dream theater - the great debate

Eran911

New member
יש קטע אחד שממש מזכיר לי...

אני לא אוהב את Dream אני חושב שמעניין אותם יותר כל הקטע של ביצוע קטעי ´הפירוטכניקה´ על כלי הנגינה שלהם מאשר ליצור משהו באמת עמוק גם מבחינת תכנים (שבדרך כלל לא ממש משתנים יותר מדי בין אלבום לאלבום). אבל בכל אופן הקטע שבו הזמר שר: Are you justified, justified in taking, LIFE TO SAVE LIFE קצת מזכיר לי את Disgustipated מהאלבום Undertow שבו יש שורה האומרת: LIFE FEEDS ON LIFE וזה נשמע קצת דומה, אבל אני לא חושב ש Dream רואים את TOOL כאחד מהאשרהות שלהם.

chinchila

New member
טוב נמאס לי!!!

אני יושב פה וקורא בשקט את מה שאתם כותבים על DREAM... וזה ממש מעצבן אותי! אנשים ישר מתקיפים את דרים על OVER וירטרואוזיות על כתיבה כושלת והטרדה בכלל... ואני אומר: כולם מקנאים!!! דרים הם להקה של כשרונות אדירים שנהנים מלנגן וראו את מטרתם בלשבור את גבולות המוזיקה ולאתגר את עצמם כל פעם מחדש! אתם יכולים להגיד שאין להם רגש, ובכן אני אומר שאתה לא רק צריך להרגיש אלה לחיות את המוזיקה בשביל להפליץ קטעים כמו שלהם, זה שהם עושים את זה כזה מושלם לא אמור להוות בעיה, כאילו, זה מגוחך! לפסול להקה שמנגנת מושלם רק כי אין סיכוי לחקות את זה. אל תגידו לי בבקשה מילה על סימפוני X כי הם חבורה של WANNA-BE´S לידם (ואני מבקש לא להתוכח על זה). זה לא כאילו שיש מיליון להקות שעושות מוזיקה כזאת ששווה ללמוד ממנה, יש אולי 3-6 להקות כאלה שממש טובות, אז מה אתם פוסלים שישית מהז´אנר הזה ועוד את הטופ!? לגבי אותו אחד שאמר שדרים לא שואבים השראה מTOOL... בזמנו, כשיצא SCENES FROM A MEMORY היה באתר של דרים קטע וידאו מאולפן ההקלטות שלהם (באותו וידאו הם גם צוחקים על דיסק הזהב של דויד ברוזה), כשמייק פורטנוי הגיע למדף שבו נימצאים הדיסקים שלהם הם מקשיבים בהקלטות (שכידוע נמשכים חודשים ארוכים) ומהם הם שואפים השראה, התנוסס לו אנימה של TOOL בגאון ואז מייק אמר: הלהקה הטובה בעולם!!! (CHEE, אתה זוכר שראינו את הקטע הזה בקנדה???)... בקיצור, תמשיכו לפסול דברים מראש רק כי זה מעצבן אותכם שיש דברים שלעולם לא נגיע לנגן והם כן... הפסד רק שלכם!

WashedInBlack

New member
יופי, אז תנתח את כולנו פסיכולוגית.

ארררג... עניתי לך ואז איכשהו זה נמחק לי... פריקיש. טוב. בכל אופן. נו, באמת. נראה לך שאני אשנא את בטהובן בגלל שיש לו יצירות שיקח לי יותר משנה ללמוד אותן? איזה מן ניתוח פסיכולוגי זול. לשנוא להקה בגלל שאנחנו מקנאים ביכולות שלה? מה עוד זה אומר, שכולנו מגיעים ליכולות של טול? אמרתי כבר פעמיים ואני אגיד שוב, כשאמרתי שצריך להתעמק בהם בשביל להבין שהם זבל, לא הייתי רצינית. אולי לא אמרתי את זה בנימה שנתנה לאנשים להבין שלא הייתי רצינית. לא נורא. התנצלתי. בכל אופן, יש לי את אימג´ס אנד וורד. אז להגיד שאני שונאת אותם זה כבר לא נכון. אני בכלל לא שונאת שום להקה. למה לשנוא להקות? זה בזבוז אנרגיה אדיר לדעתי... אני גם לא פוסלת _שום דבר_ מראש. אני אפילו מקשיבה למרילין מנסון למרות שאני שונאת את מה שהוא מייצג. ואם לפינק היתה מוזיקה טובה לדעתי, הייתי קונה את הדיסק שלה. דבר אחד שאתה לא יכול להגיד זה שאני פוסלת דברים מראש. ומה שאמרתי לגבי המילים שלהם נשאר במקומו. המילים שלהם קיטשיות.

chinchila

New member
זה לא היה מופנה אליך אלא לכולם...

והמילים שלהם באמת מפוקפקות אבל מבחינת המוזיקה הם ענקיים! וזה לא היה ניתוח פסיכולוגי, אף לא בשקל וחצי אחד. זה מהרבה אנשים שאומרים לי, הם מנגנים כמו מכונות אז....אני לא יכול לשמוע אותם. BULLSHIT!!!

Eran911

New member
אתה שומע את עצמך ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אתה בעצמך מודע לכך שהמילים של Dream הם לא החלק הכי מושקע בעבודה שלהם. אז על מה בדיוק אתה מתווכח פה. אין וויכוח אמיתי על כך שיש להם כישורי נגינה מעולים. הרי הם למדו באקדמיה למוזיקה על שם ברקלי. שכדי להתקבל לשם אתה צריך להיות באמת טוב (במיוחד במוסיקה קלאסית). ובכלל הגיטריסט שלהם נחשב לאחד הגיטריסטים הטובים בעולם. אני חושב שהם באמת נשמעים לפעמים טיפה כמו מכונות מנותקות מרגש, אבל אני חושב שבאותם קטעים הם עושית את זה בכוונה. כלומר אנשים בעלי יכולת מוזיקלית כשלהם שנמצאים כבר יותר מעשור בסצנה יודעים כבר מה הם אוהבים וזה מה שהם עושים. אני אישית לא אוהב אותם כי לפי דעתי מבחינה לירית הם לא כל כך מדהימים, וגם די נמאס לי מלשמוע אותם עוסקים בדברים שקשורים בדרך זאת או אחרת למחלות נפש (יש להם לא מעט שירים שקשורים לזה). מה שאני אוהב ב TOOL זה הדרך שבה כל אחד מארבעתם משמש ככלי מוזיקלי בעל חשיבות זהה כדי להוביל מסר קולקטיבי אחד שממש מתפרץ מהמוזיקה. גם TOOL הם מעוד מורכבים ומחדשים אבל הם עושים את זה בדרך שיותר נראית לי. אני לא מאלה שאוהבים לשמוע סוליים מורכיבים ומזילים ריר מזה (כמו לא מעט מאוהבי Dream). לפי דעתי הסולו לדוגמה בסוף השיר שלהם שנקרא The grate debate היה מיותר לחלוטין ודווקא די הרס, אבל זאת היא רק דעתי, אם היא לא מוצאת חן בעיניך אז על תסכים איתי וזהו. כל אלבום של TOOL הוא מעין פריצת דרך ענקית שאף אחד לא ממש יודע מאיפה היא צצה וזה חלק ממה שעושה אותם כאלה טובים (אף אחד לא ממש נשמע כמו TOOL). הם בנו לעצמם בסיס כה רחב של ידע בין אם זה הפילוסופיה של קארל יונג, טימוטי לארי, ביל איקס ואפילו המכשף הידוע לשמצה אליאסטר קרואלי שהם מסוגלים ליצור יצירות אומנות שעל פני השטח נראים כמשהו אחד אבל אם תסתכל עמוק יותר תמצא מסר עמוק הרבה יותר שנראה כאילו ברור מעליו אך לא תמיד שמת לב לזה. כדי להבין את TOOL כמו גם כדי בכלל לפתח תבונה עמוקה יותר אתה צריך להפגין פגיעות ופתיחות לרעיונות המהפכניים שלהם. אני אישית לא ידעתי ש TOOL הם השראה ל Dream כי אני לא ממש התעמקתי יותר מדי בלגלות מי הם ההשראות שלהם. מהמוזיקה לבד לא הייתי אומר ש TOOL היא השראה שלהם, כי מלהקות שמושפעות על ידי TOOL הייתי מצפה להרבה יותר
. פשוט לפי דעתי להגיד ש TOOL הייתה אחת האשראות לאלבום זה או אחר שלהם גובל בחילול הקודש. מצטער אבל כיצירה אומנותית קולקטיבית לא רק מוסיקלית אלא גם לירית, אם פשוט לא מתקרבים לקרסוליים של TOOL (וגם את זה עוד ניסחתי בעדינות). זאת לפחות דעתי, So take it or leave it or do what ever you want with it because I don´t give a fuck
נ.ב. אני כמעט שחכתי להזכיר את האומנות הוויזואלית שמשחקת תפקיד מעוד חשוב ב TOOL. שגם היא מפרידה את TOOL משאר הלהקות. הרי כמה להקות אתה כבר מכיר שמשקיעות כל כך הרבה זמן ויצירתיות ביצירת רפוטוואר וויזואלי בסדר גודל כזה.

chinchila

New member
טוב, אני רואה שאתה דיי פאנאט!!!

אולי במקום להשקיע כל כך בלהקה שאתה מאוד אוהב (עד עצבים [ראה ערך: כל ההודעות שאתה משאיר פה לאנשים]) ולומד כל ניואנס קטן בחייהם, פלוס קורא את כל הספרים האהובים עליהם ומשתוקק להיות הם תפתח לך זהו ת משל עצמך ותהיה שליו קצת... אל תפליץ לי משפט שאתה מצוטט מהדיסק של החבילת DVD שפותח את PUSHIT (ראה ערך: כדי בכלל לפתח תבונה עמוקה יותר אתה צריך להפגין פגיעות ופתיחות לרעיונות המהפכניים שלהם) ותשחק אותה כל כך עמוק ובעל תודעה, אני יכול גם להפליץ לך איזה כמה משפטים חזקים של דרים כמו לדוגמא קצרה: מנטרת החיים שלהם זה CARPE DIEM (חייה את הרגע)... וואו, אז בוא נתפלסף על זה שעה עכשיו. הלהקה האהובה עלי היא TOOL אבל לא רק... גם דרים, גם KORN גם PRIMUS גם DEFTONES וגם עוד מליון אחרות, אני משתדל להיחשף להכל ולא להינעל על מנטרה אחת כל חיי... בסך הכל אתה נהפך בלי שתרגיש לנושא השיר HOOKER WITH A PENIS ... תפסו אותך חזק הא?! גם לדרים יש אייקונים ויזואלים למינהם כגון SCENES FROM A MEMORY שזה בעצם מחזה שהם כתבו שהפך לסרט שמלווה את ההופעה החיה השלמה של הדיסק (לאמשנה אין לי כח להסביר) וגם לפיטר גבריאל היה קטע ויזואלי ועוד הרבה אחרים, אני לא מזלזל בTOOL בכלל ואני חולה על המח המעוות שלהם ועליהם גדלתי וכו וכו... קח דברים בפרופורציה, יש עוד דברים בחוץ, הדבר האחרון שהם היו רוצים זה מישהו שיתחיל לחשוב כמוהם ולא כמו עצמו!

Eran911

New member
פניני חוכמה מאידיוט...../images/Emo58.gif

אתה כל כך עיוור לעצמך, כי אם לא שמת לב אתה הוא זה שהתעצבן על אנשים על כך שהם כותבים על Dream שהם חרא של להקה, אז אני הגבתי לך על ההודעה הזאת, כי הצמדת את התלונה הזאת להודעה הראשונה שלי על Dream [• יש קטע אחד שממש מזכיר לי... ]. ואז אחרי שהגבתי אני ככל הנראה פגעתי בנקודה רגישה, ואתה הרגשת צורך להגיב בנסיון להשמיץ אותי עלאק
. אבל העובדה העצובה היא שאתה לא יודע בכלל מזה מוזיקה. אתה חושב שאנשים יורדים על Dream כי הם לא יכולים לנגן כמוהם, ועל זה יש לי רק שאלה אחת, אתה מטומטם!!! אתה לא מכיר בכך שיש אנשים שלא אוהבים את Dream רק בגלל שלפי דעתם הם זבל של להקה, ולכן ניסית לעזור לך בכך שהסברתי לך למה לעזאזל אני לא אוהב את Dream (כי הרי ההודעה שלך הייתה תגובה להודעה שלי). אני לא רוצה להיות TOOL, זה שאני אוהב אותם לא אומר שאני רוצה להיות הם. תוציא לך את זה מהראש,לא כל מי שאוהב להקה או שונא אותה עושה את זה על סמך הרצון שלו להיות כמוהם או להיות מסוגל לנגן כמוהם. כמו כן, אני לא קראתי את כל הספרים שקראתי בגלל TOOL אני קראתי אותם לפני זה וכך הגעתי ל TOOL , אין מה לעשות אני פשוט חכם
(בניגוד למישהו אחר...).כמו כן, אני לא מרגיש שום צורך להגדיר את עצמי על פי אנשים אחרים, והזהות של הייתה מוגדרת הרבה לפני TOOL. אני לא צוטטתי משפט מ TOOL אני השתמשתי בחלק ממשפט שטימוטי לירי, שאין לך אפילו מושג מיהו, אמר (יש אומנם איזכור למשפט ב DVD אבל זה בהחלט לא המקור לשימוש שלי בו). משפט שאני מאמין בו כי לפי דעתי הוא נכון, ולכן הוא הופיע שם. לא כולם כל כך מפגרים כמוך שהם לא מכירים בשום עולם חוץ מעולמם הפנימי שלהם עד כדי כך שהם רואים בהסכמה עם משהו או באהבה של משהו את איבוד עצמם. Dream לא מגיעים לקרסוליים של TOOL ובין אם אתה רוצה לקבל את זה או לא, זאת האמת. אתה בעצמך אמרת שהמילים שלהם לא משהו ואז אתה נפגע כשמישהו אומר שהם לא טובים כמו TOOL. אני לא אמרתי שאני לא שומע שום דבר אחר חוץ מ TOOL יש לי אוסף עצום של דיסקים ואני מכיר את רוב הלהקות ששוות (אפילו אלו ששוות קצת, כמו Dream). אבל אתה כל כך נפגע מזה שמישהו אומר שהוא לא אוהב אותם, אז אתה יודע מה אני אלך אפילו צעד אחד נוסף, אני שונא את KORN הם הלהקה הכי ממוסחרת ומגעילה שהעולם אי פעם ידע (חוץ מלימפ ביזקיט שהם עזרו להחתים על חוזה הקלטות, שהם אפילו עוד יותר גרועים). אני לא ננעל על כלום ואני בזמן זה או אחר שמעתי כמעט כל להקה שווה, אבל לפי דעתי TOOL הם הרבה יותר טובים מכל מה שאי פעם שמעתי. אני לא אומר שאני לא מוכן לשמוע שום מוזיקה אחרת, אך עדיין לא מצאתי להקה שקרובה לרמה של TOOL. אני לא הולך ומצטט שורות של אחרים כל היום או משהו כזה, אני יודע להתבטא די טוב גם בעצמי. אבל סתם שתדע, CARPE DIEM זה ביטוי נדוש ובנאלי שכל אחד יודע, אפילו ילד בכיתה ג´. והפירוש המלא שלו מלטינית הוא למעשה: היהנה מהיום, אכול ושתה כי מחר נמות (אמרתי לך שאני חכם
). אני יודע את הפירושים של השירים של TOOL ומשפטים מסויימים מהשירים שלהם כי אני אוהב את השירים שלהם ואני מקשיב להם הרבה. ומכיוון שיש לי IQ יותר גבוה מה- 100 העלוב והממוצע שלך, אני מסוגל להבין על מה הם כתבו את השירים שלהם ולקשר אותם לדברים אחרים שקראתי בעבר. ואני יכול להבטיח לך שאני יכול לפוצץ אותך בשורות מתוך שירים שלהם שאתה אפילו לא מסוגל להבין את הפירוש שלהם או הייחוס שלהם לנושאים אחרים. כמו כן דבר נוסף שאתה צריך לדעת זה שאין לך מושג על מה Hooker with a Penis בכלל מדבר אם אתה חושב שאני מתקשר איכשהו לנושא השיר. אתה פשוט לא מסוגל לקבל דעות אחרות ולכן התעצבנת על מה שאמרתי על Dream. אתה צריך להבין שמה שאמרתי על Dream הוא דעתי, ולא אמרתי שאף להקה בעולם לא השתמשה באמצעים וויזואלים, פשוט לפי דעתי אף להקה אחרת לא השתמשה באמצעים וויזואלים ביעילות ובצורה כל כך מתאימה כמו TOOL. ועוד פעם כדי שתקלוט, מה שאמרתי זה לפי דעתי! הסכמה עם דעות של מישהו אחר לא אומרת שאתה נהפכת למישהו האחר ולא אומרת שאתה תסכים עם כל מה שהוא אומר או שתאבד את עצמך. אני אוהב את הנושאים ש TOOL עוסקת בהם ולכן אני אוהב אותם ויודע עליהם כל מיני דברים, כי בעקבות המוסיקה המדהימה הגעתי למסקנה שאני רוצה לדעת עליהם עוד כדי להגדיל את ההבנה שלי, וכך נחשפתי גם לדברים אחרים שאני אוהב כמו APC וביל איקס שאותו דווקא לא הכרתי קודם. אם אתה לא יכול להבין את זה, אז חבל על הזמן, ואתה צריך לבדוק עם עצמך למה לעזאזל כל כך מפריע לך להודות שאתה אולי טועה בגישה שלך... דבר נוסף שכדי שכבר תבין, זה שזהו פורום של TOOL ולא של Dream אם אתה כל כך מת עליהם ומפריע לך שיש אנשים בפורום הזה שאוהבים את TOOL ולא אוהבים בכלל את Dream, אז לך תפתח פורום ל Dream. מה אתה כבר ציפית שיקרה, שכולם יסכימו איתך ש Dream פצצה... אתה ככל הנראה מסתכל על מוסיקה כעל מלודי וזהו, לי חשובים גם התכנים וחבל שאתה לא מסוגל להבין את זה שיש גם אנשים שרוצים קצת תוכן...
לסיכום רציתי להגיד לך שכדי לך לעשות קצת שיעורים לפני שאתה בא בטענות לאנשים. כי אם תסתכל בהודעה שלך [• טוב נמאס לי!!! ] תראה איזה צבוע אתה. אתה בא אליי בטענות על זה שבאחת ההודעות שלי כתבתי שמשהו עיצבן אותי, בעוד שאתה בהודעה הזאת שקדמה להודעה שבה אני טענתי שהתעצבנתי על משהו, בשורה הראשונה אתה כבר מתלונן על כמה משהו מעצבן אותך
והנה הציטוט:" אני יושב פה וקורא בשקט את מה שאתם כותבים על DREAM... וזה ממש מעצבן אותי!". על תתעסק עם דברים שגדולים עלייך...

Eran911

New member
סליחה על האורך...../images/Emo58.gif

מצטער על האורך של ההודעה הקודמת שלי, אבל הבורות של אנשים מעוררת בי יצרתיות מוגברת ולכן כתבתי הודעה כל כך ארוכה. אני מקווה שלא עייפתי אותכם יותר מדי

Chee

New member
at first i didnt believe it

Eran with no dought you have to get checked... i will not talk about the argument itself for that is not the issue. YOU ARE THE ISSUE!!! DID YOU READ YOUR RESPONCES?! WHO THE FUCK MADE YOU MASTER OF TOOL AND THEIR REASONING YOU AND YOUR INTERNET PAGE DONT MEAN ANYTHING!!!! everyone is intitled to his/her own opinion even if it doesnt fall with yours "O´wise one", man you go arround calling ppl idiots WHO THE HELL R U?!?!?!?im telling yo uyou should go get checked your arguments are ludicrous

Eran911

New member
מה שתגיד ../images/Emo6.gif

אני בסך הכל מביע את דעתי, על נושאים שקשורים ל TOOL כי אחרי הכל מדובר פה על פורום של TOOL. אני מעולם לא העמדתי פנים שאני יודע הכל על TOOL, אני פשוט ציינתי את מה שאני חושב ומה שנראה לי נכון. ואם היית קורא באמת על מה ´הוויכוח´ הזה בכלל התחיל הייתי רואה שהוא התחיל מזה שאני פשוט הבאתי את דעתי על כך שמצאתי דמיון מסוים מבחינת ליריקה בין שיר של Dream ל TOOL, כמו רבים אחרים. לא אמרתי שכל מי ששומע את Dream אידיוט, או משהו כזה. למען האמת רוב החברים של אוהבים אותם. אני פשוט הבאתי את דעתי על כך שצ´ינצ´ילה (הכינוי של האידיוט) הוא אידיוט מהבחינה שהוא אטום לכל דבר ששונה ממנו. הוא לא הצליח להבין שיש אנשים שלא אוהבים את Dream פשוט כי לדעתם הם לא כל כך טובים, והוא קישר את האהבה של מוסיקה כלשהי לרצון הכרחי לרצות לנגן כמו להקה זאת או אחרת. שלי, זה פשוט נשמע מגוחך. זאת היא דעתי. אם זה לא מוצא חן בעיינך אז אל תקרא את התגובות שלי. אני לא סתם הלכתי וירדתי עליו, הוא הדביק תגובות להודעות שלי ולהם אני הגבתי בניסיון לנסות ולהסביר לו למה אני מתכוון. ושוב אני חוזר על כך שזאת היא דעתי, ואם אתה לא מסכים איתה, אז סבבה לך
. אני לא המאסטר של כל הידע של TOOL, אבל יש לי דעות רבות על המוסיקה שלהם. ומכיוון שזהו פורום, אני הצגתי את הדעות שלי פה, אתה לא חייב להסכים איתם. לי יש את האמת שלי ורק לה אני מחוייב. אני מודה שלפנות לקללות היה לא נכון מצידי, אבל כל הדו שיח עם צ´ינצ´ילה היה מלווה במין הרגשה שאני מדבר עם מישהו שחושב שרק הוא צודק ושמגלל שהוא אוהב את Dream כולם חייבים לאהוב אותם (שלי זה פשוט נשמע מגוחך, במיוחד כשמדובר בפורום של TOOL). אם בא לך תפנה להודעה שלי [• יש קטע אחד שממש מזכיר לי...ו Eran911] ותראה את התגובה של צ´ינצ´ילה להודעה הזאת וכך הלאה, ואז אולי תבין על מה אני מדבר. ושוב בפעם המאתיים עשרים וחמש, זאת היא דעתי. אם אתה רוצה תסכים איתה ותקבל אותה, עם לא אז לא (הפסד שלך
). נ.ב. הכתובות של האתרים שציינתי הם, לא היו אתרים שלי בכלל. הם סתם אתרים של מעריצים של TOOL שמספקים מידע על הלהקה והצצה מסוימת לתוך המקורות הספרותיים, הפילוסופים והאומנותיים ש TOOL מדברים עליהם בשירים שלהם. יש שם לדוגמה הסבר לכל תאוריית הצל והסופר אגו של קארל יונג, יש שם גם הסבר לתאוריית האבולוציה על פי כרומוזמים (46&2)ועוד הרבה שטויות אחרות שיכולות בסך הכל לעזור להגדיל את ההבנה שלך ואת הידע שלך על נושאים שונים שבהם הם נוגעים. אם בא לך אז לך תבדוק את האתרים ההם, אם לא אז לא. שוב פעם, זאת בסך הכל דעתי, ואם היא שונה מדעתך את יכול או לקבל אותה או לא, זה בסך הכל בחירה שלך...

Chee

New member
עכשיו אני מבין

מדוע לקח הרבה זמן עד שקיבלתי תגובה

chinchila

New member
אני לגמרי מבין אותך!!!../images/Emo140.gif

אתה ילד קטן (18) ומתלהב. (ראה ערך: מקצוע-דיקטטור)... זה בסדר זה יעבור לך. תגיד לי... אתה מוזיקאי? אתה יוצר? אתה עושה משהו שמממש את כל הIQ העודף שיש לך? זאת ממש אניגמה מסקרנת...

Eran911

New member
סבבה לך ../images/Emo58.gif

מה קרה? לא הייתה לך שום תגובה שנונה באמת? כן אני בן 18, אז מה? אני צעיר ממך בחמש שנים. מה אתה חושב שזה נותן איזה שהוא צידוק לדברים שלך, או שזה פוסל את הצידוק של הדברים שלי? ונגיד שאני מתלהב לצורך השיחה, מה אתה יותר טוב? אתה בכל הודעה שנייה שלך מדבר על הלהקה שלך ומציג את עצמך כאיזה מוסיקאי טוב (תופן). שלא לדבר על הכרטיס האישי שלך שגם בו לא חסר שטויות מתלהבות שהם אלעק שנונות (ראה ערך: ..u r special just like everybody else :ציטוט נבחר ..i´m special :על עצמי ). ומכיוון ששאלת אז כן אני יוצר, אני אומן. אני בן למשפחת ציירים ומאז שאני זוכר את עצמי אני ציירתי. כמו כן אני גם פסל ומוזיקאי קלאסי חובב. אני מנגן על גיטרה קלאסית כבר 12 שנה. וחוץ מזה כפי שכבר הזכרתי בהודעות הקודמות אני גם קורא ספרי פילוסופיה, פסיכולוגיה וכו´... וכך בכלל הגעתי ל TOOL. אני מקווה שזה עזר לך לפזר את הערפל מהאניגמה שמסקרנת אותך כל כך... וסתם שתדע יש אנשים שווים וחכמים שלו מביאים את עצמם בהכרח דרך מוזיקה או יצירה אומנותית כזאת או אחרת. אם יכולים להשתמש ב IQ ובאינטליגנציה שלהם לדברים אחרים, כמו לדוגמה לחשוב... ושוב כדי שתפסיק לכתוב לי כל הזמן תגובות עלובות: אני חוזר על כך שזאת דעתי ואתה לא חייב להסכים איתה! אז תרגיש חופשי לשמור על הדעות שלך

chinchila

New member
your a sad sad little man!

כן ילד, אני יותר טוב!!! אני לא רץ בחוצות וקורא לאנשים אדיוטים, בטח לא לכאלה שאני לא מכיר... אבל אתה ילד עצוב, מאוד עצוב, כמה מרירות יש בך... לגבי הלהקה שלי - שים לב שבכל הדף הזה אנשים פנו אלינו ואמרו לנו בטוב ליבם שהם חיבבו את השירים שלנו ואנחנו אמרנו תודה... אין שום דבר שלא בסדר פה... כדי שתשמע לפני שאתה קובע אם אני תופן\מוזיקאי טוב או לו... הופ, בעצם לא עזוב, אין מוזיקה שתשביע אותך חוץ מTOOL, הם הלא נשגבים בעניך... תפסיק לנסות להוכיח כמה אתה חכם ותנסה להראות כמה אתה לא חמום מח... אני מת שתגיע לצבא, הם כבר יעשו ממך בן-אדם... לי זה נראה אבוד!

Eran911

New member
ברור...../images/Emo6.gif

אתה יכול להמשיך ולז**ן את השכל כמה שאתה רוצה. העובדה היא שאתה בן אדם אטום שחושב שהוא צודק תמיד, שלא מסוגל לקלוט שלאנשים יש דעות שונות שלא בהכרח מתחברות עם הדעות שלך. אז צר לי אבל אתה הוא זה שאבוד! חבל שאתה לא מסוגל להודות מתי אתה טועה ובמקום זה אתה פשוט מתגונן ונשאר סגור לדעות (אתה בטח מרגיש מזה גבר
). ובקשר לקטע שקראתי לך א*ד*וט, אז אני עדיין חושב שזה מה שאתה על סמך כל השטויות שאתה כותב. אבל אני מצטער שירדתי לרמה כה נמוכה שבה נאלצתי להשתמש במילה הזאת, אז

chinchila

New member
אני הולך לבזבז את האנרגיה החשובה...

שלי, כדי להגיד לך שאני לא אבזבז עליך עוד! שלום.

למעלה