Don't look ahead, there's stormy weather |רוק

DAN1EL

New member
זה לא שיר טוב. זה רק שיר טוב יחסית לביונסה.

אם ניקי מינאז' הייתה מוציאה את זה היינו אומרים שהיא יכולה יותר.

YEEZUS

New member
בטח שהיינו אומרים שהיא יכולה יותר,

היא ראפרית וממנה אתה מצפה לפלואו יותר טוב ומילים יותר מתוחכמות (למרות שיש כמה שורות מגניבות ב-Partition). ביונסה לא ראפרית ועדיין השיר הזה רמת אחת מעל כל מה שניקי עושה.

DAN1EL

New member
לדעתי זה סתם שיר. יחסית לביונסה, שאנחנו

רגילים לקבל ממה המון זבל והמון בלדות מעפנות ומשעממות שהיא הפליצה ברגע כמו Broken Hearted Girl וכל מיני חרא שירים, אז זה שיר טוב.
אבל יחסית לכל שאר העולם - זה שיר חביב.

ARTPOP

New member
כל האלבום הזה הוא כזה.

אני אוהב אותו אבל עם כל הכבוד, אם הוא היה יוצא במתכונת רגילה התגובות היו פחות טובות משמעותית. זה כל אפקט ההתלהבות וההפתעה שגרם לאנשים לחלוטין לאבד את הדעת.

DAN1EL

New member
הממ...מסכים חלקית.

אני חושב שהאלבום הזה אוברייטד בטירוף, ברור.
אבל אני חושב שכל הקריירה של ביונסה אוברייטד בטירוף, אז כנראה שאני לא דוגמא.

באופן כללי אני חושב שהאלבום הזה הוא שיפור גדול (אחרי שיפור קטן שהתחיל כבר באלבום הקודם שלה) וצעד נכון, אבל הוא לא אלבום טוב.
וזה גם קצת כזה אלבום שמרגיש כאילו ביונסה גילתה קצת דברים מחוץ למיינסטרים, שמעה קצת XX והתלהבה, ועכשיו היא רצתה להתנסות במשהו שונה ויצא לה משהו בסדר, אבל ברור שעדיף נגיד להקשיב פשוט לדברים טובים באמת, כמו ה-XX עצמם או כמו אנשים שאשכרה יודעים לעשות את זה.

אבל עדיין - לפחות את הניסיון שלה לצאת קצת מהקופסא אני מעריך.

ARTPOP

New member
גם ב- 4 היא רצתה לצאת ממנה עם קצת אולד-סקול.

התגובות כמובן היו טובות פחות משמעותית. בעיני מהרבה בחינות הוא אלבום טוב יותר (אם כי ב- overall אני חושב ש- Beyonce טוב יותר).
אני מבין את הכוונה שלך ומסכים איתך ועם הנקודה שלך במה שכתבת על ה- XX.

ARTPOP

New member
וכדי להסביר את עצמי ואת כוונתי לגבי 4:

הוא אמנם פחות נסיוני ו''מחוץ לקופסה'' מ- Beyonce, אבל אין ספק שעם יציאתו הייתי מאוד מופתע מהשינוי שעבר עליה בין חשה פירס לבין האלבום הזה.
רוב השירים היו מאוד לא קליטים וברורים בשמיעות הראשונות. גם Run the World (Girls) לא היה שיר שהייתי מצפה מביונסה להקליט ממספר בחינות, בין היתר גם בגלל הסמפול של Major Lazer.

ARTPOP

New member
וחשה פירס היה פיגוע ותעמולה תקשורתית בעיני.

היא ניסתה לעטוף אלבום זריז, זול ומהיר בעטיפה שהיא כביכול קלאסית שתשדר את העובדה שמדובר ב''אלבום איכות'' וגם חילקה אותו לשני דיסקים בשביל שיהיה יותר קונספטואלי ופלצני ממה שהוא באמת.
נורא. אבל אין ספק שהיא השתפרה.

Music Man XD

New member
זה ממש לא נכון לטעמי!

זה כל הקטע - גם בלי השטיק הזה של לשחרר אלבום בן-לילה, בלי הודעות מוקדמת, יש מוזיקה מצוינת שעומדת מאחורי זה.

היא פשוט חיסלה את כל המתחרות בלילה אחד. חיסול ממוקד.

ARTPOP

New member
Katy B - Everything

הכי ניינטיז
שיר כיפי!

DAN1EL

New member
Lady Gaga - Venus

ה-era הכי מוזר והכי פלופי שלה.
היא זנחה אותו סופית כבר?

אוהב את הקטע שהיא שרה:
when you touch me I die just little inside

ARTPOP

New member
הפזמון הזה הוא הרגע הכי טוב באלבום.

היא לא זנחה אותו סופית, היא פשוט ויתרה על DWUW ועל הקליפ שלו. למרות זאת השבוע הוא סוגר מיליון עותקים בארה''ב.
היא מוציאה בקרוב סינגל שלישי מהאלבום. יש שמועות שהוא יהיה ''Gypsy''.
היא גם יוצאת לסיבוב הופעות במאי הקרוב.

ARTPOP

New member
בכל אופן, התעייפתי מהאלבום הזה

אני בהפסקה ממנו. אף פעם לא חרשתי ככה על אלבום. אף פעם. אפילו לא על ביוניק.

DAN1EL

New member
מעניין אותי מה קרה עם DWUY

ובכלל - מה נסגר עם טרי ריצ'ארדסון לאחרונה.
כידוע אני מעריץ שלו ומרפרש את הטאמבלר שלו כמה פעמים ביום, ובשבועות האחרונים הוא ממש בסוג של פגרה - פעם הוא היה יכול להעלות יום אחרי יום סטים חדשים עם קייט מוס, קאנייה ווסט, ליידי גהגה, ביונסה ומיילי סיירוס באותו שבוע.

ועכשיו הוא מעלה רק תמונות שהוא צילם ברחוב, תמונות מהילדות, תמונות ישנות, אאוטטייקס, תמונות עם סלבס סוג ז'/דוגמניות לא מוכרות/בר רפאלי וכד'.
אה, וכמובן ג'ארד ליטו, שאמנם הוא הפך עכשיו לשחקן A list, אבל הוא חבר טוב של טרי כבר שנים והוא מצלם אותו כל שבוע בערך.

ולינה דנהאם הצהירה לאחרונה שהיא מצטערת שהוא צילם אותה.

אני תוהה אם החרם עליו התחיל לעבוד או משהו כזה.

ARTPOP

New member
אני חושב שזה ברור מה קרה עם DWUW.

יצא חרא קליפ
כבר דיברתי על זה שזה מה שאני חושב שקרה.

למעלה