Doc2go 4.01

basin

New member
Doc2go 4.01

שלום וחג שמח לכולם. לא ביקרתי כמה ימים בפורום (עבודה, ילדים, עניינים וכו) והיום קפצתי לספר לכם על DTG. כידוע, לרוב משתמשי DTG יש את הבעיה עם סימני ה-???? בעברית. גם לי היתה את אותה הבעיה כשהשתמשתי ב- OFFICE97 (יחד עם WIN98 HEBREW ENABLE ו-M505 עם עברית של כלנית 4.04C). אתמול התקנתי את OFFICE XP, והנה יש עברית ב-DTG ( אך רק אם שומרים את המסמך כ-WORD 6.0/95 ) . אני אבדוק עוד כמה אופציות ואם יהיה משהו חיובי אז אפרסם זאת כאן. יש לי רק שאלה קטנה לאלה שמשתמשים ב-DTG: האם מישהו מצליח לראות גרפים ב-SHEET2GO? אצלי אני רואה רק את המסמך עצמו אך לא את הגרף. לפי דעתי המסמך "נעול" או ש- READ ONLY, ובמקום הגרף אני רואה רק כמה צורות גאומטריות קבועות. אולי יש ימישהו פתרון לבעיה??? בתודה מראש וחג שמח לכולם אלכס

basin

New member
האם מישהו יכול לעזור לי? או

שכולם עברו ל-QUICKOFFICE החדש????... תודה מראש אלכס

basin

New member
OK , אם כך, האם QUICKOFFICE

החדש תומך בעברית? בפעם האחרונה שניסיתי לעבוד איתו היתה לי בעיית היתנגשות עם קובץ QOFFICE.DOT בתיקיית ההפעלה של ה-OFFICE. האם בגרסה החדשה הכל בסדר? תודה אלכס

עד כמה שאני זוכר

מישהו פה בפורום ציין שגרסה 5.6 בעייתית עם העברית, לא? אני באופן אישי עובד עם גרסה 5.1 ואין לי בעיה עם עברית.

זה היה עומר. נמצא בקשר עם החברה

כתב שאולי יכינו גירסה שתומכת עברית. עם הקודמת - 5.1 אין בעיה וגם אני עובד איתה ובעברית. אני מקווה שלעומר יהיו חדשות טובות ונוכל לשדרג מ-5.1 בלי בעיה בעברית.

basin

New member
יש לי כם את הגרסה 5.1

אבל היא עשתה לי הרבה בעיות בזמנו. במיוחד עם טעינת הקובץ QWORD8.DOT תחת ספריית STARTUP של OFFICE97.כשפניתי לחברה, הם אמרו שיתקנו את זה בגרסה הבאה. וכן שהגרסה הבאה תתמוך בעברית. האם הדבר נכון??? אלכס

avivgr

New member
זה עקרונית לא אמור לפעול על 97

יש לי 97 ומחקתי את התבנית של הקוויק בגלל הבעיות. כרגע הגירסה החדשה לא תומכת בעברית. תגידו, יש אפשרות בקוויק לערוך את הקובץ בפאלם? כלומר עיצובים וכו´? אביב

למעלה