Dragonball Z Special 3

General Zod

New member
Dragonball Z Special 3

מישהו ראה את הספישל הזה? כי אני לא מוצא אותו בשום מקום, כלומר אני לא מצליח להוריד אותו. השם שלו זה: Plan To Destroy The Saiyan

Prophet

New member
אההה../images/Emo129.gif

פשוט תכתוב dbz- bardock special אבל אין 3 ספיישלים... יש רק את טראנקס ספיישל וברדוק ספיישל, השם שכתבת הוא נראה לי ברדוק ספיישל...

General Zod

New member
זה אבא של גוקו נכון?

אם כן אז זה הספיישל הראשון! אחריו יש את הספיישל של ההיסטוריה של טראנקס, ואחריו יש עוד ספיישל (ככה לפי www.Dbvortex.com). לספיישל השלישי קוראים Plan To Destroy The Saiyan (כמו שכבר אמרתי). כנס ל- www.DBvortex.com ותראה בעצמך.

The Plan To Destroy The Saiya-jins

זה הוא ה-OVA של DBZ(זאת אומרת שזה כמו ספיישל או סרט אבל זה לא יצא לקולנוע אף פעם זה יצא ישר לטלביזיה בקלטות) ראיתי את זה בינתים אין גרסה מתרוגמת אבל יש גרסה עם כתוביות, לא כל כך ברור והאיכות לא מי יודע מה אבל אפשר להבין את הרעיון הכללי

KeNNy7

New member
הנה הספיישלים של הטלויזיה

TV Specials DBZ Lonely Final Battle DBZ Resist Dispair!! The Ultimate Surviving Fighters: Gohan and Trunks DBGT The #4 Dragon Ball is the Proof of Courage Plan To Destroy The Saiyan

....

אין לי מושג מה כתבת שם אבל מה שיש זה Bardock Special:Bardock-The Father of Goku Trunks Special:Trunks´s History ויש את ה-OVA הזה

king kazabubu

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך

אני בחיים לא שמעתי על הספיישלים שקני כתב.... אני יודע על הטראנקס ספיישל, בארדוק ספיישל, הOVA והספיישל של ג´י טי. זהו...

KeNNy7

New member
אני לא יודע

אני ראיתי באתר ספיישלים לטלויזיה גם אני שמעתי רק על הטרנקס ספיישל בראדוק הOVA והספיישל של ג´י טי אבל ככה רשום שם חוץ מ´זה ראיתי טריילרים לסאגת טראנקס מיהשהו יודע מה זה בדיוק

Piccolo

New member
מה זה אתה לא מכיר??

אתה חייב להכיר! הוא מדבר על הספיישל הזה של הסרט האבוד.. זה לא בדיוק ספיישל, זה סרט אבוד.. זה בא בערך בתקופה של סל או אחרי סל.. זה מבוסס על המשחק אחד של דראגון בול זי.. אפילו במקום קטעי מעבר רואים את הקטעים מהמשחק... אתם בטוח מכירים.. לפחות אלה שמבינים

General Zod

New member
מכיר, לא מכיר, מה זה משנה?!

יש אותו מתורגם? מאיפה אפשר להוריד אותו? אלו השאלות שצריכים לשאול.

KeNNy7

New member
ראיתי משום מה

באתר DBZ שיש משחק שקוראים לו Plan To Destroy The Saiyan חכו שניה אני יביא קישור................................

....

זה המשחק שסיפרתי לכם לפני כמה שבועות שבקשתי עזרה במשחק זוכרים על המשחק הזה דברתי

Piccolo

New member
אפשר להוריד את הסרט מהרבה מקומות...

פירסומים כאלה אסורים כאן. [הודעה זו נערכה ע"י מערכת תפוז]

למעלה