DJ Jazzy Jeff - The Return Of The Magnificent

dune d

New member
DJ Jazzy Jeff - The Return Of The Magnificent

האלבום שעושה לי את הסופ"ש הקרוב בלי שום ספק, אחת היציאות הטובות של השנה ואני רק בשמיעות הראשונות. מה אתם שומעים בסופ"ש הזה?

TakTik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אלבום עצום, תענוג של היפ הופ ג'אז ווויבים טובים. הופעות אורח אין סופיות מכל מי שיודע איך לזרוק שורות ולהשמע כאילו יש לו אי קיו סביר.
Sa-Ra - שלישיה שבאה משום מקום,אבל בהחלט יצרה אלבום חמוד ביותר עם הפקות מעולות, וכמה אורחים מוצליחים. Polyrythym Addicts - רביעיה מעולה, מוזיקה מעולה והמון מחוות להיפ הופ של פעם... פשוט כיף.

dune d

New member
Polyrythym Addicts

הם עוד חלק גדול ממה שאני צריך להשלים לאחרונה אבל פשוט אין לי זמן להשלים את הכמויות של מה שיוצא בימים האחרונים, המון חומרים מעולים. יש לך המלצות לשירים מתוך האלבום הזה? אותו הדבר גם על שרה שאין לי זמן לשמוע כל כך.

Psycho BuZZ

New member
כל האלבום, מומלץ לא לדלג על אף טראק.

אחד הדברים הכי טובים ששמעתי השנה בהיפ-הופ.

A dirr

New member
אני צריך לתפוס יום ולשבת ולהקשיב

לאלבום הזה כמו שצריך...

TakTik

New member
כן,אבל הוא שם כמו ש...

busta rhymes מתארח בMusic For Life של Hi-Tek
משמע אירוח טלפוני בלבד... ואצל ג'אזי ג'אף זה אפילו לא בשיר,אלא רק בסקיט... לא שזה גורע מהאלבום...בלי ספק אחד הטובים עד כה השנה

TakTik

New member
Chill man.....

לקחת קשה... נא לא לזרוק אותי לחורים שיצאתי מהם... אתה חייב להרגיע...

A dirr

New member
הומור יבש וחסר טעם...

הגיע הזמן להפסיק אותו... לפחות לעברי, אותי זה לא מבדר. אתה חייב להגיע, זה סתם גורר לוויכוחים חסרי טעם. תודה

dune d

New member
כמובן

1. Hip Hop 2. Let Me Hear 3. Run That Back 4. Definition, The 5. Touch Me Wit Ur Handz 6. Jeff N Fess 7. Practice 8. Supa Jean 9. Garden, The 10. She Was So Fly 11. Hold It Down 12. All I Know 13. Go See The Doctor 14. My Soul Ain't For Sale 15. Come On 16. Brand New Funk

והאירוחים?

הקטע עם פידי קראקק נכנס בסוף? זה האחרון לא? (חידוש של קטע מימי הפרש פרינס)

למעלה