DR350

sentinel

New member
DR350

היי לכולם, אני יודע שזה לא ממש המקום לכתוב את זה, אבל נקווה שתוותרו לי. מישהו אולי רוצה להפטר מ DR 350 ולתת אותו לי? ובאותו נושא, סקר קטן: מי לא עשה ביטוח מקיף? הם עושקים אותנו המנייאקים!

sentinel

New member
כמה ואיזה?

אפשר לשאול באיזה שנתון מדובר, באיזו יד וכמובן כמה?

אחי החליט שהוא

יורד מאופנועים (גם ככה מאז התאונה שהייתה לו עם הGS הוא מתקשה לתפעל את האופנוע כראוי..) בכל מקרה , סנטינל , צור איתו קשר ב 055699226 קוראים לו אוהד

psichi

New member
רק גניבה

זה דבר די מגוכח, מצד חברת הביטוח. אם חס וחלילי טפו טפו טפו האופנוע יעלה באש, או שתצליח להשמיד אותו בדרך אחרת (נגיד תאונה, ובהנחה שכסף זה מה שיטריד אותך לאחר חוויה שכזו) אתה תזרוק אותו באיזה וואדי בנגב, ותרוץ לביטוח להגיד שנגנב. נכון, או שרק אני קרימינל שקרן מניאק?

יש גם ביטוח נגד גניבה + צד ג´,שכולל

גם ביטוח נגד שריפה, כך שאם גונבים לך את האופנוע, אך מוצאים אותו שרוף, אתה עדיי מקבל פיצוי....

barakhalla

New member
האם שנתון 91 הוא עגלה חבוטה?

יש למישהו תשובה??? - תשובה מנסיון... האם יש ל DR350 "מחלות" שונות? חוץ מלאכול שמן...

stilgur

New member
התחפוץ נפשך באוסטרי כתום ../images/Emo46.gif ?

ktm400egs שנת 97´ בחינם... סתם, אבל למכירה ! אני עשיתי חובה וג´, למי יש כסף למקיף ? ? ?

kerenn

New member
בנושא הביטוח...

אני עשיתי את כל סוגי הביטוח שרק נתנו לי לעשות...האופנוע ואני חשובים מספיק!!!(לא נתנו לי לעשות מקיף מלא כי הייתי רוכבת טרייה על אופנוע חדש).

למעלה