DR-Z 400 SM

• פותח הנושא 34TK
  • פורסם בתאריך

34TK

New member
DR-Z 400 SM

קיבל תקינה והחל להמכר 59,963 למזומן.

medwow

New member
מנצל"ש שוב. מישהו יודע למה יש...

כל כך מעט DRZ-ים משנתון 2002? יש 2001 ויש 2003 אבל לא נתקלתי עדיין ב 2002.

neoghost

New member
קונה...

אני הולך ביום שישי לראות אותו, כנראה גם לשים מקדמה. מה שכן, אני צריך למכור את המשפחתית שלי תמורתו. מישהו מחפש סוזוקי בלנו 2002 ? היא במצב מכאני וחיצוני מצויין, מושקעת ויפה. היא רק לא נותנת לי מה שאני רוצה, כרטיס כניסה למירוצי סופרמוטו.

D the kid

New member
איזה כייף לך ../images/Emo70.gif

אם אתה קונה, דחוף תמונות ורשמים.

theshark

New member
אין מה לראות באולם היבואן

ראשוני האופנועים שהגיעו הורכבו ונשלחו חזרה לבונדד, עד לחשיפה בתערוכה בפסח. DRZ400SM בארץ.

neoghost

New member
המממ

הזמין אותי הסוכן לראות ולהתרשם, כולי תקווה שאפטר מהמשפחתית כמה שיותר מהר, הוא נראה לעניין.

alophind

New member
איכסה פיכסה...

כבד יותר מאחיו בשטח (ב 3 קילו). יקר יותר ב 4000 שקל. מידות צמיגים 120/70 ו 140/70... אף פעם לא יצא לי לבדוק אבל מקווה שלא יהיו בעיות עם זמינות המידות הנ"ל.

enigo

New member
מה ההבדלים?

האם הם מצדיקים הפרש של 4,000 ש"ח? הרי זה כבר כמעט מממן זוג גלגלים, לא? ובתור בונוס שומרים על היכולת בשטח.

yules

New member
יש הבדלים

רישוי מתלים וזרוע אחורית לקוחים מדגם המוטוקרוס גאומטריה שונה ויותר זריזה בלמים משודרגים אלופינד - שקול את הדרוזי שלך לפני שאתה מלכלך על אחרים, יכול מאוד להיות שדווקא שווה לקנות את הסופר ולהסב אותו לשטח.

enigo

New member
גאומטריה...

נשמע לי כנובעת מהמעבר ל-17 קדמי, לא? לגבי השאר - אם כך, שווה 4K, או לפחות יכול להיות ששווה.

alophind

New member
רוצה לשקול ?

עשיתי פוליש למכסה פילטר שמן והורדתי חצי גרם... נתונים יבשים , DRZSM שוקל2 קילו יותר (4 פאונד) . ויולס , אני לא חושב שהמתלים והזרוע האחורית לקוחים מדגם המוטוקרוס... תבדוק את הנושא שוב... ההבדל היחידי הוא מזלג של RM250...

yules

New member
2 דברים

א. מזלג זה לא מתלים? ב. בדוק שוב באתר של סוזוקי.

alophind

New member
תקרא גם אתה באתר של סוזוקי...

לחבר יש את האופנוע כבר... מגיע עם 15/41 ... ומה שקצת מוזר , הכידון מורכב עם גומיות ... למה זה טוב ?

יולס,תהרוג אותי,אבל המתלים של הSM

בעלי מהלך קצר יותר והם יותר STIFFY מהדגם הרגיל,איך תסב אותם לשטח ? צריך לבצע שינוי יותר מקיף מלהסב DR400Z רגיל לסופרמוטו,ועוד 4K ?! על מה בדיוק ? אם המתלה הוא באמת של RM250ים אז אולי כדאי להשקיע עוד קצת אבל קח בחשבון שתצטרך גם להשקיע בסט לשטח (שיותר זול מסט סופרמוטו..) אבל השאלה היא במתלים.

yules

New member
א. לא בטוח שהם קצרים יותר

ב. עזוב אותך מסופרמוטו, ת. שם את המבחן האולטימטיבי של ה250 4T בפורום.

45degrees

New member
נשמה צהובה - רכבת פעם סופרמוטו

עם מיתלים מקוצרים? זה כל כך יותר טוב מאשר סופרמוטו עם מיתלים של שטח שאי אפשר להסביר את זה בכתיבה - חוויה שצריך להרגיש ולהפנים. זוכר את ההודעה של מקסמקס על הסיבוב שהוא קיבל על ה NOX? וגם, תקרא היכן הוא מדרג את חשיבות עבודת המיתלים בהסבות לסופרמוטו. ככה, רק עבודת המיתלים שה DRZ דורש עולה 2000 זוזים לפחות. פתאום גם הדיסק המוגדל עם המתאם לקליפר הם בערך אלפיה, ואז המחיר יוצא ממש ממש אטרקטיבי.

מזלג הפוך, בלמים מוגדלים וזרוע

אחורית אחרת (RM?), זה מה שאני הבנתי על קצה המזלג. וזה חוקי. (ולא שאני הולך לפתוח כרטיס הזמנה מחר) נ.ב. מה הקטע עם סיומת האגזוז ה"קסאמית" הזו (גם בדרוזים S החדשים)?

למעלה