DNA as AB חיובי 1/20

שרית213

New member
DNA as AB חיובי 1/20

שלום, לפני מס' שבועות שאלתי שאלה בקשר לבת שלי, שעברה מס' בדיקות עקב שלושה מקרים של נפיחויות מקומיות (כמו עקיצה גדולה חמה למגע) שהיו לה בכפות הרגליים באופן סימטרי המלוות בכאבים חזקים מאד של מס' שעות.(יש לציין שמאז יש לה מדי פעם כאבים ברגליים, לפעמים שוקיים, לפעמים השריר של הירכיים, לפעמים מפסעות ולפעמים כל הרגליים) בבדיקות דם שערכה היו לה אאזונופילים 19 בבדיקה דם לאחר שבוע אזונופילים היו 14, ו ANA היה חיובי 1/80 לאחר כחודש בבדיקת דם אאזונופילים היו 10 ו ANA שלילי, בבדיקת דם האחרונה אאזונופילים היו 6.6 ANA היה חיובי 1/80 ונעשתה לה בדיקת DNA as AB שיצא חיובי 1/20 , אני מאוד מודאגת כי הבנתי שהבדיקה הזו (אנטי DNA) יוצאת חיובי רק במחלת הלופוס, (כרגע אף אחד לא אבחן אף מחלה אך גם לא שללו אף מחלה), כ"כ יצא לה בבדיקות צואה שעשתה שיש לה חידק בכיבה shigella sonnei עם ערכים(99999999990001, 0018R,0010S, 0040S, 0003R, 0003R, 0004, V340), האם יתכן שהתוצאה חיובית בגלל החיידק? אילו בדיקות אני צריכה לבקש שיעשו לה כדי לדעת מה יש לה?

ANTI-DNA חיובי

מדובר כייל מאד נמוך וקשה להסיק מזה מסקנה - בעיקר לאור מיעוט התלונות - בשלב זה, היתי משלימה את בדיקת הנוגדנים האחרים כגון ANTI CARDIOLIPIN ANTI RO LA RNP SM ועוקבת אחרי הממצאים הקלינים בשלב הזה, לאור הנתונים שהבאתי, לא ניתן לקבוע אבחנה חד משמעית

למעלה