?Do you believe in life after love

NoKiA2003

New member
בחירה מצויינת לערב המילניום...

אנחנו שמענו אבבא כמו כל שנה

אנדרי ז

New member
מסיבת מילניום

עם החברה דאז, כמדומני בקפולסקי (או אפרופו?) בלב המפרץ בחיפה. דווקא עשו שם יופי של ערב. כמעט נאצלתי להישאר בבסיס בכוננות באג 2000... וביום ראשון ה-2 בינואר חזרתי לבסיס לישיבת סיכום בנושא הבאג ואחה"צ כבר הייתי בדרך הביתה עם יופי של שפעת לכבוד המילנים החדש.

buffgirl

New member
מסיבת כיתה צולעת ביותר../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אח"כ כל כך הצטערתי שהלכתי לשם, היה ממש גרוע.

בעבודה

חיכינו לבאג 2000 להתמוטטות כללית של כל המערכות לפחות היה איתי החבר דה אז

הייתי בפנימיה ב- ../images/Emo82.gif השני שלי

כמה שזה נשמע מבעס אבל היה אחלה ואפילו די נחמד
ות'אמת זה לא כזה הפריע לי. אפשר לחשוב מה כבר יש לעשות בחוץ כולה סילבסטר!!

quawax

New member
איפה אני הייתי

משעה 23:00 הרגעתי את אח של חברה שלי לשעבר שהמחשב לא עומד להתפוצץ עליו ושהוא יכול להמשיך לשחק ואז כשהוא איכשהו נרגע בערך בשעה 23:50 אני וחברה שלי לשעבר התפננו לחדר לבד בבית וחיכינו לשעה 24:00.. איזה נשיקה קיבלתי, אחת מהטובות..

NoKiA2003

New member
כולם בלי החברות שלהם יותר? ../images/Emo12.gif

או שיש חדשות?

חייבים להיזכר?

הייתי בדכאון אדיר כי כשהייתי ילד תמיד דמיינתי את שנת 2000 בתור משהו זוהר ונהדר, והנה הגעתי והכל ח.ר.א. אז הלכתי למסיבה משעממת בחצר של מישהו, השכנים המניאקים קראו לשוטרים כי עשינו רעש (רעש?) והבניזונות פינו אותנו (לא באלימות, כי אנחנו ילדים טובים, אבל בכל זאת ארגנתי שירה בציבור של "כל הרחובות כבר ריקים, הסמטאות כולן שלו"). ואח (סטרייט) של חבר (סטרייט) שלי היה מספיק שיכור כדי לתת לי נשיקת מילניום מזיעה ומלוחה. כמו שאמרה נעמי שיימר, בעוד 1000 שנה יהיה יותר טוב

ailag

New member
במסיבה פרועה ב..

... בש"ג קטן בשלישות ברמת גן. לי נתנו פטרול ארוך, בדיוק על השעה הזאת
בסוף הגיע כל הקורס וספרנו לאחור, קפצנו קצת ו - יאללה, להמשיך לפטרל
מה שכן, באותו יום השמיעו את מצעד שנות ה90 של גלגלצ כשפטרלתי, ולפחות החלקים שבהם שמעתי היו מהחצי הראשון של שנות ה90, לפני שהמוזיקה הפופולרית הפכה לזבל טהור. רצנו מש"ג לש"ג, ונשארנו בכל אחד שעה
אם התכוונתם למעבר בין 2000 ל2001 (שהוא לא המעבר למילניום השלישי) - הייתי בבסיס, הקלדתי בשרת פקודה להצגת השעה וקיבלתי 01/01/01 00:01:10 או משהו כזה. מרגש!

Rubycon

New member
The only thing I remember

from the date 31.12.99 is that I took a haircut and it was my last.

למעלה