Doctor Who?

NOMIC

New member
Doctor Who?

או יותר נכון, When? לפי מה שידוע לי, העונה הרביעית כבר נגמרה או בדרך, ופה.. כלום? :(

NOMIC

New member
חבל

אאלץ למצוא לי דרך אחרת לראות את זה. למה בכלל משדרים את טורצ'ווד, חתיכת בדיחה שרק מביישת את דוקטור הו.

eellaadd

New member
../images/Emo207.gif האם יש עונה חדשה של דקסטר? תודה לעונים

TheLost

New member
כן וכן.

עונה שלישית של דקסטר מתחילה בארה"ב באוקטובר [אני חושב, לא סגור על מתי] ובטח תגיע קצת אחר כך לארץ, ועונה שנייה של החיים על פי נד מתחילה בארה"ב בחודש הבא- אבל יכול להיות שיקח זמן עד שהיא תגיע לארץ (עד מרץ ככה).

eellaadd

New member
תודה,למה לחים ע"פ נד יקח הרבה זמן לא הרבה מאו

ד רואים אותה:-O?

LeRanch

New member
זו בטח השערה

יש סדרות שמגיעות ממש מהר (גיבורים, נמלטים, דקסטר) ויש כאלה שלוקח להן כמה חודשים להגיע..

eellaadd

New member
אני יודע את זה אבל אם הרבה רואים סדרה מסויימת

לוקח קצת זמן להביא אותה לא? (אני לא יודע אם הרבה רואים פשוט הרבה מהחברים שלי רואים)

LeRanch

New member
לא נראה לי שזה קשור

יס מביאים מהר בעיקר סדרות שהן להיט היסטרי. החיים עפ"י נד לא ממש מתוארת ככזאת..

bobich1

New member
על המ אתה מדבר בכלל?

פושינג דיזייס(הייתה אחת מהסדרות המצליחות(בין הסדרות החדשות) והייתה לה גם אהבת המבקרים ויס לא רק מביאים מה שמצליח(ע"ע ליפסטיק)

TheLost

New member
הוא התכוון ל-מתי מביאים.

וכשהוא אמר להיט, הוא התכוון בארץ. סדרות שכולם מדברים עליהן והן ממש חמות בארץ - כמו "גיבורים", "דקסטר" ובמיוחד במיוחד "נמלטים" מגיעות מהר. בשביל שפושינג דייזיס גם תגיע מהר, היא צריכה להיות אהודה מאוד בארץ- לי אישית אין מושג אם היא באמת כזו.

Aviad1987

New member
דווקא לא נכון

החיים ע"פ נד הייתה הלהיט של שנה שעברה, אם אני זוכר נכון. ליס יש כרגע הרבה יותר סדרות ממה שהיא מסוגלת לשדר גם ב3 ערוצים שונים. כי בינינו - אי אפשר להציף יותר מ-3 סדרות בערב ולהישאר רלוונטיים לצופה הישראלי. אז הם צריכים לחלק את זה ע"פ סדרי עדיפויות שהם יחסית ברורים. פרט לעקרות בית נואשות שעדיין מחכים יותר מדי זמן עד לשידור (לדעתי), אולי רק בעקבות צרכים טכניים וכלכליים.

LeRanch

New member
לגבי עב"ן

עונה 4 הייתה צריכה לעלות פה בינואר (יחסית לעונות הקודמות - זה די מהר) אבל נדחתה למרץ בגלל השביתה. אז אפשר לשער שעונה 5 תגיע יותר מהר מבדרך כלל לפי התכנון עם עונה 4..

Robin Sparkles

New member
../images/Emo207.gifאיך פגשתי את אמא-עונה 4

יש ספוילרים
http://www.youtube.com/watch?v=6_9y5KwjmVI

tal2452

New member
חח איזה גאון ניל/ברני../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

למרל יש שיער ארוך!
כאילו לא ממש ארוך אבל יותר ממה שהיה...

יו יו3

New member
זה מה זה מבאס../images/Emo58.gif

שבארני כבר לא בארני.. לא רוצה שהוא ורובין יהיו ביחד! לבארני לא אמורה להיות מישהי בכלל!!! הוא כבר לא יהיה מצחיק ככה :(

למעלה