DREAM THEATER - Systematic Chaos

לאחר טחינה חוזרת ונשנית של האלבום

אני די מסכים עם רוב מה שטל כתב. MOLS הוא לקלאסיקה של דרים, והכתר של האלבום הוא ללא ספק הוא האפיק in the presence of enemies. אני רואה גם שאני לא היחיד שחושב שה"בטן הרכה" של האלבום נמצאת בשירים TDEN ו -REPENTANCE, מה שמונע מהאלבום להיות מושלם. אבל עדיין, אלבום מעולה, ולאברי בשני האלבומים האחרונים נמצא בשיאו. דרך אגב, אני חושב שהשירה של פורטנוי דווקא מוצלחת, בעיקר ב - CM, וגם קטע הראפ משהו של פטרוצ'י היה במקום.

Black Hawk B

New member
אוי, איזה אלבום.

מעולה, מי שלא שומע מפסיד. כל מספידי דרים של אוקטברים ו-TOT יחזירו אותם מהר מאוד לחיים. חבר'הס, אלה דרים שכוווווולם אוהבים, בלי כאלה שנחלקים באמצע. אלה דרים של סיקס דיגריז, SFAM, אימג'ס. ועכשיו SC עומד ביחד עם כל האלבומים האלה, כיחיד במינו, בעוד שבאלבום הזה הם פורצים דרך ומבצעים שירים שעד עכשיו לא ציפינו מהם לעשות. מי שלא שומע מפסיד.

Disposable Hero

New member
אלבום טוב

לא הייתי נסחף עם השוואות לסיקס דיגריז ובטח שלא סינס פרום אה ממורי, אבל הוא שיפור משמעותי ביחס ל-2 האלבומים זוועה שהם הוציאה לאחרונה.

Black Hawk B

New member
אני דווקא כן

הרבה זמן לא נהניתי מכזה אלבום כמו מסיקס דיגריז. כל אחד ייסחף עם ההשוואות, כי כמו שהובן כבר, כל אחד מסתכל על הלהקה הזאת מנקודת מבט שלו. כל שיר באלבום הזה הוא הנאה צרופה. וכן, אני אשווה אותו לסיקס דיגריז,ובטח שגם לסינס.

לא הייתי אומר ככה לגבי אוקטבריום

אוקטבריום יותר טוב מהחדש לדעתי (דרך אגב, המגוון והרכב השירים שלהם מאוד דומה). בעיקר בגלל שאין בו אף רגע חלש. ב - systematic chaos יש כמה רגעים חלשים ב - TDEN וב - repentance כמו שכבר ציינתי.

dlml

New member
אחרי שגם אני חרשתי את הדיסק

בהלוך וחזור מאילת (שעושים את הנסיעה הזו כל שבוע יש מלא זמן לשמיעת מוזיקה) אני חייב להסכים שהדיסק לא רע בכלל, דרים פשוט רמה אחת מעל כולם (אפילו בג'אנר אם נתייחס לאופת' או סימפוני איקס) יש כמה קטעים פשוט חזקים בדיסק, דווקא את tden אהבתי יותר constant motion.. בשורה התחתונה אחלה דיסק.

YtseJammer

New member
ואני בכלל לא מנסה להשוות אותו לאלבומים קודמים

כל אלבום מבחינתי הוא נפרד ואני נהנה מכולם. :p

למעלה