DragonBall Z: Budokai

DragonBall Z: Budokai

טוב, אז עכשיו חזרתי מהשכן שלי (Metallic Dragon) ושיחקתי במשחק החדש לפלייסטיישן 2. המשחק לא גרוע, אבל הוא די בנאלי כזה, כמו כל המשחקי מכות של דרגון בול זי רק Combo's שונים. בקשר לגרפיקה - יש גרפיקה טובה, רק חבל שאין הבדל בין הגרפיקה בקרב לסרטים; ולטעמי הדמויות חלקות מידי. מה שאני לא אוהב בקטעי מעבר (אחרי\לפני קרב) זה שאין לדמויות הבעה בפנים, רק הקול שלהם נשמע צועק משהו... במשחק אין אפשרות לקפוץ או לטעון אנרגיה - את האנרגיה מקבלים כשפוגעים באוייב. יש לדמויות מסויימות כמה דרגות, למשל גוקו רגיל יכול להפוך לסופר סאייאן כמובן, או שפיקולו יכול להתמזג עם קאמי. יכול להיות שאני שופט את המשחק מהר מידי כי שיחקתי רק בDuel ולא הספקתי לנסות את הStory Mode - אני אשחק שוב במשך השבוע ואני אעדכן על פרטים. שרשרו תמונות מהמשחק אם יש לכם.

Evil Beast

New member
גודמיט!

שיא אללה! יש לי את המשחק ואני לא מבין למה קוטלים אותו... זה משחק מעולה! הסרטונים עשויים בצורה מאוד יפה אומנם הגרפיקה לא כמו דום 3 אבל היא ממש יפה! וד"א אפשר לטעון עוצמה, ואפשר לעוף. ויש להם הבעה בפנים! הסטורי מד מאוד יפה כדאי לך לנסות.(ואת ה"סיפורים" שבין לבין שמקבלים שמסיימים את זה..)

yoo

New member
אמרו לי ש...

הגרסא האירופאית של המשחק (PAL) היא בעלת הקולות היפניים המקוריים + תרגום... אנשים חכמים!!!

Metallic Dragon

New member
נבו, תיקון קטן...

כששיחקת אצלי, לא גיליתי עדיין איך לטעון... עכשיו אני יודע. ועוד דבר... אני לא מבין מה "חלק" מדי בדמויות... אחרי הכול, ניסו לעשות את זה בתלת מימד. והבנאליות הזאת היא בכל משחק דב"ז... זה המשחק הכי טוב של די בי זי, חובה לכל אחד!!!

למעלה