down in a hole שאלה חשובה

Hairspray Queen

New member
down in a hole שאלה חשובה

האם גם אתם חושבים שהקליפ של DIAH הוא נוראי? לא בכוונה של חרא של קליפ, אלא מהכוונה שזה שיר כל כך חזק שהיו יכולים לעשות לו קליפ כל כך חזק, ועשו לו קליפ נורא סתמי שלא אומר כלום... אולי אני היחידה שחושבת ככה, אבל בכל זאת.. שתפו אותי.... אוהבת מלא מלא

HabitOfWaste

New member
דווקא יש

בקליפ משהו שנורא מתאים לשיר... מעין אווירה הזויה ויבשה כזאת (מדבר), שאין מוצא ואין לאן "לברוח". אבל, היו כמה אימג'ים שממש לא התאימו והרסו את האווירה. בכלליות אפשר לומר שהם התחילו רעיון חביב אבל הרסו אותו עם כמה קטעים לא מוצלחים במיוחד. חבל

lilit jam

New member
צודקת... אבל...

בכל זאת, כל קליפ/שיר שלהם מעציב אותי...

G4rfi3ld

New member
למי אכפת מהקליפ?

זה סתם מוצר של התעשייה שלרוב מנותק מכל קשר לשיר. אם הקליפ סבבה, אז סבבה, אם לא אז מה זה משנה?

George W Bush

New member
כן ולא

נכון שקליפ הוא נועד לקידום אלבום, ונועד שיוקרן בטלוויזיה מסחרית (יש בכלל משהו כזה טלוויזיה לא-מסחרית כמו שיש ספרות ומוזיקה לא-מסחריים?), אבל הרבה להקות מחליטות לעשות מהקליפ משהו אמנותי בפני עצמ (ובהתאם לאידאולוגיה ותקציב, כמובן), או לפחות עם אמירה ומסוימת שמוסיפה לשיר ו/או לאלבום. כדוגמה אפשר להביא את הקליפים של נירוונה ל-Heart Shaped Box ו(כמובן) ל- Smells Like Teen Spirit, אבל גם את, אנאערף, One של מטאליקה, ואת Do The Evolution של פרל ג'ם.

life style

New member
דווקא....

smells like teen spirit הוא דוגמא די רעה.... הקונספט המקורי שהורכב ע"י קורט קוביין היה שונה מאוד מהתוצר הסופי... קורט רצה מעודדות שלא יהיו כל כך "מושלמות" והיו עוד הרבה שוטים שהיו אמורים להתרחש בקניון ועוד.... הקליפ הזה הוא דוגמא לכך שהרבה מהקליפים נערכים ויוצאים שונה לגמרי מהרעיון שהלהקה מרכיבה...(אולי זה גם מה שקרה ב- down in a hole)

למעלה