיה מיוחדת
, אני אספר לך משהו עליהם ..) תמונות שלכם בחדר שינה, זה בסדר, רק מהמן הזה, לא מהגן, לא כדאי לשקף את מה שלא קיים, הצתלמו ביחד, ותלו את התמונה ליד המיטה לא מעליה תמונות בחדר שינה, רומנטיות, אוהבות, אירוטיות, כל מה שאתם אוהבים - בזוג! כבשים - בסלון, או במקום מרכזי אחר בבית חדש שינה מיועד לשינה ולאהבה, זהו! תצוגות, אוספים, תמונות שאינן שייכות ועוד - למקום אחר בבית. מוכרחה להגיד שאני מחייכת שאני קוראת הודעותיך ערב נעים אביבה

raederle

New member
כן, הם ישנים איתנו

אנחנו מעיפים אותם מהמיטה אם אנחנו שם לא למטרות שינה
, אבל במהלך הלילה הם מגיעים ומצטרפים, זה נחמד כי הם מחממים אותנו. ותודה על המחמאה, כבר חששתי שאני נודניקית איומה פה בפורום. אני אחשוב איפה למקם את הכבשים שלא יהיו בחדר השינה, ואחפש תמונות יותר זוגיות, תודה!

raederle

New member
לא יכולתי להתאפק

הנה פונטו וקליאו על מיטה בדירה קודמת, לא הנוכחית (פונטו הוא הלבן, קליאו השחורה-לבנה) מקווה שזה בסדר למרות שזה באמת לא קשור לפורום. רדרל, גאה בשני החתולים שלה קצת יותר מידי.

חתולים מסמנים

מקומות שבהם יש קרינה מיוחדת באיזורי הבית... קרינת אלפא. לא ממש מומלץ לישון במקום הזה, זוהי קרינה שאינה תורמת לנו. אם הם אוהבים דווקא את המקום זה, אז כדאי לזוז משם מעט, לא ממש להיות בתוכו בתרבות מצריים העתיקה, לחתולים היה סמר מאוד מיסטי, ואנחנו מכירים את האמונות שקשורות בהם לאנשים שמטפלים באנשים באנרגיות זה מומלץ פונטו וקליאו מקסימים, אני מאוד אוהבת חתולים, יש גם אצלי בבית, אבל לא במיטה. אוהבת להתסכל על החיה הזאת שהיא התגלמות האגואיסטיות וחוסר איכפתיות מהסביבה. פעם שמעתי וטרינר שאמר שחתול בעצם מרשה לך לגור איתו ולא חושב שזה להיפך... לילה טוב אביבה

raederle

New member
אלו שלי ישנים איפה שאנחנו

בכל דירה שהיינו בה, וגם כשמסיבות שונות הנחנו מזרון בסלון על הרצפה בקודות שונת, הם פשוט אוהבים מאוד לישון במיטה שלנו, לא משנה איפה היא. באזורים אחרים בבית יש להם כמה וכמה נקודות קבועות, מה זה אומר על הנקודות הללו?

צבעי DREAM....

ארון בצבע ורוד חם/לבן כסוף הקירות בצבע חלודה בהירה בהירה או צהור חיוור אני מעדיפה שלארון יהיה צבע מסוים ולאוו דווקא בהיר כי הוא מאוד דומיננטי בחדר כל הצבעים, הכי בהירים שאפשר תמונה עם אדום/בורדו וילון בצבע בורדו שקוף (בד אורגנזה) שטיח בגוונים האלה או אחד מהם או שניים שני פמוטים כסופים עם נרות אדומים תבחרי את הגוונים שמאימים לכם, לפי איך שבא לכם.... יום בהיר אביבה

היי אביבה

מדוע לא מומלצות תמונות הילדים בחדר השינה? על הקיר ליד צד מיטתי ישנו "פסיפס" של תמונות ילדי מכל השנים וזהו הקיר האהוב עלי ביותר הכל הבית. אני נרדמת כשהם מול עיניי והמבט הראשון בבוקר הוא על זיו פניהם.

הלו דולי דול !!! ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

חדר שינה כמו כל חדר בבית יש לו את המהות, התפקיד, שלו בחיינו. כדאי להעביר את התמונות למקום מיוחד בבית שמיועד לזה. הסתכלי עליהם כשאת עירה, ופעילה, בלילה, התמקדי בך ובמי שאת חולקת את חייך ובשנתכם. הדבר הראשון שאנחנו רואים בבוקר, משפיע על כל היום.אני מבינה את ההרגשה, התחושה, אבל להפריד בין התחושות יוצר מרחב. גם אם תסתכלי עליהם במקום אחר בבית, זה לא ישנה. מדובר כמובן באפשרות חדשה של הסתכלות על הבית, וזהו הפאנג שואי למעשה. לראות איך הבית יכול לעשות לנו משהו בחיים... הרבה משהו... יום נהדר עם הרבה זיו

למעלה