does anybody know...

janejungle

New member
does anybody know...../images/Emo53.gif

if tori ever sang a song w/ sarah MClachlan? i mean maybe at the 1999 lilith fair? or maybe elsewhere...

Ice machinE

New member
לא יודע מתי זה היה אבל יש להן שיר ביחד

Sarah McLachlan feat. Tori Amos - The Waitress

noosh

New member
וואי, לא ידעתי שהם שרו אותו יחד

זה אחד השירים של טורי שאני הכי אוהבת.

beeyourself

New member
אני דווקא יודעת שהן שרו ביחד את

flood שהוא גם שיר מעולה ודווקא שם שומעים את שרה דיי טוב ברקע, אם אינני טועה...

FaithNoMore

New member
זה פשוט בגלל ש...

שרה שרה שיר שמח וזה לא שיר שמח
אני מפגרת, אני יודעת
תאהבו אותי!

Sedna

New member
Black Dove

אפשר לשמוע את שרה מק'לכלן שרה ברקע. למיטב ידיעתי זה השיר היחיד בו הן שיתפו פעולה (אבל לא שמעתי את Flood). דרך אגב, אני חדשה. הי

Esmena

New member
אני אומנם לא מכירה את פלוד,

אבל מעולם לא שמעתי את שרה מקלכלן במי מהשירים האחרים..(וכן שמעתי גירסה של בלק דאב שמוצהר עליה כי שרה מקלכלן משתתפת בה ואפס,לא מקלכלן ולא נעליים).מדובר פשוט מאוד בבעייה מאוד נפוצה בעולם תוכניות השיתוף,והיא טעויות של המשתפים. נראה לי שהבעייה נוצרה גם בגלל שאנשים ניסו להגדיר את הזמר ששר את השיר באמצעות אמנים שלדעתם דומים לו(ולכן תראו מופיע תחת הקטגורייה אמן "טורי איימוס שרה מקלכלן פאולה קול הת'ר נובה אטק."לא שלפלדאות האלה יש מקום להיכתב באותה שורה עם טורי,אניוואי..).

Vivi Sparrow

New member
מתי קוראים לשיר flood?

ואיפה הן שרו אותו ביחד? מוזר שאני לא יודעת על זה

janejungle

New member
the name of the song

is black dove and as a huge sarah fan i dont hear her voice there!!! or find this song -the waitress

פלוטו24

New member
the waitress זה שיר מאד ידוע של

טורי, מ utp וגם יש לו ביצוע בהופעה חיה של venus, אבל אני לא זוכר שיש ליווי של שרה. בחיים לא שמעתי קול נשי שני בשיר הזה. הקול היחיד והמיוחד הוא כמו תמיד של טורי אהובתי.

beeyourself

New member
אז אולי הכל זאת טעות גדולה והן לא

שרות ביחד בשום מקום... לא נורא, גם ככה אני אוהבת את טורי סולו! חבל להרוס לה בדואט...

Sedna

New member
אם מקשיבים טוב ../images/Emo124.gif

אפשר לשמוע את שרה עושה קולות רקע ב-Black Dove. מי שעלתה על זה הייתה דווקא חברה טובה שלי שמאוד אוהבת את שרה מקלכלן. בכל אופן, היא לא שרה שם, אלא רק עושה קולות רקע ואם מקשיבים טוב אפשר לשמוע אותה, כמו הד לשירה של טורי. מצורפות המילים, כשהשורות בהן שרה מלווה את טורי מודגשות ככה _ _ (בתקווה שהכל ייכנס להודעה אחת): she was a January girl she never let on how insane it was in that tiny kinda scary house by the woods by the woods by the woods by the woods X 2 Black-dove black-dove _you're not a helicopter_ you're not a cop out either _Black-dove _black-dove you don't need a space ship they don't know you've already lived on the other side of the galaxy… She had a January world so many storms not right somehow how a lion becomes a mouse by the woods by the woods by the woods by the woods X 2 But I have to get to TEXAS said I have to get to TEXAS and I'll give away my blue, blue dress _Black-dove _black-dove _you're not a helicopter_ _you're not a cop out either_ _Black-dove _black-dove _you don't need a space ship_ they don't know you've already lived on the other side of the galaxy… But I have to get to TEXAS said I_ have to get to TEXAS_ and I'll give away my blue… she was a january girl she never let on how insane it was in that tiny kinda scary house by the woods by the woods by the woods by the woods X 3 Black-dove

פלוטו24

New member
וואיי זה באמת עובד! ../images/Emo13.gif

שמתי את השיר בפול ווליום והתעמקתי בקטעים שסימנת ואכן קולות הליווי שתמיד חשבתי שהם של טורי, מתבררים כקול שמאד דומה לשלה אבל מזכיר גם את הקול של שרה. יש לי את האלבום surfacing של שרה בבית, אז שמעתי קצת אותו עכשיו בשביל להיזכר בקול של שרה וזה אכן מזכיר את קולה! איזה מגניב! תמיד חשבתי שזו טורי... נפתרה התעלומה.

למעלה