DJ השמיע קול

תותי-בת

New member
חבצצצצצצצצצצצצצצלת שלייי ../images/Emo9.gif חחחחחחח חבצלת שלי - היא אוהבת אותי - מחבקת אותי בלילותתתת.... חבצלת באמת לאן נעלמת?! התגעגעתי אליך מאוד מאוד כל החיים אתה אוואי באי סי... תבוא כברררר ../images/Emo24.gif ליאת.

DJNYC

New member
הי הי הי הי הי

מה המצב? הרבה דברים עוברים בראש בזמן האחרון וזה כולל שיפוץ של הדירה... השותף שלי נוסע לביקור ארוך (חודש וקצת) לארץ ואני חושב שאני אנצל את הזמן בשביל: 1. לצבוע את האמבטיה בכחול 2. לעשות צבע בסלון 3. לבנות אזור לימודים/מחשב (כלומר להעביר את המחשב למקום אחר) 4. פוליש לרצפת עץ 5. לקנות כסאות בר - לבר, ולרוקן אותו משטויות וכו´ וכו´.... מקווה באמת שאני יעשה הכל.. ואז אני אשים פה תמונות של הדירה המחודשת. ;)

DJNYC

New member
כן - כחול

במקלחת יא אריכים אפורים עד חצי הקיר, והשאר זה לבן.. חשבתי לצבוע את הלבן בכחול.. ככה גם לא רואים כתמי מיים וכו´.. הממ.. לא נראה לך?

מורןLA

New member
יאללה יאללה - מספיק תירוצים ../images/Emo80.gif

ואצלי - היום אני מביאה מיטת מיים -יש!!! שיהיה חם בחורף - כן כן היא מתחממת. והיום אני מביאה פנטיום 4 חדש עם 1 גיגה זכרון ו1 נקודה 5 מה"צ - משהו פצצצצצצצ
. ואה כן היום אני גם מנקה את ה
ואת ה
- הגיע הזמן לא

תותי-בת

New member
אבל לא אכפת לי בכלל!!!!!! ../images/Emo11.gif סתם בובה ברור שאכפת לי - אבל אתה לא קולט שיש פה שתי נשים שדואגות לך נורא?! אוףף איתך חבצולית שלי! ואתה יודע מה לי היה לעשות בסופ"ש הזה?! אה אה אה אה?! אתה מת שאני אפרט נכון?! אז הנה הפירוט: 1. לסדר את החדר שלי - כי העוזרת לא באה!!! 2. לסדר את הבית לפני שההורים שלי חוזרים מאילת - והייתה פה איזו מסיבות עם החבר´ה של אחותי - אז רק תבין כמה בלגאן היה... 3. לכתוב מכתב למשפחות החטופים! חובה בית ספרית... 4. להכין מלא מלא מלא שיעורים בספרות ובאנגלית. 5. להוציא מהאינטרנט כתבות מה-CNN.. 6. לקרוא את "האלכימאי" ואת "העבד" לעבודה בספרות שיש לי להגיד בסוף החודש... 7. לישון, לאכול, לשתות, לנשום.. ../images/Emo9.gif 8. להבריא - כי אני חולה... ../images/Emo9.gif 9. ללכת לארוחת ערב משפחתית עם דודים שלי כי ההורים שלי באילת - וכככככככן אני נהנהנהתי מאוד מאוד! ../images/Emo9.gif 10. לדבר עם אחד האנשים הכי מדהימים שאני מכירה ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif חיחיחיחיחוחוחוחחהחהחהחהחה ../images/Emo9.gif יאללה חבצולית - יש לנו מסיבה מהעבודה... ואני עוד לומדת ועובדת מחר... ../images/Emo9.gif ילדה מטורפת זה מה שאני... אוקיי אז אל תשכח שתמיד יש איזו תותית אחת בארץ שבריאה עליך!!! ../images/Emo24.gif & ../images/Emo25.gif ולאו דווקא משוקולד - והמבין יבין.. ../images/Emo9.gif אוהבת, ליאת.

Yaniv-DC

New member
יואו איזה כיף לך!!!

עבודה בספרות על האלכימאי... בתקופתי היו עבודות על החטא ועונשו או מקבת´. בימינו העבודות הן על פאולו קוואלו... לא רע, לא רע. אויש. חזרתי עכשיו מהמונגולית והייה ש-ו-ו-ה. עוד מעט נלך לניישן קצת לנענע עכוזים, וכשאני אחזור אני אצטרך להכין תוכנית שיעור למחר בבוקר, אבל עד שאני אכין את זה כבר יהייה מחר בבוקר, ובלי שינה אני אצטרך לנסוע ללמד... זה יהייה חביב, מורה עם 4 כוסות וודקה בדם... יאללה, אני הולך לנמנם קצת תבלו.

תותי-בת

New member
יניבוש!! אל תעצבן אותי ../images/Emo9.gif חחחחחחחח בריאה עליך נשמה שללללללי ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif אוהבת מלאאאאאא הלוואי היה לי מורה כמוך!!! ../images/Emo23.gif העיקר שנהנת במונגולית - אותי לא מזמינים אה?! אין בעיות!!! רוצה עזרה בהכנת השיעור?.. אני טובה בלשעמם ../images/Emo6.gif רק בריאות, שבועעע טובבבבבבב!!! אוהבת, ליאת.

Yaniv-DC

New member
מזמינים למה לא?

כשתבואי נזמין. וזה אחרי הצרפתית אתמול (בפעם הראשונה בחיי שאכלתי ארנבת... או ארנב...).

תותי-בת

New member
בלה בלה בלה ../images/Emo11.gif מה אני צריכה להזמין את עצמי?! כאילו שאני אבין! מה קורה בבית הזה?! אה?! טוב נמאס לי! אני עוזבת! ../images/Emo9.gif חחחחחחחח ../images/Emo6.gif איזו צרפתית? למי נשקת???! ואני לא הייתי שם?! שייאו איזה סרט!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif למה אכלת ארנבון או ארנבת חמודה וקטנטנה?! יא רוצח! הורג בעלי חיים ובולס אותם! ../images/Emo11.gif לא אוהבת אותך יותר בכלל בכלל!!! סתם נשמה שלייייי ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif אני אוהב אותך אפילו אם תאכל תותי יער!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ואני במסע שיכונעים - לזה שאני אטוס בחנוכה לארה"ב וקנדה... בריאה עליך! ../images/Emo23.gif רק בריאות ואהבה, ליאת.

Yaniv-DC

New member
הלו מותק

אני לא הורג אותם... רק אוכל... ולא נשקתי... המסעדה צרפתית יא ג´עלולונת!

תותי-בת

New member
יניבוש!!! ../images/Emo9.gif מאושרת מתמיד... ../images/Emo9.gif עוד כמה דקות אני הולכת לבי"ס אבל לא בגלל זה אני מאושרת מתוק שלי... לא הורג - עצם זה שאתה אוכל אותם וזה גורם לרציחתם של אלפי חיות זה כבר שותפות לפשע... אבל לא משנה כרגע! אני יודעת שלא נשקת! זה היה בצחוקייה נשמה שלי! שייאו אתה יודע מה יש היום ב´ידיעות אחרונות´?! מן קולקציית חורף אך ורק של דודי בלסר!!! אתה יודע מה זה עשה לי על הבוקר?! שייאאאאאו! הוא אחד האנשים הכי סקקתיים בעולם! בריאה עליייייייו! ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif אבל לי יש את הג´עלולו החתיך שלי ../images/Emo9.gif שאני מאוד אוהבת! ../images/Emo9.gif אבל תמיד טוב לשטוף קצת את העיניים בדודי... ../images/Emo9.gif יאללה בובה - תהנה היום, שיהיה שבוע טוב מלא באהבה! ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ליאתה המאוהבת בע"מ... ../images/Emo99.gif

Yaniv-DC

New member
היום בניישן

היום בניישן שטפתי ת´עיניים שטיפה יסודית. לארבעה אנשים ש-ו-ו-י-ם נאלצתי (אחרי שלימדתי אותם לבטא את שמי בצורה סבירה) לאכזבם קשות באומרי שאני תפוס ובאושר (כן, המציאות ה-ר-ב-ה יותר טובה מהאתר שלי ששלחתי לך). 2 אמרו שאם החצי השני כמוני הם מוכנים להצטרף
כל כך חמודים האמריקאים האלה
עוד 4 שעות אני צריך לקום ועוד לא הלכתי לישון...

תותי-בת

New member
הולה בובה... ../images/Emo9.gif היום בבי"ס - היה ממש טוב - כן כן למדתי רק 4 שעות היום... וכל השיעור קלטתי איזה אחד מהכיתה שלי מסתכל עלי... ../images/Emo9.gif והוא יאמי יאמי ../images/Emo9.gif אבל לי יש את הג´עלול שלי שאני הכי אוהבת ולא אכפת לי מגברים אחררררררים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif והאתר שלך פצצה אני לא יודעת מה אתה רוצה ממנו... ועוד שלוש שעות אני עפה לעבודה ועוד יש לי מילים ללמוד להכתבה באנגלית - כאילו פאקינג שיט אני בכיתה יב´! מה המורה האמריקאית המפגרת שלי רוצה ממני?! יו יו יו! אני לא סובלת אותה! ../images/Emo46.gif יאללה בובה שלי - שיהיה לך יום מעולה מלא באהבה וכאלו דבשים קטנים וט-עימים! ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif המון ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif אוהבת תמיד, ליאתה הג´עלולית שמתגעגעת בטירוף לחברים שלה מהעבודה.

מורןLA

New member
איזה כייף ../images/Emo70.gif

לראות שיש אנשים מאוד מאושרים
ליאתוש אני מקנה בכל התשומת לב שאת נותנת ליניב - תני קצת יחס פה בבקשה...

תותי-בת

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif לקנא זה לא יפה! ../images/Emo9.gif חיחיחיחחוחוחוחחחהחהחהחה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אחותי היפיופה! זה הרי אמורה להיות לך ברור שאני אוהבת אותך מלא! והנה ההוכחה לכך: ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif אוהבבבבבבבת אותתתתתתתתתך מלאאאאא אחותייייייי!!!! רק בריאות ואושר, ליאת.

למעלה