Dream Theater - הסקר

מורנא007

New member
Dream Theater - הסקר

נא לבחור באלבום אחד מהרשימה הבאה:
When Dream And Day Unite (CD, 1989) Images And Words (CD, 1992) Another Day (Single, 1992) Live At The Marquee (Live EP, 1993) Lie (Single, 1994) The Silent Man (Single, 1994) Awake (CD, 1994) A Change Of Seasons (EP, 1995) Hollow Years (Single, 1997) Falling Into Infinity (CD, 1997) Once In A LIVEtime (2CD, 1998) Scenes From A Memory (CD, 1999) Through Her Eyes (Single, 2000) Live Scenes From New York (3CD, 2001) Six Degrees Of Inner Turbulence (2CD, 2002) Train Of Thought (CD, 2003) Live at Budokan (3CD, 2004) Octavarium (CD, 2005) בהצלחה וחג שמח​

pinnacle

New member
Scenes From A Memory

לאחר התלבטות בינו לבין Images And Words הדירוג שלי לאלבומים של DREAM THEATER הוא: Scenes From A Memory(1 2)Images And Words 3)Six Degrees Of Inner Turbulence 4)Awake 5)Octavarium 6)Falling Into Infinity 7)A Change Of Seasons 8)When Dream AndDay Unite 9)Train Of Thought

Rudess

New member
עוד פעם אתה יא נודניק?

יש אלבומים שלהם שאני אוהב יותר ויש כאלה שפחות

zambush

New member
מה שמדהים אותי אצלך ../images/Emo73.gif

זו המהירות שבה אתה מרענן את הדף (F5). ישר כוח!
אני מתכוון למשל לאלבום Falling Into Infinity, שאין בו את רודס אלא את דריק שריניאן, ומלא בשירים מלודיים על גבול הקיטשים

Rudess

New member
האמת

שבמקרה נכנסתי לפורום אחרי שכתבת את ההודעה. אני לא יושב על הפורום הזה כל היום, כי הוא לא ממש מעניין ולא ממש פעיל כמו הפורום שלנו. גם ל-FII יש את הרגעים היפים שלו: Hell's Kitchen המדהים, Lines in the Sand הענק, Peruvian Skies המרגש, וכמובן Trial of Tears.

trial of tears ...

אחד החזקים של דרים peruvian sky - אני אוהב הרבה יותר את הביצוע הענק ב - once in a livetime עם הקריצות ההומוריסטיות ל - have a cigar של פינק פלויד ו - enter sandman של מטאליקה בסיומת. אני זוכר פעם ראשונה ששמעתי את הביצוע הזה הלכתי למות מצחוק

RamiSun

New member
הדירוג שלי...

Scenes From A Memory(1 2)Six Degrees Of Inner Turbulence 3)Octavarium 4)Train Of Thought 5)Images And Words 6)Awake 7)A Change Of Seasons 8)Falling Into Infinity 9)When Dream AndDay Unite

epitaph

New member
Images And Words

הדרים ת'יאטר היחיד שבאמת אהבתי לשמוע...

zambush

New member
הבחירה שלי: ../images/Emo73.gif

הבחירה שלי היא ב- Six Degrees Of Inner Turbulence, כשהאלטרנטיבה הייתה בינו לבין "סצנות מהזיכרון". בסופו של דבר, 6DoiT, למרות שאינו אלבום קונספט בכולו, מכיל גם כמה קטעים ארוכים של דרים במיטבם, וגם יצירת מופת קונצפטואלית של 40 דקות אשר מרגשת מחד גיסא, ומאידח מדכאת. השילוב הבלתי אפשרי הזה, ובנוסף הדיסק הראשון נראה כמו חיבור בין "תמונות ומילים" לבין "סצנות מהזיכרון", ועל כן זוהי בחירתי
חג שמח לכולם!

amit7349369

New member
Liquid Tention 2

בכוונה לא רשמתם אותו??? בכל מקרה בחרתי בו בעיקר בגלל 2 השירים הראשונים. למרות שאני לא פחות אוהב את Awake,A Change Of Seasons ,Scenes From A Memory . אבל אני פשוט שונא שהם מתחילים לשיר... חבל כ"כ וירטרוזים , אבל כ"כ קיטצ'ים -אפשר לחשוב שאיזה ילד עם פצעי הבגרות כתב להם את המילים.

למעלה