DIVA 2003

m L m

New member
DIVA 2003

להזכירכם- בשבת 31.5 בערוץ VH1 ישדרו (סופסוף ) את המופע diva 2003 -בשני קולות. כמו שאתם יודעים שאנייה גם השתתפה במופע הנ"ל. מקווה שתזכרו לצפות

Caeser

New member
ההופעה של שאניה

ב"דיווס" לפי מה שהבנתי היתה מאוד מאוד קצרה, היא ועוד כמה זמרות עשו לסטיבי וונדר מחווה ושרו איתו כמה שירים. אבל שאניה היתה היחידה שבסוף חיבקה אותו! בכל, לשיר עם סטיבי וונדר היה אחד האמביציות הגדולות של שאניה ועכשיו היא הגשימה אותו (אתם תראו כמה מאושרת היא נראיתה). המחווה לסטיבי וונדר נמצא לקראת סוף הטקס...אבל כל שניה עם שאניה שווה הקלטה...:) ויכול להיות, לא בטוח שיהיה ביום שבת בערוץ CNN בתכנית "אנשים בחדשות" ספיישל על שאניה, מכיוון שזה שודר בארה"ב לפני שבועיים ובדקתי במשך השבועיים האחרונים ולא היה, אז צריך עכשיו לעקוב כל יום שבת...

i love gina

New member
עומרי?! אתה עדיין פה?

טוב, היי לכולם, שוב הצמידו לי אקדח לראש לכתוב כאן... אה... אופס, באתי לכתוב כאן מתוך אהבתי לשאניה!!!!
בכל מקרה, אני גם האמת די מצפה למופע הדיוואס, אולי לא כל כך כמוך, אבל זה יהיה נחמד....... (רק חבל שיום למחרת יש לי צו התייצבות לסיכום פרופיל........
) בכל מקרה, מה שלום כולם?

m L m

New member
היי ../images/Emo140.gif

איזה מזל שיש מי שיזכיר לך את שאנייה
שיהיה לך בהצלחה בצו! ואני בטוחה שיהיה לך יותר טוב אם תראה את המופע ובעיקר את שאנייה
אתה תראה שלמחרת אתה תקום במצב-רוח הרבה יותר טוב

m L m

New member
בקישור רשום!

אבל בשביל שלא תפספסי- זה בשעה 21:00-23:00 תהני!

i love gina

New member
חחחח..... מזל באמת....

מה היית עושה בלעדי??? בכל מקרה , יש נקודה בדבריך , אולי אם אני יראה את כל הדיוות האהובות עליי, יעשה לי מצב רוח לקראת הצו המז***ן.... (אגב, זה לא הצו הראשון, זה כולה לבוא לשם לסיכום פרופיל, שזה משהו כמו חצי שעה- שעה, לא יכלו לעשות את זה בלעדיי ולהגיד לי בטלפון????) אוף.... טוב, בכל מקרה, אני כבר מחכה ליום שני, אחרי הבגרות במת' אני הולך לקניון לקנות את הדיסק של הלהקה המדהימה מדהימה מדהימה ה-Evanescence..... מת עליהם.

m L m

New member
התכוונתי לCaeser

הוא אמר שאולי בCNN יש בשבת כתבה על שאנייה אז ביקשתי ממנו שיודיע לנו אם באמת תהייה כתבה...

Caeser

New member
כנראה שיהיה...

אני אוכל להודיע לכם רק באותו הרגע, ז"א ב-22:30 כי לפני זה אי אפשר יהיה לדעת, בכל מקרה, יש לתכנית שידור חוזר ביום שלמחרת. גם אני קיוויתי שהיא תופיעה עם שיר משלה (כמו FAFA). אתם יודעים כבר כמה טקסים היו בארה"ב שבהם שאניה שרה את הסינגל החדש שלה??? לפחות איזה 6 ואף אחד מהם לא שודר בארץ איזה באסה...אנחנו נאלצים לראות רק תמונות... נ.ב לאוהבי הקאנטרי, יש בערוץ E! בימים האלה ראיון עם להקת ה"דיקסי צ'יקס". להקה די מפורסמת ומצליחה באמריקה.

i love gina

New member
פששששש.. עומרי, מאיפה הידע

המבוסס שלך על מוזיקת קאנטרי??
שלך תמיד, אריה.

mmhbk

New member
אחלה להקה

אהבתי את הדיסק החדש שלהן. מומלץ בחום, למרות שלא כל כך "אין" להעריץ אותן היום וכולם שונאים אותן בארה"ב בגלל ההתבטאויות שלהן נגד המלחמה בעירק.

למעלה