do you have any tp?? tp fot my bunhole? the poster- t.p בהקשר לtoilet paper מביוויב ובטהאד.
ע עורלה שיכורה New member 21/8/06 #1 do you have any tp?? tp fot my bunhole? the poster- t.p בהקשר לtoilet paper מביוויב ובטהאד.
E Elpar New member 21/8/06 #2 אני לא מאמין!!! פתרת את תעלומת החיים שלי! שלמענה אני חי! לא הבנתי מה זה TP אף פעם! עשיו כשאני יודע מה זה אני מוכן למות...
אני לא מאמין!!! פתרת את תעלומת החיים שלי! שלמענה אני חי! לא הבנתי מה זה TP אף פעם! עשיו כשאני יודע מה זה אני מוכן למות...
ע עורלה שיכורה New member 21/8/06 #3 כה גם אני פעם חשבתי שטיפי זה סמים ובאנהול זה באנג. הימים האלה נגמרו!
E Elpar New member 21/8/06 #4 אמממ לא בדיוק הבנתי מה זה באנגהול... לא הבנתי מה זה TP ולמה לעזאזל הוא רוצה לתקוע את זה לעצמו בתחת... ראיתי את הסרט רק פעם אחת ופספסתי קצת את ההתחלה... טוב אז אם זה נייר טואלט באמת, להתראות עולם אכזר! אין לי עוד מטרות לחיות!
אמממ לא בדיוק הבנתי מה זה באנגהול... לא הבנתי מה זה TP ולמה לעזאזל הוא רוצה לתקוע את זה לעצמו בתחת... ראיתי את הסרט רק פעם אחת ופספסתי קצת את ההתחלה... טוב אז אם זה נייר טואלט באמת, להתראות עולם אכזר! אין לי עוד מטרות לחיות!