DooDoo Dog 2

tomb boy

New member
נתקעתי עם הקוד לאוטובוס../images/Emo41.gif

יש לי 8 חלקים של המפה 2 נמלים (יתושים או מה שזה לא יהיה) עם המספרים 3 5 עליהם (אחרי שציירתי עליהם עם הגיר) גיר גרב רובה שבור נתתי את הדג לדוב אחרי שהתעניתי עם החכות מפתח (נראה כמו ידית של חלון לאוטו) אני משתגעת עם הקוד הבנתי שזה לפי המצמוצים של הסנאי אצלי הוא ממצמץ 2350 ואין לי מושג מה הקוד זה פשוט מייאש ואני עומדת לפרוש רק בגלל זה.

3 שרונית

New member
מקס תמספר את החכות

ככה יהיה לך קל יותר לעקוב, לקח לי ערעם דקות עד שהצלחתי ושים לה לפני שאתה מחזיר חכה למים שאין עליה דג.

3 שרונית

New member
משמאל לימין

החכות מסודרות ככה 456 123 כל פעם מופיע על המסך רצף של חכות, (תסתכל על המים תראה כאילו החכה זזה) אתה צריך להרים ולהוריד את החכה שזזה יש רצף של חכה אחת שתיי חכות שלוש חכות 4 חכות וכו' באחד הרצפים תראה דג על אחת החכות קח אותו.

tomb boy

New member
אני כבר באוטובוס../images/Emo41.gif

אני תקועה עם המספרים והידית אולי לא הבנתי מה צריך לעשות שם. רשמתי את המספרים לפי הצבע ולפי הידית וניסתי לשנות את הסוויץ' לכל מספר לפי סדר ולפי הצבעים אבל לא התקדמתי ולא נהיה לי אור ירוק התייאשתי... חוץ מזה יש לי את כל המפה, שזה בעצם מפה של מרוץ עבור הנמלים הללו. אין לי מושג מה עוד לעשות... הרצתי את הנמלים במרוץ ואין לי עצבים כבר להמשיך... אני מבינה שזה קשור ללוח שבאוהל

tomb boy

New member
אהה.. את מדברת על הקוד?../images/Emo41.gif

איך הצלחת לפענח? אני לא יודעת איך? האם צריך לעשות פעולת חשבון לכל הטורים? אם כן מהיכן מתחילים? אני כבר שמתי פרחים בקנה...

tomb boy

New member
זה לפי השלטים של האנשים../images/Emo41.gif

הצבע של השלטים של האנשים שמוחים... תנסי לנגוע בציפור, ואז יופיעו השלטים, רישמי את הצבעים משמאל לימין. ואז את מקישה את הצבעים לפי הסדר ו ON

tomb boy

New member
הצלחתי לא יאומן...../images/Emo41.gif

עברתי את החלק עם הידית והמספרים, עכשיו המירוץ של הנמלים שעוד לא הבנתי...

למעלה