Dream Theater

tomfeiner

New member
Dream Theater

שלום, אני קצת חדש כאן, לא בטוח אם אתם מעוניינים, אבל הייתי לפני שבוע וחצי בהופעה של Dream Theater בלונדון, ויש תמונות וסיפורים לספר. . . יש כאן חובבי Dream Theater? -תום.

שלום לך! ../images/Emo39.gif

כן, יש כאן לא מעט חובבי דרים, וגם לא מעט לא-חובבים, אך אל תתן להם להפריע לך לחבב את דרים, ואתה מאוד מוזמן להעלות לכאן תמונות, ואשמח לצרף אותן לגלריות של הפורום. לא רק תמונות, גם חוויות מההופעה, מהופעות אחרות שהיית בהן, רעיונות לסקרים וכל דבר אחר. אתה מוזמן
בינתיים שיהיה יום טוב!

tomfeiner

New member
תודות + תמונות

תודה לכולם על קבלת הפנים... קראתי את המאמר על ההופעה בפאריז... לונדון היה דיי דומה... גם שם היו שתי הופעות, ערב אחרי ערב.. בערב בשני הם הבטיחו לנגן דיסק מטאל קלאסי בשלמותו - וכך הם באמת עשו, ניגנו את Number Of the Beast של Iron. אני אישית לא חובב Iron אבל דווקא נהנתי מאוד לראות אותם שרים שירים שלהם, James פשוט יודע לחקות את הסולן של Iron בצורה מושלמת ואף יותר טובה מהמקור. לצערי הייתי רק בערב השני, ולא בערב הראשון, אבל אני ממש הייתי מרוצה מה SetList שכלל: TGP 6:00 Strange Deja Vu War Inside My Head/Test that stumped them all Surrounded (made my evening) Through My Words/Fatal Tragedy Misunderstood Peruvian Skies InstruMedley (oh yes) Jordan Solo -> Lines in the Sand Intermission Number of the Best - Iron Maiden Encore: Spirit Carries On Pull Me Under אתם לא תאמינו מי מגיע להופעות האלה... מצעירים מאוד עד ל 20+ עד לזוגות נשואים , ואפילו ה Dream Theater Nanny האגדית הייתה שם. מי שלא מכיר, זאת איזה סבתא בת שמונים ומשהו שמגיעה לכל הופעה של דרים בכל העולם, היא פשוט עוקבת אחריהם לכל מקום... הקיצר, ממש הנהתי, פגשתי שם מלא מלא אנשים מעניינים. זאת הייתה ההופעה הראשונה של דרים שראיתי בחיים - אבל זאת בטוח לא תהיה האחרונה... ממש עשתה לי את כל הטיול ההופעה הזאת. זהו לבנתיים. תהנו מהתמונות! תום.

אהלן ../images/Emo140.gif

ברוך הבא! יש לי את כל הדיסקים מלבד ההופעות, ואני אוהב את כולם. לא מעריץ אבל נהנה מאד מהסגנון כשהמוזה מתאימה. הגעתי אליהם כשניסיתי להרחיב את ההכרות עם rush, והשפעתם על להקות אחרות. אני אשמח לשמוע על ההופעה שהיית בה!

begone

New member
צירוף מקרים מעניין, תום

בדיוק בסוף השבוע התפרסם במדריך העברי לרוק מתקדם מאמר מאת עידו לויט על הופעת דרים ת´יאטר בפריז. זה באמת צירוף מקרים מוזר, והנה הלינק בשבילך

Bass4M

New member
כנס לפורום דרים ת´יאטר במעריצים

שמה (אולי חוץ מנואמה) יקשיבו לך. חוץ מזהאנחנו באמצע משחק משעשע אתה מוזמן להצתרף אליו... וכולם מוזמנים להשתתף בו.

RamiSun

New member
לתום, בוודאי שחלק שומעים פה דרים

אני לדוגמא. ואני טס ביום חמישי לראות אותם באיסטנבול בהופעת הנעילה של המסע שלהם. למעשה אירגנו קבוצה של 38 ישראלים להופעה הזאת. נשמח לשמוע רשמים שלך וגם להחליף חוויות. יש גם פורום בהיידפארק, בו מדברים בעיקר על דרים, ומשם אורגנה הקבוצה. אתה מוזמן גם להעלות תמונות שם.

tomfeiner

New member
ואללה מגניב!!!

לא ידעתי שיש כזאת התארגנות... נחמד לראות שיש עוד מטורפי דרים בארץ :) אין לך מושג כמה אתם הולכים להנות!!!!!!!! תעשו חיים. -תום.

למעלה