DOROSICSI האם מישהו מכיר את חוה דיאמנט העוסקת בחקר יהודי העיר הנ"ל היום באוקראינה בעבר בהונגריה.
מ מרתה פלטו New member 27/2/06 #1 DOROSICSI האם מישהו מכיר את חוה דיאמנט העוסקת בחקר יהודי העיר הנ"ל היום באוקראינה בעבר בהונגריה.
ע עב New member 27/2/06 #2 למה לא לפנות לאויקלט ולשאול אותם? אם הם כתבו עליה אז אולי הם יודעים היכן להשיגה. קרוב משפחה שלי בכפר הזה. ראי את הפיסקה "הרצח בכפר דורושיץ". פעם פרסמתי כאן קובץ עם שמות הנספים שבן דודי קיבל מהארכיון הצבאי ההונגרי.
למה לא לפנות לאויקלט ולשאול אותם? אם הם כתבו עליה אז אולי הם יודעים היכן להשיגה. קרוב משפחה שלי בכפר הזה. ראי את הפיסקה "הרצח בכפר דורושיץ". פעם פרסמתי כאן קובץ עם שמות הנספים שבן דודי קיבל מהארכיון הצבאי ההונגרי.
K kaynan1234 New member 28/2/06 #3 לפנות לאוי קלט תודה של תשובתך. האם אפשר לקבל את שמות הנספים אשר ברשותך? פניתי לאוי קלט, אין להם כל מידע. על חוה דיאמנט, הם לא שומרים כתבי יד אחרי שפורסמו בעיתון.
לפנות לאוי קלט תודה של תשובתך. האם אפשר לקבל את שמות הנספים אשר ברשותך? פניתי לאוי קלט, אין להם כל מידע. על חוה דיאמנט, הם לא שומרים כתבי יד אחרי שפורסמו בעיתון.
מ מרתה פלטו New member 28/2/06 #4 לפנות לאוי קלט תודה של תשובתך. האם אפשר לקבל את שמות הנספים אשר ברשותך? פניתי לאוי קלט, אין להם כל מידע. על חוה דיאמנט, הם לא שומרים כתבי יד אחרי שפורסמו בעיתון.
לפנות לאוי קלט תודה של תשובתך. האם אפשר לקבל את שמות הנספים אשר ברשותך? פניתי לאוי קלט, אין להם כל מידע. על חוה דיאמנט, הם לא שומרים כתבי יד אחרי שפורסמו בעיתון.
ע עב New member 28/2/06 #5 אני מצרפת קובץ אקסל שמסכם את האבידות בדורצ'ישי. כאמור בן דוד שלי קיבל את הקובץ מהארכיון הצבאי ההונגרי.
אני מצרפת קובץ אקסל שמסכם את האבידות בדורצ'ישי. כאמור בן דוד שלי קיבל את הקובץ מהארכיון הצבאי ההונגרי.
מ מרתה פלטו New member 28/2/06 #6 מצרפת קובץ DOROSICSI יש לי אחיין בקנדה שחוקר את Dorosicsi. עזרתך תועיל לו מאד.
ע עב New member 28/2/06 #7 אשמח להיות בקשר עם האחיין שלך האם הוא חוקר את האירוע הספציפי הזה או את הקהילה המקומית? שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה.
אשמח להיות בקשר עם האחיין שלך האם הוא חוקר את האירוע הספציפי הזה או את הקהילה המקומית? שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה.