Double or nothing

מתפרע

New member
Double or nothing

לפני הבחירות האחרונות ניסה הבוס שלי לשכנע אותי שאצביע למפלגת העבודה במקום לשינוי. הוא טען ששינוי היא מפלגה קיקיונית שלא יכולה לקיים את הבטחותיה. לקחנו לנו כאבן בוחן את "חוק טל" והתערבתי איתו על בקבוק וויסקי משובח שחוק טל יבוטל תוך שנה מיום כינון הממשלה בהשתתפות שינוי. בשנה הזאת הייתי דווקא מרוצה ששינוי לא קיימה את הבטחתה, כי כך שמרתי על מקום עבודתי ובימים אלו של מיתון ואבטלה אי אפשר לזלזל בזה. אבל עכשיו כשהשנה עומדת להסתיים ואני יודע ששינוי אפילו לא חושבת להעלות את נושא ביטול "חוק טל" אני בבעיה. מה דעתכם? האם לתת לו את הוויסקי כבר עכשיו או להציע לו "Double or nothing" לשנה הבאה?

מתפרע

New member
וזה קשור מאד לאיכות השלטון

מהי אחריות הפוליטיקאים לקיום הבטחות שהבטיחו לבוחריהם?

חוק טל

שלום ידידי. אני לא נכנס לפרטי ההתערבות לגבי שינוי. אבל אולי שכחת שבפני בג"צ עומדת עדיין עתירת התנועה לאיכות השלטון לביטול החוק. בנוסף תחל התנועה בשבוע הבא לנסות ולהעביר חוק בכנסת "חוק השוויון בשירות" שאם ירצה השם יחליף את החוק האיום הקרוי "חוק טל". יום טוב לך

מתפרע

New member
קלקול קיבה

אני קיוויתי שחוק טל יבוטל ע"י הכנסת. לדעתי אין שום סיכוי שבג"ץ יבטל אותו. בגלל הטענות בעת האחרונה כלפי בג"ץ שהוא נוקט בדיקטטורה שיפוטית, הוא נזהר משנה זהירות בכבודה של הכנסת. תן לי בבקשה פרטים על "חוק השוויון בשירות" וגם מי מחברי הכנסת מגיש אותו ומיהם התומכים בו? ואל תגיד לי מפלגת העבודה, כי צחוק מתפרץ גורם לי לקלקול קיבה.

בג"צ איננו "נוקט"

בדיקטטורה שיפוטית. הוא בפועל דיקטטורה. ולא דיקטטורה שיפוטית,אלא סתם דיקטטורה. אין הבדל גדול מבחינת הסמכויות של בית המלוכה הסעודי או הנשיא אסד,לאלה של ביה"מ העליון. לדעתי,בית המלוכה הסעודי איננו מושחת ושונא ישראל כמו ביה"מ העליון.

סודו של חוק "טל"

חוק "טל" התכוון למנוע את חיסוני הדתיים ולא את שרותם הצבאי. שוב סיפור "רמדיה"? טירור נוירולוגי? לא מוזר שדהן - לשעבר שר הבריאות מסתוףף בצל קורתם של אלדד ווילנאי בוועדת האתיקה של הכנסת? ווילנאי היה שר המדע (מחקר רפואי) דהן (חיסונים) אלדד (בנק עור). אולי אני פרנואידית אבל משום מה השם ד"ר מנגלה, מעסיק אותי המון.

חקר המוח בבר-אילן=חקר המוח...

במכון וייצמן......קנוניה, קנוניה, קנוניה. עושים עלינו ניסויים ועוקבים אחרינו בעזרת "פרוייקטים" מותאמים. מי ייצג את פחדינו? מי ידאג לבקורת הנעשה בחסות ה"מחקר". מי יבדוק מה קרה למדענית , הגנטיקאית ממכון וייצמן (שולמית בלייכמן).

מה זה "שוויון בשרות"?

תכריח את החרדים לשרת? הם לא ירצו וילכו לכלא אם צריך. ביום שזה קורה,גם אני אסרב לעשות מילואים. הזכות לעבוד היא זכות יסוד קוגנטית. רק בישראל האנטישמית מטילים על יהודים גזרות ששום משטר, עוין ואנטישמי ככל שיהיה,לא העלה על דעתו.

כלומר - בניסויים רפואיים

אם זה בסדר לערוך ניסוים רפואיים בחיילי צה"ל (חיסונים), אז יש לחייב את הדתיים לקבל את החיסון לפחות - מבלי להתגייס. ואם הם לא יסכימו, זה בגלל שהם יודעים למה. האם צה"ל נותן ידו להפיכת החיילים לשפנים? כן.

שינוי והעבדוה לא יישמו את חוק טל

כי חוק טל מאפשר לחרדים לצאת ולעבוד. השנאה לחרדים היא תכלית קיומה של שינוי ונדבך מרכזי בהשקפת העולם הסמולנית. מה הם יעשו בלעדיה?

חוק "טל" הפריע לי במיוחד מאחר

שההצבעה עליו נערכה דקות לפני הצגת הממשלה החדשה בפני הכנסת (ביום 7.3.01 ולא ניתן לנוכחים במשכן הכנסת לראות את ההצבעה(הוציאו אותי מיציע הקהל) התרעמתי על כך בעתירה לבג"ץ, שנדחתה (בית המשפט בקש ממני להציג בפניו את צילומי הטלויזיה של ערוץ 33 וכן את הקלטת גלי צה"ל של ההצבעה. טענתי שהיה מבולגן ואף אחד לא ידע על מה הוא מצביע. לא הצלחתי להביא בזמן את ההקלטה של ההצבעה. התמליל בכתב היה מלא בכאלה (-------). יחד עם זה בקשתי לבטל את חוק הממשלה החדש.

למעלה