Dragons of a Vanished Moon

Dragons of a Vanished Moon

סטימצקי לעולם לא ייבאו אותו נכון? חיכיתי חודש. נמאס לי. אז רציתי להזמין מאמאזון, ו...הוא בא רק בכריכה קשה(זו כנראה גם הסיבה לכך שסטימצקי לא מייבאים אותו...). מישהו יודע מדוע? והאם ומתי הוא יצא בכריכה רכה?

מה הקטע של כריכה קשה?

עוד לא הבנתי מה יש לאנשים עם כריכה קשה? מה ההבדל בין כריכה קשה לרכה?

EverMan

New member
המחיר !

יא חביבי ! כריכה קשה עולה פי 3-4 לפחות יותר מכריכה רכה.

couchpotato

New member
אאםםםם

הוא בטח יצא בכריכה רכה עוד חצי שנה 10 חודשים. אני חושב שDragons of a Lost Star יצא כבר כבר ברכה. חוץ מזה אני גם שמעתי שסטימצקי כן הביאו אותו, אבל זה לא ממקורות מוסמכים. תקנאו- אני כבר בעמוד 185

כן אני יודע

שהספר הקודם יצא בכריכה רכה! אבל זה לא הספר שאני צריך. ואני לא מתכוון לבזבז 20$ על ספר, גם לא כזה. דרך אגב מהביקורות שקראתי באמאזון אומרים שהספר השלישי די הורס את הסדרה כולה, ושיש סוף דפוק לכל העניין...

מירטל

New member
תבקש

אם אני לא טועה, הם יהיו מוכנים ליבא לך אותו אישית אם תשלם מספיק. בקשר ללמתוא אותו בסטימצקי במחיר נורמלי בכריכה רכה: עד כמה שזכור לי לספר השני לקח כמעט שנתיים להגיע לסטימצקי במחיר נורמלי. סבלנות.

לידיעתכם

אמאזון לא מוכנים לייבא מוצרים שלהם לישראל(מנייאקים), כמו גם לכל המזרח התיכון, לאפריקה ולאיסלנד.

Silvi k

New member
ממתי הם לא מוכנים?

רק לפני חודש קניתי משם ספר שהגיע הישר לביתי בארץ

סליחה טעות שלי

הבנתי לא נכון את הנאמר. הכוונה היא לכך שהמשלוח לישראל שונה ממשלוח למדינות אחרות בכך שהוא ייבדק ביתר קפידות מחשש לאתם יודעים מה, ולכן יקח לו יותר זמן להגיע... תגיד, כמה שלמת על המשלוח(shipping rate)?

alond

New member
LOL

איך זה קשור לאמאזון??? במשלוח הנה העיכוב הוא פה. לא שם (בכל אופן, לא יותר מדואר רגיל). מה אכפת להם אם מישהו בישראל יתפוצץ? משלוח באמאזון זה $7 פלוס $4 לכל ספר.

strahd

New member
דיברתי עם סטימצקי לפני שבועיים

בנוגע להזמנת הספר, אבל קיבלתי תשובה מהדובר הרשמי של סטימצקי שהספר לא יגיע לישראל בכריכה הקשה. הספר יצא בכריכה רכה בעוד כשנה, לאחר שמחזור ההדפסה הראשוני והשני יסתיים. בינתיים, גם אמאזון, גם ברנס אנד נובלס מוכרים אותו במחירים יחסית סבירים. Dragons of a lost star יצא כמו הספר הקודם בכריכה קשה וחיכיתי שנה עד שהוא יצא בכריכה רכה, קניתי אותו בסטימצקי לפני שלושה ארבעה חודשים וגמרתי אותו תוך שבוע. לכל הרוחות, הספרים האלו נגמרים יותר מדי מהר.

לא יכול להיות...

סטימצקי לא מייבאים ספרים באנגלית בכריכה קשה(99% לא) בגלל חוסר הכדאיות של הפרשי המחירים בקנייה ומכירה.

strahd

New member
להיפך

סטימצקי מביאה ספרים באנגלית בכריכה קשה אלא אם יש להם ערך שיווקי בארץ. לדוגמא, הם הביאו את החלק השני של מלחמת הכוכבים בכריכה קשה, כי הוא אחד מרבי המכר הגדולים של השנה והמון רבי מכר אחרים שיש להם ענין בארץ. מכיוון שהציבור הגדול בישראל לא יקנה את הספרים, אין ערך שיווקי בהפצת הספרים האלו.

couchpotato

New member
את מה? את DOAVM?

התכוונת לDOALS אני חושב....... חוץ מזה הוא יצא לפני חודש ושלושה ימים כך שזה לא אפשרי.

Shades Of God

New member
יכול להיות שהתבלבלתי..

אני די עייפה לאחרונה.. בקיצור אני אחזור לדירה ,אבדוק,ויחזיר תשובה אמיתית בצהריים..

Shades Of God

New member
כן כן..טעיתי,סליחה

את ´לוסט סטאר´ יש לי.. וגם אני ניסיתי להזמין בסטימצקי את ´ואנישד מון´ (או איך שלא קוראים לזה) ואמרו לי שעדיין אי אפשר..:(

למעלה