dragonball.co.il

im what im

New member
dragonball.co.il

היה אתר טוב..... מישהו פרץ אליו....... השתלט על השרת....... מישהו נדפק בגדול כאן!

Brolly

New member
למה שמישהו יידפק כאן? אף אחד פה

אפילו לא טורח להיכנס לאתר המאוד חמוד אבל חסר יכולת טקטית הזה זה העידון מה שאני באמת מתכוון שזה אתר חרא אם אתה חושב שמישהו מפה פרץ לאתר אז אתה טועה בגדול -_-

im what im

New member
התכוונתי למנהלי של האתר

הם נדפקו רק לא מזמן העלו אותו מחדש כבר פרצו אליהם מחקו את הכל והשטלתו על השרת ולא התכוונתי שמישהו מכאן פרץ אני פשוט מרחם על המנהלים

king kazabubu

New member
מה הטעם לפרוץ לאתרים כאל

כשהקמתי את הפורום אני עזרתי להקים מלא אתרים ישראלים. אבל מה, המון אתרים לא הקשיבו לעצות שלי ולמידע בטוח שנתתי להם. ברגע שהתחילו לדבר על דרגון בול וי אני ויתרתי על האתרים הישראלים. אם אתם רוצים אתרים הכי טובים תכנסו לאתרים שונים. פרצו להם לאתר? לא נורא בעשרים דקות מקימים אתר חדש עם הרבה יותר שטויות ממה שהיה קודם

im what im

New member
מצטער לאכזב אותך אבל....

באתר הזה לא היו שטויות הכל היה נכון חוץ מכמה דברים קטנים שקשורים לג'יטי והעניין הוא שהם רק הקימו אותו מחדש וכבר פרצו אליו והפורצים ביצעו השטלטות והם מקימים אתר חדש על המקום שהוא היה בו מין כזאת גנבה ולדעתי זה יהיה אתר אנטי דראגון בול ככה שחבל על האתר ולא היה שם מילה אחת על דראגון בול וי

קרייטון

New member
היה שם וחצי...

אתר טיפשי.. פורום טיפשי.. מנהל טיפשי.. ואם את אוהב את האתר אז: תמות!!@!@!@#!!

king kazabubu

New member
אל תבלבל לי את המוח..

אני הייתי בקטע של דראגון בול לפני ששמעת בכלל על הפרסומת של זה בערוץ שש ותאמין לי שהייתי ואני יודע על מה אני מדבר. האתרים הישראליים לא שווים את הזמן שלוקח לאינטרנט להכנס אליהם..

למעלה