פניני חוכמה מאידיוט...../images/Emo58.gif
אתה כל כך עיוור לעצמך, כי אם לא שמת לב אתה הוא זה שהתעצבן על אנשים על כך שהם כותבים על Dream שהם חרא של להקה, אז אני הגבתי לך על ההודעה הזאת, כי הצמדת את התלונה הזאת להודעה הראשונה שלי על Dream [• יש קטע אחד שממש מזכיר לי... ]. ואז אחרי שהגבתי אני ככל הנראה פגעתי בנקודה רגישה, ואתה הרגשת צורך להגיב בנסיון להשמיץ אותי עלאק
. אבל העובדה העצובה היא שאתה לא יודע בכלל מזה מוזיקה. אתה חושב שאנשים יורדים על Dream כי הם לא יכולים לנגן כמוהם, ועל זה יש לי רק שאלה אחת,
אתה מטומטם!!! אתה לא מכיר בכך שיש אנשים שלא אוהבים את Dream רק בגלל שלפי דעתם הם זבל של להקה, ולכן ניסית לעזור לך בכך שהסברתי לך למה לעזאזל אני לא אוהב את Dream (כי הרי ההודעה שלך הייתה תגובה להודעה שלי). אני לא רוצה להיות TOOL, זה שאני אוהב אותם לא אומר שאני רוצה להיות הם. תוציא לך את זה מהראש,
לא כל מי שאוהב להקה או שונא אותה עושה את זה על סמך הרצון שלו להיות כמוהם או להיות מסוגל לנגן כמוהם. כמו כן, אני לא קראתי את כל הספרים שקראתי בגלל TOOL אני קראתי אותם לפני זה וכך הגעתי ל TOOL , אין מה לעשות אני פשוט חכם
(בניגוד למישהו אחר...).כמו כן, אני לא מרגיש שום צורך להגדיר את עצמי על פי אנשים אחרים, והזהות של הייתה מוגדרת הרבה לפני TOOL. אני לא צוטטתי משפט מ TOOL אני השתמשתי בחלק ממשפט שטימוטי לירי, שאין לך אפילו מושג מיהו, אמר (יש אומנם איזכור למשפט ב DVD אבל זה בהחלט לא המקור לשימוש שלי בו). משפט שאני מאמין בו כי לפי דעתי הוא נכון, ולכן הוא הופיע שם. לא כולם כל כך מפגרים כמוך שהם לא מכירים בשום עולם חוץ מעולמם הפנימי שלהם עד כדי כך שהם רואים בהסכמה עם משהו או באהבה של משהו את איבוד עצמם.
Dream לא מגיעים לקרסוליים של TOOL ובין אם אתה רוצה לקבל את זה או לא, זאת האמת. אתה בעצמך אמרת שהמילים שלהם לא משהו ואז אתה נפגע כשמישהו אומר שהם לא טובים כמו TOOL. אני לא אמרתי שאני לא שומע שום דבר אחר חוץ מ TOOL יש לי אוסף עצום של דיסקים ואני מכיר את רוב הלהקות ששוות (אפילו אלו ששוות קצת, כמו Dream). אבל אתה כל כך נפגע מזה שמישהו אומר שהוא לא אוהב אותם, אז אתה יודע מה אני אלך אפילו צעד אחד נוסף, אני שונא את KORN הם הלהקה הכי ממוסחרת ומגעילה שהעולם אי פעם ידע (חוץ מלימפ ביזקיט שהם עזרו להחתים על חוזה הקלטות, שהם אפילו עוד יותר גרועים). אני לא ננעל על כלום ואני בזמן זה או אחר שמעתי כמעט כל להקה שווה, אבל לפי דעתי TOOL הם הרבה יותר טובים מכל מה שאי פעם שמעתי. אני לא אומר שאני לא מוכן לשמוע שום מוזיקה אחרת, אך עדיין לא מצאתי להקה שקרובה לרמה של TOOL. אני לא הולך ומצטט שורות של אחרים כל היום או משהו כזה, אני יודע להתבטא די טוב גם בעצמי. אבל סתם שתדע, CARPE DIEM זה ביטוי נדוש ובנאלי שכל אחד יודע, אפילו ילד בכיתה ג´. והפירוש המלא שלו מלטינית הוא למעשה: היהנה מהיום, אכול ושתה כי מחר נמות (אמרתי לך שאני חכם
). אני יודע את הפירושים של השירים של TOOL ומשפטים מסויימים מהשירים שלהם כי אני אוהב את השירים שלהם ואני מקשיב להם הרבה. ומכיוון שיש לי IQ יותר גבוה מה- 100 העלוב והממוצע שלך, אני מסוגל להבין על מה הם כתבו את השירים שלהם ולקשר אותם לדברים אחרים שקראתי בעבר. ואני יכול להבטיח לך שאני יכול לפוצץ אותך בשורות מתוך שירים שלהם שאתה אפילו לא מסוגל להבין את הפירוש שלהם או הייחוס שלהם לנושאים אחרים. כמו כן דבר נוסף שאתה
צריך לדעת זה שאין לך מושג על מה Hooker with a Penis בכלל מדבר אם אתה חושב שאני מתקשר איכשהו לנושא השיר. אתה פשוט לא מסוגל לקבל דעות אחרות ולכן התעצבנת על מה שאמרתי על Dream. אתה צריך להבין שמה שאמרתי על Dream הוא דעתי, ולא אמרתי שאף להקה בעולם לא השתמשה באמצעים וויזואלים, פשוט
לפי דעתי אף להקה אחרת לא השתמשה באמצעים וויזואלים ביעילות ובצורה כל כך מתאימה כמו TOOL. ועוד פעם כדי שתקלוט, מה שאמרתי זה
לפי דעתי! הסכמה עם דעות של מישהו אחר לא אומרת שאתה נהפכת למישהו האחר ולא אומרת שאתה תסכים עם כל מה שהוא אומר או שתאבד את עצמך. אני אוהב את הנושאים ש TOOL עוסקת בהם ולכן אני אוהב אותם ויודע עליהם כל מיני דברים, כי בעקבות המוסיקה המדהימה הגעתי למסקנה שאני רוצה לדעת עליהם עוד כדי להגדיל את ההבנה שלי, וכך נחשפתי גם לדברים אחרים שאני אוהב כמו APC וביל איקס שאותו דווקא לא הכרתי קודם. אם אתה לא יכול להבין את זה, אז חבל על הזמן, ואתה צריך לבדוק עם עצמך למה לעזאזל כל כך מפריע לך להודות שאתה אולי טועה בגישה שלך... דבר נוסף שכדי שכבר תבין, זה שזהו פורום
של TOOL ולא של Dream אם אתה כל כך מת עליהם ומפריע לך שיש אנשים בפורום הזה שאוהבים את TOOL ולא אוהבים בכלל את Dream, אז לך תפתח פורום ל Dream. מה אתה כבר ציפית שיקרה, שכולם יסכימו איתך ש Dream פצצה... אתה ככל הנראה מסתכל על מוסיקה כעל מלודי וזהו, לי חשובים גם התכנים וחבל שאתה לא מסוגל להבין את זה שיש גם אנשים שרוצים קצת תוכן...
לסיכום רציתי להגיד לך שכדי לך לעשות קצת שיעורים לפני שאתה בא בטענות לאנשים. כי אם תסתכל בהודעה שלך [• טוב נמאס לי!!! ] תראה איזה צבוע אתה. אתה בא אליי בטענות על זה שבאחת ההודעות שלי כתבתי שמשהו עיצבן אותי, בעוד שאתה בהודעה הזאת שקדמה להודעה שבה אני טענתי שהתעצבנתי על משהו, בשורה הראשונה אתה כבר מתלונן על כמה משהו מעצבן אותך
והנה הציטוט:" אני יושב פה וקורא בשקט את מה שאתם כותבים על DREAM... וזה ממש מעצבן אותי!". על תתעסק עם דברים שגדולים עלייך...