Don't you see

נאחסית

New member
Don't you see

אני מחפשת כבר חצי שעה איפה לשרשר את ההודעה שלי, אבל בגלל שלא מצאתי.. אז פתחתי הודעה חדשה (מתנצלת מראש) יש לי שאלה- מישהו יודע את המילים של "Don't you see", שיר הסיום של דרגון בול ג'י טי? אם מישהו יודע, בבקשה, בבקשה תשרשרו פה. זה חשוב. ***ואני שוב ממש מתנצלת על ההודעה החדשה.

נאחסית

New member
מממ...

ובכן, אני שמעתי את השיר ביפנית ואז הפזמון הולך Don't you see...... (ואז ההמשך ביפנית) אבל אני מחפשת את המילים לשיר באנגלית, ואני חושבת שזה לא בפרק כלשהו, זה פשוט שיר הסיום של GT. אבל אני לא ממש בטוחה במה שאני אומרת. =\

Evil Beast

New member
הנה

Tomodachi ni tegami wo kaku toki mitai ni Surasura to kotoba ga dete kureba ii no ni Mou sukoshi o-tagai wo shiriau ni wa jikan ga hoshii Uragiranai no wa kazoku dake nante Sabishisugiru yo Love is asking to be loved Shinjiru koto wo yamete shimaeba raku ni natte wakaru kedo Don't you see! Negatte mo inotte mo kiseki omoide Sukoshi wa ki ni kakete Don't you see! Chotto sameta furi wo suru kuse wa Kizutsuku no ga kowai kara TAXI noriba de matte 'ta toki no chinmoku wa Tatta gofun na no ni Mono sugoku nagaku kanjita Muri wo shite tsukarete Aozameta koi wa yokisenu dekigoto Don't you see! Chiisana kenka de Makezugiraina futari da kara hotto shita no Don't you see! Ironna hito wo miru yori Zutto onaji anata wo mite itai Don't you see! I'll never worry, tonight I'll lay me down, tonight You know, I do it for you Don't you see! Umareta machi no nioi Kurekakaru gairojuu wo futari arukeba Don't you see! Sekai-juu mo dare mo ga donna ni isoide mo Watashi wo tsukamaete ite זה ביפנית.. רוצה באנגלית?

son maya

New member
.....................

מישהו יודע איפה אני יכולה לשמוע את השיר ולהוריד אותו?? איך קוראים לשיר?! dont בלה בלה בלה?? או משהו אחר??

נאחסית

New member
יווו תודה!

תודה רבה לך! ואם יש לך את המילים באנגלית, זה יהיה מעולה!! =)

Shazamit

New member
נכון שזה שיר ממש יפה?

אני אהבתי! בכתובת הזו: http://www.animelyrics.com/anime/dbgt תמצאי את כל השירים של ג'יטי (אם תשני את ה-gt לזי, או פשוט תמחקי, תקבלי את של שאר הסדרות)... מה שגורם לי שוב לשאול - למי שרואה דרגון בול- איך קוראים לשיר סיום שלו?? מאיפה אני יכולה להשיג?? אני מתה להשיג אותו! הוא מתחיל במילים: Be as free as u can be...

נאחסית

New member
כן, זה שיר מהמם! =)

ותודה על הקישור, אבל לצערי הוא לא עובד לי, לא נורא. ולגבי שיר הסיום של דרגון בול? אני לא ממש יודעת. למעשה, אני אפילו לא מכירה את השיר... =\

למעלה