Don’t call me I will call you

r e d head

New member
Don’t call me I will call you

שיחת טלפון נחמדה וזורמת. כל הפרטים המשניים סבירים, ויאללה קבענו להיפגש בערב. התקשרתי בערב לתאומים סופיים, כמסוכם, והוא התחיל לגמגם שהבת שלו עדיין אצלו ושגרושתו כנראה תחזור מאוחר ושהוא לא יכול לדבר עם גרושתו כי הטלפון שלה סגור וכיוב´.. (במאמר מוסגר הספיק לי לשמוע את טון הדיבור של הבחור כדי להחליט) למחרת בצהרים טלפון מוצי קוצי פוצי, אני רוצה לראות אותך, בואי נפגש היום. והבחור מוסיף ואומר "אני מוכן לוותר על תוכניות אחרות היום אני מת לראות אותך". לי היה מתוכנן יום ארוך ביותר שכלל בין השאר טיפול שיניים. אז אמרתי שנדבר לקראת הערב ונראה מה קורה. בשבע בערב אחרי שיצאתי מרופא השיניים התקשרתי, והטלפון מצלצל ומצלצל ועונה המזכירה. השארתי הודעה שיחזור אלי. למחרת אחר הצהרים טלפון מוצי קוצי פוצי, את כועסת עלי? אני רוצה לראות אותך, בואי נפגש היום. והבחור מוסיף ואומר "אני מוכן לוותר על תוכניות אחרות היום אני מת לראות אותך". ואני אמרתי לבחור שהוא לא נשמע לי רציני ושזה לא מתאים. והוא "מתוקה, חמודה אבל למה, מה עשיתי נפגש היום, נדבר בערב טוב...טוב.." בשמונה בערב טלפון...מה קורה... אני : הכל טוב.. הבחור : ומה קורה היום אני : היום מצוין בא לי להישאר בבית והבחור מוריד טונים ואני מסיימת את השיחה... Don’t call me I will call you ועל זה נאמר שבחיים אתה פעם למעלה ופעם למטה, פעם מהצד פעם מאחור, ולפעמים הפוך ממש קאמה סוטרא

Lonely In Blue

New member
חמודה, מתוקה...

רק שתדעי שוויתרתי על תוכניות אחרות כדי לשבת לכתוב לך את הקטע הזה... סתאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםם עזבי, הוא לא שווה אותך. המשיכי הלאה, ואל תקחי ללב. ובחיים, אתה תמיד למעלה. כל עוד אתה מרגיש שאתה למעלה. כי למעלה, למטה, מהצד או מאחור, מימין או משמאל או הפוך הם תמיד מנקודת ראות מסוימת, ותו לא. זקפי ראש. את כבר למעלה.

ophra

New member
קולכבוד אדומה!!!! ../images/Emo6.gif

עשית, ללא ספק, את הדבר הנכון! את יודעת, מהצד אני יכולה להיות גיבורה גדולה ולהגיד גם שהייתי יכולה להתבטא אפילו בצורה קצת יותר בוטה... ולהסביר לעלם-החן
שלא קובעים עם בחורה שני ערבים ברציפות ואח"כ "מתמוססים".... שזה לא עושה ממש חשק לפגוש או להזמין שוב בייביסיטר....
שהחיים שלך יהיו קאמה סוטרא רק בכל מה שנוגע לסקס....
חוץ מזה - נראה לי שאת בכיוון של להיות בעיקר למעלה...
עפ
(חכמה גדולה על אחרים, אבל בעצמה בטח היתה מגיעה בסוף לדייט הזה, מושכת את זה שבועיים שלושה, ורק אז תופסת את האומץ לשלח אותו לדרכו...
)

*יערית

New member
עשית זאת טוב

ממה שאני הייתי עושה!!!!!!
החיים מלמדים אותנו הרבה....

maof

New member
אדמו............

כן את צודקת....... תמיד תראי לנגד עיניך מה טוב עבורך מעוף

ועל זה נאמר

שלום שלום ואל תבוא לי בחלום טוב מאוד אדמו ,נראה לי שאת עולה על השביל