Don´t worry Be HAPPY

deorin

New member
לא צ ו מ ח. כסף עושים!

ולעשות כסף לומדים בהרבה דרכים שבדרך כלל עולים כסף .אמצעי בה הולך מישתנה צורה. מצב.טלות.בקיצור יעבר עיני צדיקים הפילו טוב שיש כמה שצריך והצורך גם מישתנה.........

Nimm

New member
אז אולי תגלה לי איפה הוא צומח???../images/Emo145.gif

Nimm

New member
כן, האמת שאני יודעת

תודה על כל המילים החמות אני בעבודה וכל כמה זמן נכנסת לכאן בשביל לקבל עוד חוזק ועוד אמונה ואני מצליחה כך מאז אתמול לשמור על אופטימיות מאושרת

deorin

New member
את יודעת שהכסף צומח בלב?../images/Emo29.gif

לא רוצה לקלקל לך את האופיציות המעושרת

Nimm

New member
אני יודעת שיש בתוכי../images/Emo130.gif../images/Emo23.gif

את מערת השפע (או עץ השפע כפי שדויד מכנה אותו) אני רק צריכה לאפשר לעצמי להגיע לשם שאלתי את דויד מקודם בציניות איפה העץ צומח אבל התשובה שלו היתה רצינית ואם אני אעיף כבר את המסיכה הצינית,,אולי גם אני כמו דויד א-ד-ע שמערת השפע ועצי השפע קיימים וצומחים אצלי בפנים עד שלא אסיר את מסיכת הציניות/אי אמונה וכולי, אשאר כבולה בתוך הצער, הכעס, המסיכות, אי הסיפוק ואי השפע לכן, כן. אני יודעת שהכסף צומח בלב. לא הרבה כסף - אלא אתה עשיר ואת ההמשך אני אתן בבית, כי עכשיו אני בעבודה ולא זוכרת איך זה בדיוק הולך, אבל זה מקסים, אני מבטיחה הרבה אהבה נימר

bigfish

New member
דויד אהלן.....

קראתי בעניין את כל השירשור, ואני מסכים עם כל מילה שאתה אומר: כסף הוא רק אמצעי ולא מטרה... איכות החיים שלנו נקבעת לפי רגשותנו (ז.א. בשבילי רוחניות היא א-ה-ב-ה. נקודה.) השפע נמצא בתוכנו (בתוך לבבותינו) אך הוא נמצא גם מסביבנו ברגע שאנחנו פותחים את עיננו..... אפרופו כסף, הספר הכי טוב שקראתי אי-פעם בנושא נקרא "Multiple Streams of Income" של Robert Allen. אנא גש ל amazon.com ותיקרא מה אנשים אומרים עליו...
אמיר

למעלה