divxTo dvd

קנגרi

New member
divxTo dvd

א. מה התוכנה הזו אמורה לעשות איזה קבצים היא אמורה להמיר ל DVD? ניסיתי להמיר קובץ AVI אז אחרי 10 שניות הוא אומר שסיים.. יצר תיקית VIDEO_TS אבל כל הקבצים שם פצפונים. אז הוא כתב לי שצריך תוכנה נוספת Copy to dvd . התקנתי גם אותה. וניסיתי לבצע את ההמרה. יצא בדיוק אותו דבר. מה עושה בכלל התוכנה של COPY TO DVD? ואיך מפעילים את divxTo dvd שיעבוד נכון? זו נראית תוכנה ממש פשוטה.. ועדיין אני מסתבכת...

Y. Welis

New member
היא אמורה להפוך AVI מסוג DIVX או

XVID לקבצים מוכנים לצריבת DVD עם נירו (מחייב כמובן צורב DVD). מאיזה קובץ ניסית להמיר?

קנגרi

New member
ניסיתי להמיר AVI

ויש לי צורב DVD. אבל איך בדיוק עובדים עם התוכנה הזו? אולי היא לא תקינה אצלי? איך יכול להיות שאחרי שניה היא מסיימת את העבודה ועושה לי קבצים קטנטנים? אם היא חינמית , אולי מישהו יכול להעביר לי אותה? אולי בגרסא שלי לא טובה?

kkdd

New member
למה שלא תנסה לעבוד עם המאמרים

שבקטגורית DVD?

קנגרi

New member
ניסיתי... אני כבר מיואשת מהסרט הזה

כבר עבדתי על הסרט עם AVI2DVD ולא הלך.. ועכשיו אני מנסה לעבוד עם תוכנה פשוטה שלפחות אפשר יהיה לצפות( כבר לא חשובה האיכות) דרך ה DVD. ו... אני בת...

Y. Welis

New member
היא תקינה, אבל לא תומכת בכל

הקומבינציות האפשריות של שילובי אודיו ווידאו. העלי כאן תמונה של ניתוח ה-AVI מתוכנות כמו GSPOT או AVICODEC.

קנגרi

New member
הנה התמונה מ AVICODAC

באמת ניסיתי להמיר סרט אחר עכשיו וזה עבד. אז איזו תוכנה תוכל להפוך את הסרט הזה כבר לפורמט DVD?

Y. Welis

New member
אולי פורמט האודיו שלו - Divx Audio

זה פורמט אודיו שלא מקובל בד"כ. אולי TMPGEnc תוכל להמיר אותו.

למעלה