DJ Knowledge > אהההההה!

Killa TzzzT

New member
רק שתדע שנולדג' לא מתפשר בסטים

שלו ושהוא לא מסכים לתקלט ללא חופש בקשר למוזיקה שהוא מתקלט...

tomoshe

New member
בדיוק כמו דודה שלי נחמה!

שנים שהיא ניגנה רק פולקה הונגרית ולא ויתרה על העקרונות - אלא מה - כסף היא לא ראתה מזה. לאט לאט היא הבינה שלפעמים צריך קצת להתפשר והחלה לנגן להיטי מיינסטרים (נעימות לקרן יער ואבוב מאת פרוקופייב והלהיטים של דורית ראובני). לקחו אותה להמון הופעות שבה היא הצליחה להשחיל כמה אנדרגראונדים פולניים בין הלהיטים והרגישה ממש טוב עם עצמה - גם הצליחה להתפרנס וגם שכנעה את עצמה שהיא נשארה נאמנה כל השנים לאמת המוזיקלית שלה - רק שזו - מה לעשות - השתנתה טיפהלה עם הזמן. not that there is anything wrong about it. (מי שמוצא הקבלה בין דודה שלי נחמה לקריירה של אורי שוחט ולעתיד של נולדג' - עושה זאת על דעת עצמו).

Y.L.N

New member
ואין לי בעיה עם זה...

מסיבה אחת פשוטה: אין לי שום שאיפה להפוך את העובדה שאני די ג'יי למקור פרנסה, בטח שלא למקור פרנסה יחיד,זה בשבילי רק תחביב ולכן אני לא מוכן להתפשר, יש מספיק תקליטנים שמנגנים מיינסטרים ומספיק מועדונים שעושים את זה בשביל קהל שזה מה שהוא רוצה... כשמישהו יבוא לשמוע סט שלי,הוא יבין שהוא יקבל פיפטי סנט ולא נלי... כל שקל שאני עושה מהתיקלוט הוא שקל שלא לקחתי בחשבון... ושוב אני מסכים עם הדיעה שאם קהל רוצה מיינסטרים הוא צריך לקבל את זה ואין פה שום ויכוח...רק לא ממני... בגלל זה לא איכפת לי מה יהיה עתיד הקריירה כי אני לא מתכנן את עתידי הכלכלי על תיקלוט... ואתמול דווקא ראיתי מספיק אנשים רוקדים,אז כנראה שחלק מהקהל היה מרוצה מהמוזיקה... זה כל מה שיש לי להגיד בנושא... :)

Y.L.N

New member
תיקון קטן...

כשמישהו יבוא לשמוע סט שלי,הוא יבין שהוא לא! יקבל פיפטי סנט ולא נלי...

Y.L.N

New member
אז ככה...

דבר ראשון תודה על כל התגובות והפירגונים מכל השירשורים שמח לראות שיש אנשים שכן אוהבים את המוזיקה הזאת(וכן אני יודע שדי ג'יי צריך לספק לקהל את מה שהוא רוצה,אבל לא אני...) ובקשר לסט אני לא הכי זוכר אבל אני ארשום את מה שאני כן זוכר high&mighty-b-boy document99 tribe called quest-scenrio limp bizkit&method man-n2gether now krs1-mc's act like they dont know krs1-sound of the police krs1-step into a world EPMD-da joint lords of the underground-chief rocka will.i.am-i am talib kweli&hi tek-move somethin blackstar-defenition heltah skeltah-perfect jab common- the light biggie-kick in the door tony touch&gangstarr-the piece maker gangstarr-full clip(לא הרימיקס) atmosphere-lovelife the alkoholiks-anotha round והיו עוד אבל זה בערך מה שהיה אחרי שעה של שיחזור סטייל בשידור חוקר שוב תודה על כל התגובות,אני ממש מעריך את זה.

ליב Liv

New member
אחלה סט

זכור לי שגם היה את השיר OutKast - ATLines (אחד השירים הקלאסים) עשה לי טוב לשמוע את השיר הזה.. תודה!

the xecutioner

New member
פששש נשמע אחלה סט

דווקא לא עד כדי כך אנדרגראונד כמו שמשתמע מהתגובות.. הרבה דברים מוכרים יחסית (ביגי, אאוטקאסט, קומון, מת'וד..) BIG UP :)

**yoav**

New member
מהההההה???????

לא הייתי בהופעה (אתמול חזרתי מפולין) אבל שמת וויל איי אם?????? תעשה לי ילד!!! (עזבוו לא משנה)
יואב

RiRo

New member
נזכרת בעוד שני שירים

run dmc - my adidas קלאסיקת בי בוינג הללויה :) common - the light

Da Judge

New member
Black Star - Redefinition

שנים אני מחפש את השיר הזה ואין לי מושג איך קוראים לו.. תודה! אבל הורדתי, וזה שונה ממה שנוגן בבימה.. יש איזושהי גירסה מיוחדת או משו?

למעלה