DONE

fireman

New member
DONE../images/Emo70.gif

היום (מאתמול בערב עד עכשיו) סוף סוף מצאתי זמן לסיים את הפאזל

123נעמי

New member
מקסים../images/Emo13.gif

איזה יופי של תמונה תזכיר לנו של כמה חלקים הפאזל הזה?

fireman

New member
2000 חלקים

איכות החלקים של רוונסבורגר בפאזל הזה אכזבה אותי מאוד.

fireman

New member
אני מתלבט אם בכלל לפתוח את

הפאזל השני שלהם שמחכה אצלי "בחניה"

פאני10

New member
מוזר מאוד

עד כמה שידוע לי הפאזלים האיכותיים ביותר הם רווסבורג וקלמנטוני. את אדוקה אני לא כ"כ אוהבת בגלל הצורות הזהות (כמעט) למרות שייש להם פאזלים יפים ואני מרכיבה די הרבה מאדוקה. תמיד מעדיפה את רווסברג וקלמנטוני. או שאני טועה?

fireman

New member
תראי אני הרכבתי עכשיו פאזל

לא מעט חלקים מתקלפים, החלק של התמונה מתקלף מהקרטון עצמו ובגלל זה לקחתי אותו מהר מהר למסגור וזה לא שהוא נרטב או היה חשוף לשמש ישירה או משהו או שאני לא נוהג בו בעדינות

123נעמי

New member
צודק מאוד

איכות החלקים של רוונסבורגר מאוד מאכזבת פאזל אחרון שקניתי שלהם החלקים עקומים, הקרטון עליו מודבקת התמונה מתפרק לשכבות הרבה חלקים הגיעו מחוברים שניים שניים בלי אפשרות להפריד בלי שהחלק יקרע. ממש איכות גרועה אדוקה עדיפה בעיניי מבחינת האיכות וגם מבחינת התמונות

fireman

New member
על התמונות אני אחלוק עלייך

כי בסופו של דבר מדובר בעניין של טעם. אני לא מוצא עניין בפאזלים מהסגנון של אדוקה... הם דיי מפגרים מבחינת מבחר בכל מה שקשור לפאזלים של נופים אורבניים שזה מה שאני אוהב במיוחד רק אצל רוונסבורגר יש את המגוון הרחב ביותר למרות שגם הוא לטעמי מאוד מאוד מוגבל. לגבי החיתוך....זה מה שקורה שחותכים 60 אלף פאזלים עם אותה התבנית יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות

123נעמי

New member
על טעם ועל ריח....

אני מוצאת מבחר גדול יותר שבעיני יותר מעניין בפאזלים של אדוקה. אבל שוב כל אחד וטעמו
אבל על האיכות החלקים אני בטוחה שנסכים שנינו שאדוקה עולה על רוונסבורגר
אותי לא מעניין מה קורה כשחותכים 60 אלף פאזלים עם אותה תבנית שיחליפו תבנית כל 10 פאזלים במחיר שאני משלמת על פאזל שלהם אני צריכה לקבל איכות

jocie1

New member
אדוקה לעומת רוונסרבר

הרכבתי פאזלים של שני החברות. החלקים מאדוקה דקים יחסית. מספר החלקים שהגיעו מחוברים היו מעטים. החיתוך נקי ב-99% מהחלקים יחסית למספר החלקים של הפאזלים. לא היה אף מקרה של תמונה שמתקלף מהקרטון. התלהבתי מהפאזלים של רוונסברגר. צורת החלקים יותר מענינת. החלקים עבים יותר , שמקל על ההרכבה. אין הבדל בין רווונסברגר לאדוקה לגבי מספר החלקים המחוברים שמגיעים בקופסא חדשה. כנ"ל לגבי החיתוך, ולגבי תמונה מתקלפת מהקרטון, היו שני חלקים (מתוך 1000 ), בפאזל האחרון שהרכבתי. נזהרתי בהרכבה כשמצאתי אותם. כמו כן, בפירוקם. בסך הכל, מרוצה מהפאזלים של שני החברות.

למעלה