DONT FLY TO CROATIA

• פותח הנושא Naych
  • פורסם בתאריך

Naych

New member
DONT FLY TO CROATIA ../images/Emo10.gif

אל תוסו למקום הדפוק הזה. i miss you all so much :( croatia isa beautifull country, but even the keyboard here is weird you have never seen the kind of nature croatia has, all CRYSTAL clear water, EVERYWHERE! can you think of the Meditirranian see CLEAR?! so the country is so beautifull, something must go wrong. the food here is SO badthat i stopped eating, its sooooo full of oil and pigs that my tummy hurts when i only think about it. NO ONE here knows english, and they start speaking italian and your supposed to understand i miss all of you so much, you have no idea thanx hagari for thinking of me, it makes me feel a tiny bit better to know that you wanted me there at least as much as iwanted tobe there with you- i love you, and miss you all your very tired third forum manager Nahumi btw, only 3 days to go, then ill be back, FINALLY! and my melave ended today so happy me. )מלווה(

Roy191

New member
המ

עד כמה שההופעה הייתה טובה ועד כמה שהפלייליסט היה טוב, עוד לפני שהיא התחילה היא לא יכלה להיות מושלמת. ואתה יודע למה. היית חסר לכולנו, ולכל אורך ההופעה, לפחות אני, חשבתי עלייך וכמה שאתה צריך לעמוד, ממש שם, ביני לבין הגר ואורעד. נחומי 3 ימים.. זה כלום.. תנצל אותם ואת הדברים שאתה כן אוהב.. אל תחשוב על סוף הטיול כל הזמן.. לא ככה אתה צריך להעביר אותו.. תהנה מהרגעים האלה.. מהרגעים האחרונים שנשארו לך שם בקרואטיה.. מקווה שזה רק רגע אחד מאכזב מתוך טיול שהוא כולו חוויות,תמונות וחיוכים.. אוהב מכאן ועד אחרי קרואטיה..

../images/Emo23.gif

כל כך מתגעגעת אליך
אבל היי.. תנסה להנות שם כמה שאתה יכול, ותנצל את הימים שנותרו. ותכף אתה חוזר... ממש תכף. וכבר אין מלווה, אז אתה יכול לנסוע עעעעעעעעעעד חיפה ובחזרה
. אוהבת המון המון.

בת 1986

New member
יהיה טוב..!!!

3 ימים יעברו מהר.... תנסה להנות ממה שנשאר... בהצלחה.

האגוש

New member
נחנחחחח ../images/Emo99.gif

כ"כ כ"כ מתגעגעת, אין לך מושג
. תנצל את ה3 ימים האלה, תהנה המון המון המון :] וההומור שלך אפילו יותר משעשע באנגלית
. " the food here is SO bad that i stopped eating, its sooooo full of oil and pigs that my tummy hurts when i only think about it."
אוי לי, מסכן שלי
אני אכין לך פסטו שתחזור LOL. [ו-ב-ל-י לביבות בטטה!!] והייייי, שוב מזל טוב על המלווה!!
הבטחת נסיעה לחיפה, אני דורשת שתקיים
. אוהבת המוןהמוןהמון, ומתה שתחזור כבר
.

Naych

New member
kulchem kakot

מה זה פה? אני רוצה תגובות! if tell me you miss me ya bnei zonot :( anyway, my melave is over and i wont drive any of you!!!1111

m a y a 2 1

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo9.gif

אולי אם תתרגם לעברית כי חלקנו לא מבינים... אז יגיבו!

TauberiT

New member
../images/Emo6.gif

נחנחחחחחחחחחח אני נוראאאא מתגעגעת אליך!!!
ובקרואטיה באמת אין מה לאכול
אבל מה, זה היה שווה את המקומות המושלמים
מקווה שאתה נהנה, ושתסיע אותי באוטו שלך.
[מספיק צומי?
]

NoAmOoOsH

New member
בטחחחחח שמתגעגים@#$!@#

תחזור!!111 כי צריכים טרמפים, כמובן.
סתםסתם
וקרואטייה אכן מהממת
.

Roy191

New member
...

I can't do the talks, like they talk on the TV And I can't do a love song, like the way it's meant to be I can't do everything, but I'll do anything for you I can't do anything 'cept be in love with you אני מתגעגע. תמצא מאיזה שיר זה, כולי סימבולי.

למעלה