Dream Theater

Dream Theater

אז שני דברים רציתי לשאול עליהם דבר ראשון, שמעתי שהם עשו איזה שני דיסקים עם גרג לייק הבסיסט של קינג קרימזון מישהו שמע על זה\את זה? איך זה יצא? ודבר שני, שמעתי שהם עשו מלא חידושים להרבה מאוד שירים של זפלין, פינק פלויד וכו... אתם יודעים איזה שירים הם חידשו? ושוב, איך הם יצאו? אני לא אוהב קאברים בד"כ אבל זה יכול להיות מעניין thanks

D.B

New member
שמעתי שני קאברים..

HEY YOU COMFORTABLY NUMB זהים כמעט ב-100% למקור... שום חידוש מעניין גם TOOL עשו ל NUMB קאבר..זהה לחלוטין... קאבר מעניין לפינק פלויד אני ממליץ על ANOTHER BRICK IN THE WALL של ALICE IN CAHINS.

D.B

New member
כן...רציני בהחלט

אם לא תמצא אותו תחת ALICE IN CHAINS תחפש תחת CLASS OF 99 נראה לי שזה מפסקול לאיזה סרט או סידרה.

badphish

New member
הסרט הוא סיוט בחדר המורים

וראיתי את הקליפ של השיר הזה לפני המוווווווון זמן בערוץ הסרטים וואי זה מעולה

Dazed&Confused

New member
קאבר ששמעתי

ל-Happiness is a warm gun של הביטלס אם אתה אוהב דברים של הביטלס אני מניח שתאהב את זה לא רע

D.B

New member
קודם כל זה אתה ולא את...

ודבר שני, לא הצלחתי כ"כ להתחבר לביטלס.. יש לי בעיה עם הסאונד הישן הזה בכלל...

Dazed&Confused

New member
אוקיי

קודם כל, למרות שכתסבתי את זה כתגובה לך הכבשה שאלה לגבי קאברים שלהם אז אני חושב שבעקרון התשובה שלי הייתה אליה... ובקשר לביטלס, גם אני למת עליהם, הורדתי את השיר הזה פעם ואחרי הרבה זמן במקרה במעתי איזה אוסף של הביטלס ותוך כדי שהרצתי את השירים נתקלתי במשהו שהיה לי מוכר וזהו.. הם לא עשו הרבה שינוי, זאת אומרת ניגנו את זה אותו הדבר ולא ניסו להתאים את זה יותר לסגנון נגינה שלהם או משהו כזה.

ed555

New member
טול עשו קאבר טוב לשיר של לד זפלין..

no querter(לא בטוח שאני רושם נכון) ואני לא בטוח שהקאבר לפינק פלויד הוא של טול..

untitled

New member
שדרים עושים קאברים

אז הם בהחלט נאמנים, מאד נאמנים למקור אני שמעתי את change of seasons, ואם לא הייתי שומע את החומה כל כך הרבה פעמים לא הייתי מזהה שזה לא in the flesh... לא ידעתי שהם עשו גם קאברים ל comfortably numb ו ל hey you מעניין...

D.B

New member
יש לי את HEY YOU

את NUMB אין כי לא הצלחתי למצוא גירסה טובה ברשת כל הקבצים שיש קופצים איפשו מאמצע הסולו לסוף... דבר/י איתי באי סי אני אשלח לך..

Nanook

New member
אם אתה רוצה קאברים

תקנה את הדיסק CHAGE OF SEASONS שחוץ מהקאברים המוצלחים שהם עשו שם - של להקות כמו זפלין, פינק פלויד ודיפ פרפל יש שם את היצירת המופת שלהם!

למעלה