Dork Tower

לינק

New member
Dork Tower ../images/Emo163.gif

ראיתי את המשחק הזה בפריק ומיד התעניינתי לגביו. מדובר במשחק של סטיב ג'קסון (מאנצקינס המפורסם) שאיכשהו מבוסס על סדרת קומיקס, אבל כיאה לפורום הפעם זה באמת משחק לוח ולא רק קלפים. חיפשתי בנט מידע עליו, אבל הדעות חלוקות. בגדול הוא סביר ומקבלים מה שמצפים לו ואפילו אולי יותר, אבל הבנתי שהחומרים עצמם בעיתיים - הטוקנים דקים מידי ומועדים לבלאי מהיר, מי שמצפה לקלפים המצויירים של מאנצקין יתאכזב כי על רובם מסתפקים בטקסט בלבד, והמגדל 3D ה"מדהים" שיש הוא בסה"כ צילינדר לא כזה מדהים... בכל מקרה באתי לפורום ולמומחים שכאן. למישהו יצא לשחק במשחק והוא יכול להמליץ?

ננסק

New member
לא שיחקתי

אבל קראתי גם אני ביקורות לא מעודדות במיוחד. אם אתה מחפש משהו טוב של סטיב ג'קסון, אני יכול להמליץ על כמה משחקים אחרים (hacker המעולה, למשל), אבל נראה לי שכדאי לעזוב את dork בצד. לדוגמא דומה, קנינו את Strange Synergey, משחק של קרבות בין גיבורי על. כל משחק מחדש מגרילים לכולם כוחות-על, כך שיוצאים כל מני שילובים מוזרים וצריך לתאם אסטרטגיות. הבעיה היא שחלק מהכוחות לא מאוזנים, שהלוח עצמו לא מעניין במיוחד (וגם הוא סתם באיכות פוסטר לא מרשימה - שוב פעם מכת "החומרים הלא איכותיים" של SJG), ושיש איזו חריקה קלה בעניין סדר הפעולה. באמת משחק חמוד, אבל לא שווה את הכסף שלו.

למעלה