Dream

Dream../images/Emo189.gif

אם למילים הנאמרות ולאלה שלא ואם לפגישות המתוכננות ואלו שממש ממש לא ואם למבטים ולעיניים שבדרך קבע מזוגגות ואם לנשימות הרכות הכבדות האורגזמיות ולאלו שחסרות... ואם לחלומות המופיעים לפנות בוקר ויכולים להמשיך אל היום שאחרי בעיניים פקוחות לא קוראים אהבה אז אהבה מה היא?

(רגע מעתיקה כמו שכתבת)

ואעליק עליך דון ג'ובניו ככה לגזול חודשיים מהחיים?ככה? בעצם במחשבה שניה רצה להזמין ת'חופשה
~~~~~~~~~~ ~ ~ ~ ~~~~ ~ ~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ ~ ~ ~~~~~~~ ~ ~~~~~~~~ ~ ~ ~~~~~~~ ~ ;~ ~ ~ ~~~~~~~~ ~; ~ ~ ~ ~~~~~ ~ ~~~~~ ; ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~; ~~~~~~ ~ ~ ~ ~ ; ~~~~; ~~~~~~~~
~ ~~~~~~~~~~~~~ ~ ~ ~~~~~~~~~~;;;; ~~~~~~~~~~~~ ~ ~ ~ ~~~~~~~~~

מה ??????????..

בלבלת לי בשרשור של עלה ירוק לכנסת? {יש דברים אצלי ברשימה ששווה שיפתחו לי עליהם ארכיון במשטרה
}

זיי מיאוד תלוי

על איזו רכבת אתה? והאם מדובר על הקצה של הקטר או הקצה של הרכבת? האם התאורה היא של פרוג'קטור או סתם נר עמום כזה? ___________________ אח.......החום.

זאת

כזאת מין תאורה ריחנית,לימונית,סחלבית,יסמינית כזאת..... שמוציאה עשן לבנבן,ביחד עם צריחת הקטר.......

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אח...אח....קשה לי לצחוק, הגרון... תרגיע שם עם הלימונית.. אחרת תמצא קטר חודר אלייך באחורית...בתאורה עילאית ומיאוד מיאוד מאירה...לא יודעת לגביי העשן, אבל אתה תצרח...חביבי אתה תצרח לך שם.

מצוטטת

New member
../images/Emo23.gif היא...

כשמספיק לנו להרגיש בלי הצורך
למדוד לה קולזמן
לשקול לה
לבדוק לה
הבאמצע של תחילת ה
לסופו
הרוגע שלא משנה מהו מזג האוויר
זו שלא צריך להסביר/להגיד אותה
זו שמספיק ומספק להרגיש אותה