Does anybody remember laughter ?

rylah

New member
Does anybody remember laughter ?

אני זוכר שהמשפט הזה מתקשר איכשהו ללד זפלין מישהו מוכן להבהיר לי את העניין ? תודה

jimorrison

New member
אוקיי

זה מstairway to heaven מההופעה בearls court יש חלק בשיר שהולך ככה: and the forests will echo with laughter ואז רוברט אומר do you" remember laughter" ואחרי זה הוא אומר "priceless" אממ זהו..ידעתי שזה היה מוכר..

AeroTom

New member
אפשר כמובן לשמוע את זה-

ב-How The West Was Won... רוברט היה נוהג להגיד את זה בהופעות ועשו Tribute למשפט הזה בסרט המופתי של קמרון קרואו-"כמעט מפורסמים" (ששודר היום שוב,אז אולי משם הגיעה השאלה של rylah...). גם יש עוד משפטא של זפלין בסרט כשראסל האמונד עומד לקפוץ לבריכה ואומר-"I'm a Golden God!" שגם רוברט צעק מחלון של בית המלון פעם... קמרון קרואו גם עשה ראיון עם זפלין בגיל 15 ל-Rolling Stone (הסרט כמעט מפורסמים הוא כמעט כולו אוטוביוגרפי על קמרון) ואגב הוא גם אומר ב-אודיו קומנטרי ב-DVD של גרסת הבאי שהוא הקרין את הסרט לרוברט פלנט ו-ג'ימי פייג' ובקטע לקראת סוף הסרט כשראסל אומר- "I didn't say Im a golden god" אז רוברט צעק- "I Said It!"

jimorrison

New member
חחחח בפעם ה1000000000000

סרט מצויין! מי שלא ראה אז כדאי ביותר

AeroTom

New member
כדאי ביותר ושווה ביותר ../images/Emo45.gif

חובה לכל חובב מוזיקה ובמיוחד רוקנ'רול של שנות ה-70...

M a R o o N e d

New member
כנ"ל school of rock

אחלה סרט. רק שהוא יותר קומי. אבל מספר את תולדות הרוק מצויין. ממש משעשע
ממליץ!

jimorrison

New member
באמת סרט טוב

אבל ממה שאני ראיתי הוא לא מספר את תולדות הרוק..וגם אם כן אז לא מצויין. לפי דעתי.. אבל זה סרט גדול

ראיתי אותו! סופסוף :)

באמת סרט מצויין. עם פסקול עוד יותר מצויין :) גם הסוף לא יותר מידי קיטשי..מה שגם נחמד.

jimorrison

New member
זה הסרט עם הפסקול הכי טוב!

הרבה לד ועוד דברים טובים כמו המי וסימון וגרפנקל...פשוט בונבון

למעלה