זה לא דרים
י יניבש16 New member 12/4/06 #16 זה מחולק אצלי לשניים היצירה- a change of seasons האלבום- awake, למרות כמה רגעים חלשים, הרגעים הקודרים והעוצמתיים בו הם לדעתי השיא של הלהקה מבחינת רגש. scenes הוא האלבום המושקע ביותר מבחינת קוסנפט, לחנים והפקה, אך הוא לא מספיק כנה, מרגש ומשכנע.
זה מחולק אצלי לשניים היצירה- a change of seasons האלבום- awake, למרות כמה רגעים חלשים, הרגעים הקודרים והעוצמתיים בו הם לדעתי השיא של הלהקה מבחינת רגש. scenes הוא האלבום המושקע ביותר מבחינת קוסנפט, לחנים והפקה, אך הוא לא מספיק כנה, מרגש ומשכנע.
B boten d New member 12/4/06 #20 לאחר התלבטויות רבות מאוד בין Awake, A Change Of Seasons , Scenes From A Memory ועוד אני אאלץ לבחור בScenes. דיסק מעולה שלא נמאס לשמוע.
לאחר התלבטויות רבות מאוד בין Awake, A Change Of Seasons , Scenes From A Memory ועוד אני אאלץ לבחור בScenes. דיסק מעולה שלא נמאס לשמוע.
A alissre New member 12/4/06 #22 היחיד שאני מכיר Images And Words ויש בו כמה קטעים אינסטרומנטליים באמת מדהימים ולצידם גם חומר משעמם, אבל אני אוהב את זה בסה"כ
היחיד שאני מכיר Images And Words ויש בו כמה קטעים אינסטרומנטליים באמת מדהימים ולצידם גם חומר משעמם, אבל אני אוהב את זה בסה"כ
O Osirus New member 12/4/06 #30 Scenes From a Memory ראשון דירוג: 1.Scenes From a Memory 2.Octavarium 3.Awake 4.Image & Words אבל גם train of thought וסיקס דיגריז הם אלבומים שאסור לפסוח עליהם
Scenes From a Memory ראשון דירוג: 1.Scenes From a Memory 2.Octavarium 3.Awake 4.Image & Words אבל גם train of thought וסיקס דיגריז הם אלבומים שאסור לפסוח עליהם
E ekrakov New member 13/4/06 #34 Awake יצירת האומנות הגדולה בהיסטוריה ... ממש ממש ממש ממש מת עליו... לפי דעתי גאונות מוזיקלית!!