Dragon Ball V

miu888

New member
Dragon Ball V

דבר ראשון כבר ממש נראה לי שזה אמיתי אז: א) האם זה אמיתי? ב)אם זה אמיתי מתי יהיה (בערך) אפשר להוריד את זה מקאזה?

miu888

New member
??? !!!

זה מאוד חשוב! עד שלא כל אחד בפורום יגיד לי שזה שטויות אני לא יאמין ראיתי במלא אתרים אמינים מידע שאומר שזה אמיתי אז קדימה... נו למה אתם מחכים?

miu888

New member
אתרים אמינים

קודם כל הרבה אתרים אם מידע זהה עכשיו אתרים אמינים אני מתכוון אתרים גדולים אם המון מידע שרואים שהבעלים עשו מעמצים גדולים כדי להשיג את המידע הנכון ןביררו בהרבה מקומות ואם הם אומרים שזה אמיתי...

bebi vegeta1

New member
שים לב בכל האתרים הכביכול אמינים

שלך אותו בן אדם כתב את זה זה שכתוב אותו דבר זה רק אומר שעשו ctrl+a CTRL+C CTRL+V אולי טיפה שינו את הנוסח או אם הם פחות טיפשים שינו את שם המחבר אבל הכל זה שטויות בPOJO אין ציוץ על זה תבין אתרים ישראלים בכל דבר הם פשוט אוסף של חרא...

ssj4

New member
גם אני...

ממתין להמשך כמו כולם, למרות שחיפשתי הרבה מידע על סידרת ההמשך, לא נתקלתי במקום שכתוב שיש המשך כל שהוא לGT, ככה שאני מציע לך לבדוק את האתרים "האמינים" שלך!

king kazabubu

New member
אני מרוצה למען האמת...

האתרים האמינים מאוד של הבחור כנראה נגמרים בסיומת co.il בחיים לא ראיתי שום דבר שמרמז על דרגון בול וי באתר כמו פוג'ו שהוא באמת אתר אמין... או אפילו באתר הרשמי... לכן, לפני שכולם רצים ומשתגעים על המשכים מטורפים לסדרה תחשבו קצת ולכו לברר באתר אמיתי.. תמיד תנסו באתר הרשמי כדי לבדוק כאלו דברים...

למעלה