doggie style!(מצפה לתפגובות)

lawlow

New member
doggie style!(מצפה לתפגובות)

יו יו יו יו מה המצב אנשים ראיתי לפפני יומיים את הסרט דוגי סטייל בדי וי די ואין לי מה להגיד פשוט חובה! אתם חייבים לשכור אותו ןאין הגבלה של גיל או אישור הורים רק הכסף חשוב! וגם אני צרבתי אותו לדי וי די....... יש הצעות לקנייה?

ק ר ח

New member
סרט ענק-כנסו להודעה הזו,כולם!

סרט פשוט חדשני ומפתיע,זוויות הצילום שלו מהממות,הסרט גרף הרבה פרסים והכל בזכות סנופ שאמר שתמיד הוא בכלל לא התעניין כל כך בראפ וזה רק הכניס לו כסף לכיס אבל אין כמו האהבה האמיתית שלו-לעשות סרטים,הוא גם אמר שיו הפנר וסטיבן שפילברג הם האהובים עליו בתחום,סרט פשוט מומלץ בחום וחם,ואגב,תסריט גאוני,עלילה שרק סנופ יכול לחשוב עליה! סנופ-איססססססססה כלי

2PAC4EVER

New member
"סרט חדשני ומפתיע" אאאההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פאקינג סרט כחול מה הוא חידש??????????????????? וד"א אתמול הודיעו לי שאם אתם רוצים לראות אותו אז יש אותו בסקס 4 FREE

ק ר ח

New member
אני הייתי ציני????

אני אפילו לא יודע מה זה! אלא אם התכוונתם לצנצנת....מריחוא..? די! קצת רצינות....אני נשבע לכם שלפני שהצטרפתי לפורום הזה לא הייתי ציני ועכשיו הציניות נשפכת ממני,אבל תמיד,לא משנה אני יזכור ממי למדתי להיות ציני- תומאס-איססססססססה כלי קרח(מחכה לתגובה בסגנון "אתה לא ציני,אתה דביל!")

למעלה