Drag and Drop מהאינטרנט. (C#)

zanzamer1

New member
Drag and Drop מהאינטרנט. (C#)

שלום לכולם. אני כותב בC# אפליקציה קטנה, ואני צריך עזרה. בחלון אחד של האפליקציה ניתן להוסיף תמונה לרשימת התמונות. ניתן להוסיף על ידי ציון כתובת מדויקת, חלון openfile של .net, ואני רוצה להוסיף אופציה של הוספת תמונה על ידי גרירה. הצלחתי להוסיף תמונה מקומית על ידי גרירה שלה- בלי בעיה. Drag and Drop עובד, מצאתי את המאפיין הפנימי (מוסתר) של PictureBox שנקרא AllowDrop, אבל הפקד לא מקבל שום דבר מהאינטרנט. ניסיתי גם על פקד אחר כמו TextBox וגם שם אותה בעיה. קבצים מקומיים - הולך. מהאינטרנט- לא הולך. יש משהו שאני צריך להגדיר? בפרויקט? בהגדרות אבטחה של IE? או מאפיין אחר? קיצור יש משהו שאפשר לעשות? אשמח לתגובות למייל: [email protected] תודה, טל.

J u n k y

New member
לא נראה לי שזה יעבוד ככה

כשעושים drag מהאקספלורר מה שנגרר הוא הכתובת של התמונה. כלומר: אתה צריך לקבל את ה - URL, ליצור WebRequest ולחלץ את המידע הבינארי של התמונה.

zanzamer1

New member
היי אחי תודה על התגובה המהירה אבל

זה לא הקטע. תאמין לי שמספיק לי הURL, בינארי, ודווקא אתה טועה. אפשר לקבל את שניהם אבל זה לא ממש משנה- הבעיה שלי היא שהאירוע בכלל לא מוקפץ!! הסמן של העכבר נשאר כזה שאי אפשר לDROP את התמונה אתה יודע, אין כניסה כזה, והאירוע פשוט לא מוקפץ! תודה שוב אחי. יש לך רעיון?

למעלה