Diva Face Off #2: Mariah vs. Celine

True Colors

New member
סיבוב רביעי

סיבוב רביעי:
Happy Birthday

מאריה, לבושה במעין נגלז'ה שלקוח היישר מהמלתחה של "היפים והאמיצים", בביצוע פלרטטני-משהו לשיר, לכבוד יום הולדתו של מוחמד עלי.
ההופעה כוללת קריצה קלה לביצוע המפורסם של מרילין מונרו לכבודו של נשיא ארצות הברית דאז, ג'ון קנדי (ראו קישורים נלווים).
היא ביצעה דוגמית מהשיר גם כשאיחלה יום הולדת שמח לשרון אוסבורן בתחילת השנה הנוכחית.

הביצוע של סליר נעשה בעקבות עבודתה הפילנתרופית ב-ACR (ראשי תיבות של American Cancer Society), והוא לא מיועד למישהו ספציפי, אלא לכ-ו-ל-ם, או כמו שסליר נוהגת לומר: "לכל האמהות והילדים של העולם"

Mידאס

New member
מאריה

מת על הקטע הנפלא הזה.

ביצוע קולי טוב, הופעה חיצונית למות!

True Colors

New member
מאריה

שומעים שסליר היא זמרת בת-זמרת (הניואנסים, הדיוק), אבל אני נהנה יותר מהגרסה של מאריה, שלגמרי "משוויצה" בתווים בקלילות ומשתעשעת עם השיר (ולכן גם מעלה חיוך ומשמחת יותר).
היא נשמעת מצוין גם בקטע מ-The View.

True Colors

New member
סיבוב חמישי

סיבוב חמישי:
הופעת גראמי

כולנו מכירים את טקס הגראמי, הבית השני של אמנים כמו אלישיה קיז וביונסה, חחח

ובכל זאת, מדובר באחד הטקסים החשובים והיוקרתיים ביותר בעולם, המקבילה המוסיקלית לאוסקר.

ההופעה הטובה ביותר של מאריה היא, כנראה, If It's Over מגראמי 1992, וזו של סליר היא, ככל הנראה, ל-My Heart Will Go On.

(לא מצאתי את ההופעה המלאה של סליר ב-youtube, אבל מצאתי ווידאו שכולל את שתי ההופעות - של סליר ושל מאריה).

Mידאס

New member
ב-רור שמאריה

יכול להיות ש-MHWGO כל כך יצא לי מהתחת, שאני לא מסוגל לראות משהו טוב יוצא ממנו בכלל.

הביצוע החי בגראמי של מאריה ל-IIO הוא מהפנט ממש ואי אפשר לחשוב שהדבר המושלם הזה מבוצע על ידי ילדונת בת 22. בהופעה הספציפית הזו, הכל כל כך תמים ונקי וטהור - ההעמדה של מאריה, העיצוב של הבמה, המראה שלה. מושלם, נו.

אני מוכרח לציין שגם ההופעה שלה בגראמיז 2006 אהובה עלי במיוחד. אמנם היא קצת פחות תמימה וטהורה מזו של 92', אבל אין ספק שמדובר באחת ההופעות החיות הטובות של הגראמיז בכלל, ושל מאריה בפרט. SO DRAMATIC.

True Colors

New member
סיבוב שישי

סיבוב שישי:
שוגר דדי

דמיינו שאתם עלמה במצוקה
(כמו, למשל, סינדי), או בעלי חיבה לגברים מבוגרים
(כמו, נניח, סינדי), או סתם חסרי סטנדרטים כלשהם
(כמו... ובכן... - סינדי), איזה שוגר דדי הייתם בוחרים?

בצד האחד (הצביעו מאריה):
טומי מוטולה (הידוע גם בשמו טוני מוטורולה
), האיש שהזניק את הקריירה של מאריה, ומאוחר יותר גם נישא לה.
השניים התגרשו ב-1997, ומאריה מאז טענה שבמהלך נישואיהם היא חוותה הסגר, התעללות נפשית ותחושת מחנק.

בצד השני (הצביעו סליר):
חובב הפוקר, רנה אנג'ליל.
האיש, שעולמו הטלטל כששמע לראשונה את סליר שרה בגיל 12, הפך למנהל האישי שלה ונישא לה ב-1994.
השניים מתחזקים זוגיות עד היום, ויש להם שלושה ילדים.

ראו exhibits אם אתם מתקשים להחליט

Mידאס

New member
שניהם איומים ונוראים

טומי נראה כמו מאפיונר איטלקי וקנה לעצמו מוניטין של אחד, אחרי הגירושים ממאריה. רנה הוא בכלל פדופיל. מגעיל אותי לחשוב ששם ת'עין שלו על ילדה בת 12.

שניהם איכס אחד גדול.

True Colors

New member
*פעם ראשונה שאני נאלם דום בנושא גברים*

היה הרבה יותר כיף בקטגוריה המקבילה הזו במלחמת מאריה vs וויטני, אז עימתנו את ריי ג'יי מול ניק קאנון

רנה, ולא שיש לי על מה להסתמך, נראה אדם חיובי ונחמד בסך-הכל. די מדהים שהוא וסליר מתחזקים זוגיות יציבה כל-כך הרבה זמן (ומדהים לא פחות שהוא הפך אב לתאומים כמעט בגיל 70
).
טומי, לעומת זאת, לא נראה אדם חיובי במיוחד (מאריה, ג'ורג' מייקל ומייקל ג'קסון - כולם יצאו נגדו).

אם מדברים מבחינה חיצונית - טומי לוקח (מעניין אותי לראות תמונות שלו בצעירותו. מלבד אחת, לא מצאתי כאלה ברשת
).

True Colors

New member
סיבוב שביעי

סיבוב שביעי:
The Star-Spangled Banner

"התקווה" האמריקאית

מבוצע, לעיתים קרובות, באירועים רשמיים ופטריוטיים ובמשחקי הסופר בול.

מאריה ביצעה את השיר בסופרבול בשנת 2002 בניו-אורלינס, לואיזיאנה (אחת ההופעות הטלוויזיוניות הראשונות שלה לאחר ההתמוטטות המתוקשרת), ואילו סליר ב-1991 או ב-1992, לא כל-כך ברור באילו נסיבות

כאן יש ווידאו שמשווה את הביצועים.

ForeverMC

New member
אוהב את הביצוע המלאכי של מאריה

סלין עולה על גדותיה כאן בצורה מוגזמת

Mידאס

New member
אחחחחח, מאריה

ת'אמת? לא מבין מה כולם מתעלפים מהביצוע של וויטני להמנון האמריקאי. סלין? אהה סליחה. עם כל הכבוד, ויש כבוד, מאריה לא רואה אותה ממילימטר.

למרות השמועה שאומרת שהביצוע כולו, בכל פעם מחדש, הוא מוקלט, הוא ביצוע מעולה, עוצמתי ומרגש.

בקיצור, מאריה עוקפת את כולן בסיבוב, אבל לא בטוח שאת הביצוע האגדי הזה של רוזאן...

למעלה