DNA

DNA

ה- DNA שלי מפוזר בחולות איפשהו... בעצם לא ממש מפוזר, יותר מרוכז בשלולית שבודאי התייבשה בינתיים.
הזמן שעבר דווקא בישל אותנו היטב. ההמתנה עשתה לנו רק טוב. משלימים פערים, מדברים, צוחקים, נגיעות קלות, יד פה יד שם.
פתאום השפתיים שלו פוגשות את השפתיים שלי והוא מחולל סערה בפי, בדיוק כפי שאני אוהבת. הלשון מלקקת ומתלקקת עמוק בתוך הפה, נפגשת עם הלשון שלי, מלקקת את החיך, מעמיקה. מערבולת של לשונות זו על זו, רטובות וחמימות.
הידיים מחבקות, מלטפות, אני אותו והוא אותי. הפיות עדיין מחוברים בנשיקה האינסופית.
אני נצמדת בגופי אליו, משפרת את העמדה ומרגישה עלי את הזין הבולט מתוך המכנסיים שלו.
זה כל כך נעים, רגע רב תחושתי, רב מימדי.
הידיים שלו מלטפות את הגב, עוברות לפנים ואט אט חודרות את המחשוף ומלטפות את השדיים בתוך החזיה. הידיים שלי מלטפות את גופו, עולות לצוואר, לעורף ואל הקרחת החלקה, החלקלקות שלו עושה לי את זה... מעבירה את היד על החזה המציץ מתוך החולצה ואט אט יורדת ומגיעה אל הזקור הכלוא בתוך המכנסיים. התחושה הזו של לגעת בו מבעד לבד, כשאת יודעת שהוא זקור ומת לפרוץ אל בין ידייך...
בינתיים יד אחת שלו מטיילת על גופי ויורדת גם היא אל בין רגליי, נכנסת מתחת לשמלה ומלטפת בעדינות את הירכיים, עולה ומטפסת ונוגעת בשפתיים המכוסות בתחרה שחורה. נגיעה בשפה אחת נגיעה בשנייה, אני משנה עמידה, מזיזה את הרגל, מפנה את המקום...
בהחלטה של רגע, אני משנה את הכיוון - שולפת את הזין מתוך המכנסיים, מלטפת אותו בעדינות, מרגישה אותו לכל אורכו. שומעת את גרגורי ההנאה מגרונו ולא מתאפקת. אנחנו בחוץ, אין דבר שמכסה אותנו, הירח מאיר מעלינו ואני לא מסוגלת לשלוט בעצמי, מפסיקה את הנשיקה המענגת ומתכופפת אל הזין, מסתכלת עליו מקרוב ומעבירה עליו את לשוני. מלקקת את הכיפה הבוהקת ויורדת לאורכו, חופנת בידי את הביצים ומלקקת. בבת אחת מכניסה את כולו אל פי ומוצצת הלוך ושוב, מעלה ומטה. מלטפת בידי, מוצצת, מלקקת וקולות ההנאה אחחחחח הקולות האלה רק מגבירים בי את הרצון והחשק להמשיך עד אינסוף אבל מפסיקה. לא רוצה שיגמור. לא רוצה שייגמר.
מתרוממת מעלה ומחזירה את שפתיי אל שפתיו, ממשיכים את הנשיקה שהופסקה והופרעה בשל מציצה.
הנשיקה נמשכת רטובה וחמימה, ידיו שוב מטיילות על גופי וחוזרות אל בין רגליי מתחת לשמלה, הוא מתעתע בי, מרפרף, נוגע לא נוגע, עד שמתמקד בכוס הבוער ומתכופף מעט, מלטף ומחדיר את אצבעו ומנער אותי כמו בובה.. פיו נצמד עתה למחשוף בו השדיים מציצות, הלשון מלקקת את השביל שנוצר.
אני חייבת לאחוז בו בחוזקה, מלפפת את ידיי מסביב למותניו ונענית לטלטול העז, נושמת עמוק מהאויר הצח שבחוץ ובבת אחת מטפטפת כולי על אצבעותיו, על רגליי, לתוך הסנדלים.
ממשיכה לאחוז בו, מלקקת את הצוואר הרחב, גומרת ומטפטפת.
כך נשפך לו ה- DNA ומשאיר עקבות לחוויה סוערת וסקסית אי שם בחיק הטבע.
מה שאי אפשר לומר על העקבות שלו. הן נשארו עמוק בתוכי.
אחרי שנרגעתי לרגע מהחוויה הרטובה, חזרתי אל הזין שהמתין זקור ובוער, שלפתי אותו מתוך המכנסיים, ליטפתי והמשכתי ללקק אותו ולמצוץ, הכנסתי אותו עמוק עמוק לתוך הפה ושוב קולות הגרגור והעונג שנשמעו מלמעלה רק גרמו לי להמשיך ביתר מרץ, עד לתנועת האגן הבלתי נמנעת, זו שדוחפת את הזין עוד טיפה פנימה, עד ששמעתי אותו לוחש שהוא גומר.. עד שהטיפה האחרונה התלקקה בפי.

yaron599

New member
נפלא

זיון שכזה בחיק הטבע....
את מצליחה תמיד לחרמן רק בלהביא אותנו אל מחוזות הדמיון....

חן חן על הפרגון התמידי

sapirac

New member
גמרתי .

עוד כמה שורות והייתי גומר .
למה הפסק מודם והשארת אותי בוער ככה .

כתיבה מדהימה , הרגשה של להיות שם איתכם בכל שניה ושניה :)

למעלה