dream theater

all about eve

New member
dream theater

מישהו יכול להסביר איך לעזאזל הם מנגנים ככה? הם לוקחים משהו?

epitaph

New member
מה כל ההתלהבות?

תתאמן הרבה, מעט כישרון וגם את/ה תוכל/י.

all about eve

New member
ספר אחר שלו

לספר קוראים "תעתועים" הוא ספר פחות יפה מ"השחף" אבל אהבתי את המשפט. הרבה מאוד אנשים מוותרים מראש ביל לנסות

epitaph

New member
אני מכיר את "תעתועים"

פשוט לא הייתי בטוח אם זה משם או מהשחף. קראתי רק את שני הספרים האלה שלו לפני כמה חודשים בהמלצת ידידה ומאוד אהבתי. האמת שיותר אהבתי את "תעתועים" מ"השחף". לדעתי המשל בו לגבי הנביא הרבה יותר טוב מהמשל והסיפור של השחף. אבל זה כבר עניין של טעם.

all about eve

New member
הם מנגנים ברמה מאוד טובה

גם מבחינת יכולת אישית, אבל בעיקר התיאום שלהם מאוד מיוחד. האלבום SCENE FROM A MEMORY הוא אחד האלבומים היותר יפים שנכתבו, וחבל שהם לא זוכים להערכה שהם ראויים לה.

epitaph

New member
הכל עניין של טעם אישי

אני לדוגמא לא הכי מת עליהם. יותר מדי טכניים לדעתי במרבית השירים שלהם. אבל את האלבום שהזכרת וImages & Words מאוד אהבתי. ואגב, הם זוכים להערכה שמגיעה להם. זה שהם לא מושמעים ברדיו לא אומר כלום. ובקשר לנגינה שלהם מבחינה אישית וקבוצתית. כמו שכבר אמרתי, גם אתה יכול. יש לך ציטוט יפה, תלמד ממנו ותסיק ממנו את המשמעויות הנדרשות ותבין שגם אתה יכול, זה לא שהם עושים את זה עם קסם או סמים (בעצם, אולי סמים, מי יודע).

all about eve

New member
הציטוט מתאים למכים בקרבי....

לא אמרתי שאני מגובל, נחשפתי ללהקה זאת לאחרונה ודיי התלהבתי.

epitaph

New member
יש עוד להקות טובות בסגנון...

אם אהבת את דרים ת'יאטר אני ממליץ לך לנסות גם את סימפוני איקס. זו הלהקה שהכי דומה לדרים ת'יאטר במחינה מוזיקאלית. יש עוד הרבה להקות פרוג מטאל אבל אני אשאיר את ההמלצות האלה לאנשים אחרים. אני הולך לישון, צבא מחר (ובקשר לכותרת שלך, תסתכל בפרטים ותבין שזה כן מתאים לי, מצחיק שאמרת את זה ככה).

Metheny

Member
אז ככה...

תבנה רובוט, שים ביד שלו גיטרה, תכוון את המהירות למקסימום, והפעל אותו.

RamiSun

New member
חחחחח, אל תלכלך

דרים לא מנגנים ככה... המוזיקה שלהם רחוקה מלהיות רובוטית ומלאת פיל. אומנם הם טכנים מאוד יחסית לפרוג רוק, אבל בסטנדרטים של פרוג מטאל הם מאוד סימפונים.

Rudess

New member
DREAM THEATER

אני מזמין אותך לפורום הרשמי ולמועדון המעריצים הרשמי של הלהקה בארץ לחץ כאן

למעלה